Tudd meg, hogy milyen változást tartogat számodra a május! (1. rész)



Mire számíthatsz a hónap királynője szerint?Kos: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy számodra a hódításról fog szólni a tavasz utolsó hónapja. Most tele vagy önbizalommal, aminek hála nem ismersz lehetetlent és hajlandó leszel kezdeményezni. Ez azonban nemcsak a szerelmi életedre vonatkozik, hanem a szakmaira is, ugyanis a karrieredben is nagyravágyó leszel és szinte bármit megennél a sikerért.

Bika: Arra hívja fel a figyelmedet a Május királynője, hogy elég szeszélyes és kiszámíthatatlan időszak lesz számodra a tavasz utolsó hava. Ebbe azonban nem kell beletörődnöd, ugyanis enyhíthetsz a helyzeten azzal, ha nem veszel mindent, főleg a kritikát, a szívedre, és nem próbálsz maximalista lenni az életed összes területén.

Ez azért is fontod, mert májusban olyasmi történhet, ami kissé megrázza a világodat, ezért nem ártana, ha a legjobb formádban lennél. Emellett eljön a pillanat, amelyben muszáj kiállnod önmagadért a tavasz utolsó havában.

A szerelmi életedben és a karrieredben komoly változásokra hívja fel a figyelmedet a Május királynője. Az utóbbi esetében extra jövedelemforrásra vagy ígéretes üzleti lehetőségre számíthatsz.

Ikrek: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy a hónap elején kissé befordulsz, de ez a depressziós időszak csak rövid ideig tart, ahogy a passzivitásod is, ami után mindent megteszel annak érdekében, hogy változtass az életviteleden és a életfelfogásodon.

Ennek érdekében több dolgot és régi eszmét elűzöl, hogy a helyüket új gondolatok és értelem vegye át. Eközben minden erődet beveted arra, hogy gyorsabban haladj a céljaid felé, hogy végre elérd azokat.

Emellett arra is felhívja a figyelmedet a Május királynője, hogy ideje aktívan ápolnod a szerelmi életedet és a családi kapcsolataidat. Arra figyelj, hogy ne akarj mindent egyszerre és azonnal! Légy türelmes, semmit se próbálj kierőszakolni a tavasz utolsó havában!

Rák: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy a tavasz utolsó havában az a legfontosabb feladatod, hogy meg kell tanulnod felelősséget vállalni a tetteidért és az érzelmeidért. Többé ne hibáztass másokat a saját sorsod alakulásáért.

Ha kapcsolatban élsz, akkor ne a párodon próbáld levezetni az elfojtott problémáidat, hanem légy sokkal megértőbb, odaadóbb vele, mint amilyen eddig voltál. Bátran mutasd ki az érzéseidet! Ez azonban nemcsak a párodra vonatkozik, hanem a számodra legfontosabb személyekre is, ugyanis ideje megvizsgálnod, hogy ki, mennyi figyelmet és szeretetet érdemel tőled.

Emellett a Május királynője arra figyelmeztet, hogy légy óvatos a munkahelyeden és a baráti körödben, mert a félreinformálásból elkövetett tetteidnek, szavaidnak nemcsak kellemetlen következményei lehetnek, hanem akár még tévútra is vezethetnek!

Oroszlán: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy a szerelmi életed kap főszerepet a tavasz utolsó havában. Ha jelenleg rossz kapcsolatban élsz, akkor itt a remek alkalom arra, hogy szakíts. Ha párt keresel, akkor nagyon valószínű, hogy sikerrel fogsz járni májusban. Ugyanakkor a Május királynője szerint, ha egész normális párkapcsolatban élsz, akkor is foglalkoznod kell kisebb-nagyobb problémák megoldásával a tavasz utolsó havában.

A szerelemi életed mellett más feladatokra is számíthatsz az élettől májusban. Amennyiben tényleg komoly változásra vágysz az életedben, akkor ahhoz muszáj átgondolnod a hosszú távú terveidet, reális céljaidat, valamint meg kell szabadulnod a régi, már nem működő dolgoktól.

Szűz: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy az igazságok hava kezdődött el a számodra, ugyanis ideje szembenézned bizonyos tényekkel. Egyelőre sok mindenben nem látsz tisztán, de közben minden vágyad tenni valamit, ráadásul néhány dologban nem hozhatsz döntést egyedül, ezért ki kellene kérned a véleményét valakinek, akiben megbízol.

A Május királynője szerint az remek, hogy úgy érzed, jó irányba haladsz a céljaid elérése felé, de eközben oda kellene figyelned arra, hogy ne gázolj át másokon!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló