Ezt árulja el rólad a héber horoszkóp!Ismerd meg magad jobban a héber jegyed segítségével!Áser (január 21. – február 19.): Mivel másképpen látod az életet, mint a legtöbben, ezért sokan hóbortosnak és szórakozottnak tartanak. Ha azonban valaki beszélgetni kezd veled, akkor hamarosan rájön, hogy egyáltalán nem vagy hóbortos.

Naftáli (február 20. – március 20.): Imádod az életet, az egzotikus, távoli helyeket, finom ételeket, különleges italokat. Aki veled tart erre az útra, az teljesen biztos, hogy jól fog szórakozni. Előfordul, hogy önzőn viselkedsz, és az sem ritka, hogy az élet élvezete átcsap egy önpusztító életmódba. Néha muszáj a lelkeddel is foglalkoznod!

Júda (március 21. – április 20.): Mivel hajlamos vagy a türelmetlenségre, a parancsolgatásra, ezért a hétköznapokban oda kell figyelned arra, hogy visszafogd magad, mert ellenkező esetben idegesítő lehetsz mások számára. Az emberek felnéznek rád, hiszen nyugalmat és erőt sugárzol. Valószínű, hogy nagy vállalkozásokba fogsz, és biztos, hogy azok sikeresek lesznek.

Issakár (április 21. – május 21.): A változásokat nagyon nehezen éled meg. Ha döntést kell hoznod, akkor meghallgatod mindenki véleményét, majd alaposan átgondolod a lehetőségeidet, és csak ezt követően hozod meg a végleges elhatározásodat.

Zebulon (május 22. – június 21.): Mindenre nyitott vagy, ezért állandóan új tájakat, embereket akarsz felfedezni, és mániákusan gyűjtöd az emlékeket. Arra azonban figyelned kell, hogy nem mindenki képes tartani a tempódat. A körülötted lévő emberek biztos, hogy nem fognak unatkozni veled.

Rúben (június 22. – július 23.): A saját démonjaidat azonban nehezen győzöd le. Nagyon sok emberrel vesszed körül magad, mert jó érzéssel tölt el a társaság. A héber jegyed szerint ügyelned kell arra, hogy eleget foglalkozz önmagaddal, és nyugodtan kérd mások segítségét!

Simeon (július 24. – augusztus 23.): Amennyiben sikerül egyensúlyba hoznod saját magadat és a többi emberrel, akkor kiváló vezetővé válhatsz. Karizmatikus kisugárzásod miatt tehetsz bármit, biztos, hogy követni fognak. A fellépésed határozott, magabiztos, de a kritikát nagyon rosszul viseled, pedig érdemes lenne megszívlelned azokat.

Gád (augusztus 24. – szeptember 23.): Mindig az első helyet célozd meg, de nem vagy kifejezetten vezető típus. Pedáns és munkamániás személyiségként jól tűröd a monotonitást és a stresszhelyzeteket. Arra kell figyelned, hogy a munka mellett, a magánéletedre, a barátaidra és a családodra is jusson elég időd.

Efraim (szeptember 24. – október 23.): Meg kell tanulnod elfogadni azokat, akik nem úgy élnek, ahogyan te, vagy esetleg valamiben különböznek tőled! A héber jegyed alapján nagyon nehezen engedsz közel magadhoz másokat, de az, aki elnyeri a szimpátiádat, biztos lehet benne, hogy sosem fogod eljátszani a bizalmát. A sznobságod néha vonzó, mert fanyar humorral párosul. Meg kell jegyezned, hogy olykor le kell szállnod a magaslóról ahhoz, hogy másokkal lehess!

Menasse (október 24. – november 22.): Született pszichológus vagy, ugyanis mindent tudsz az emberi lélekről, gyarlóságról, gyengeségről. Ha valaki közel kerül hozzád, akkor misztikus hatalmat gyakorolsz felette, ugyanis az illető akaratlanul is ragaszkodni kezd hozzád. Rendkívüli a hatodik érzéked, ezért szinte lehetetlen becsapni téged. Fontos, hogy ne használd mindig a képességedet!

Benjámin (november 23. – december 22.): Érdeklődsz a spiritualitás, a misztikum, a rejtélyek iránt, és gyakori, hogy érdekelt vagy valamelyik vallásban. Az sem ritka, hogy ilyen téren válsz vezetővé, ám nagyon oda kell figyelned arra, hogy küldetéstudatod ne menjen más dolgok rovására!

Dán (december 23. – január 20.): A héber jegyed szerint mindig eléred, amit akarsz. A sikerekért keményen megdolgozol. Számodra nem léteznek kiskapuk, kifogások. Keményen és gyorsan ítélkezel, amivel másokat megbánthatsz, ezért figyelj arra, hogy ne gázolj bele mások lelkébe! Szarkasztikus, fanyar humorod sokak tetszését elnyeri.

(Forrás: ripost.hu)

Ajánló

Ajánló