Tudd meg, hogy milyen változást tartogat számodra a május! (2. rész)



Mire számíthatsz a hónap királynője szerint?Mérleg: A Május királynője szerint a szerelem és a karrier terén számíthatsz változásokra. Az előbbi estében, főleg akkor lesz okod az örömre, ha párt keresel, mert rátalálhatsz az új kedvesedre a tavasz utolsó havában. Az utóbbi esetében rengeteg siker vár rád.

Skorpió: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy most már le kell zárnod egy hátráltató, fájdalmas kapcsolatot! Ez életstílus, esetleg életfelfogás változással járhat, ami egyáltalán nem válna hátrányodra, sőt, nagy szükséged is lenne rá!

Helyezd magad a középpontba a tavasz utolsó havában, foglalkozz a saját fejlődéseddel, a vágyaid valóra váltásával, a magabiztosságod és az egészséged erősítésével! Szükséged van arra, hogy kicsit összeszedd magad, mert a május olyan eseményt tartogat, amely tesztelni fog és amiből kiderül, hogy mennyit erősödtél és fejlődtél. Fontos, hogy elég türelmesen foglalkozz a problémáiddal.

Nyilas: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy komoly változásokra számíthatsz a szerelmi életedben és a karrieredben a tavasz utolsó havában. Ha a kapcsolatod régebb óta problémás, akkor nem elképzelhetetlen a szakítás, ám ne aggódj, nem leszel sokáig egyedül, akkor sem, ha most párt keresel, mert nemsokára új szerelemre találsz.

Ezzel együtt végre tisztán fogsz látni, aminek köszönhetően képes leszel felismerni a téveszméidet, a hibáidat, amiket sikerül kijavítanod. Emellett más kapcsolataidat is alaposan megvizsgálod májusban, ennek eredményeként pedig lezárhatod azokat, amelyek már nem szolgálnak.

A Május királynője szerint a legfontosabb feladatod most azt, hogy rájöjj, hogy mi a legfontosabb az életedben, majd ezután konkrét lépéseket tehetsz érte. Miután rálépsz erre az útra, akkor egymásután kapod majd a lehetőségeket.

Bak: Arra hívja fel a figyelmedet a Május királynője, hogy az eddiginél több figyelmet és energiát kell fordítanod a párkapcsolatodra és a párodra, aki elhanyagolva és jelentéktelennek érzi magát melletted. Ha hallgatsz a Május királynőjére, akkor sokkal jobbá teheted a kapcsolatodat, ami mesés pillanatokkal ajándékozhat meg a tavasz utolsó havában.

A szerelmi életed mellett az is fontos, hogy ne hanyagold el a fontos feladataidat, mert a lustaság, a dolgok félvállról vétele soha nem hozza el a sikert! Ugyanakkor a Május királynője arra figyelmeztet, hogy ne ugorj bele azonnal, ha lehetőséget kapsz a munka, anyagiak vagy üzleti élet terén.

Alaposan vizsgáld meg a lehetőséget, nehogy bukás legyen belőle! Ehhez hasonló körültekintésre lesz szükséged az anyagi helyezted terén is, mert könnyen lehet, hogy azt nem látod reálisan a tavasz utolsó havában.

Vízöntő: Azt üzeni neked a Május királynője, hogy a havi célod legyen az, hogy elengeded azokat a személyeket és dolgokat, amelyek egyáltalán nem szolgálnak, hanem csak hátráltatnak az életben! Ezzel kapcsolatban nagyon fontos, hogy légy őszinte önmagaddal és másokkal, mert csak így találhatsz új utakat.

Szintén ez kell ahhoz, hogy felismerd és végre lerombold azokat a tévhitek, amelyeket önmagaddal és a párkapcsolatoddal szemben állítottál fel. Valószínű, hogy ez kellemetlen lesz, már csak azért is, mert többször is szembe kell nézned a valósággal, de ez nélkülözhetetlen a pozitív irányú fejlődésedhez.

A Május királynője azt is üzeni neked, hogy légy nyugodt, mert képes leszel minden helyzetet fondorlatosan megoldani és nem lesz semmi, ami után ne tudnál talpra állni!

Halak: A Május királynője szerint nagyon sok változásban lesz részed a tavasz utolsó havában, aminek időszakában akár olyan helyzetekben is találhatod magad, amelyek miatt át kell gondolnod az egész életedet, aminek eredményeként komoly személyiségváltozáson eshetsz át.

Az élet „rákényszerít”, hogy végre nézz szembe azokkal a problémákkal, amelyekkel magadtól soha nem foglalkoznál. A Május királynője szerint nehéz dolgod lesz, keményen kell dolgoznod a változásokért, de megéri, mert a siker nem marad el!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló