Tudd meg, hogy mi vár rád jövő héten!



Válassz egy lapot az alábbiak közül, ha kíváncsi a varázsgömb neked szóló jóslatára!1. Törődj többet a környezetedben élőkkel: A kommunikáció kiemelt szerepet kap a kapcsolataid javításában és az új kapcsolatok kiépítésében. Ha valakivel már sok ideje nem beszéltél, akkor a következő hét nagyszerű alkalom arra, hogy újra felvedd a kapcsolatot az illetővel.

Az egészségi állapotod erősen függ a stressz szintedtől, vagyis igyekezz stresszmentesebben élni, és ne feledd, hogy az idő szűkös erőforrás. Legyen időd a pihenésre, és figyelj arra, hogy pihentetően aludj! Természetesen a testmozgás, a jóga, vagy más relaxációs technikák is nagy segítségedre lehetnek ezekben a napokban.

A munkádban kihívásokra számíthatsz a következő héten, ám ha kitartó leszel, és dolgozol a megoldáson, akkor végül sikeresen zárhatod az ügyet. Figyelj oda a határidőkre, és ha kell, akkor nyugodtan kérj segítséget!

Anyagi téren légy óvatos a következő napokban, és okosan tervezd meg a kiadásaidat! Ha sikerül odafigyelned a költségeidre, akkor jobban fogod kezelni a pénzügyeidet. A jövő héten nézd át a kiadásaidat, és találd meg, hogy hol takarékoskodhatnál!

2. Nem kell mindent egyedül csinálnod: A jövő héten fel kell ismerned a csapatmunka és az együttműködések fontosságát. A varázsgömb arra hívja fel a figyelmedet, hogy vannak körülötted olyan személyek, akik tudnak és hajlandóak segíteni neked, akár egy bátorító szóval vagy gyakorlati dologban.

Ugyanakkor a büszkeséged miatt hajlamos vagy ezt elutasítani, amit jövő héten ne tégy, mert hatalmas szükséged lesz a támogatásra. Ne feledd, hogy még a legsikeresebb és a legeredményesebb emberekkel is előfordul, hogy egyedül nem boldogulnak!

3. Képes vagy átvenni az irányítást az életed felett: Lehet, hogy túlterheltnek érzed magad az előtted álló feladatok és a rád háruló hatalmas felelősség miatt, de azt is nehéznek érezheted, hogy fontosság sorrendet állíts fel és nehezedre eshet az időd beosztása is.

A legfontosabb ezért az a jövő héten, hogy tűzz ki magad elé egy konkrét célt és szilárd elhatározással dolgozz annak az elérésén! Az rendkívül fontos, hogy az adott feladatra koncentrálj, mert csak így kerülheted el azt, hogy megzavarjanak a külső hatások. Vésd az eszedbe, hogy a siker elérhető, de ahhoz kitartás és erőfeszítés kell.

Emellett az általad választott lap az öngondoskodás és az önállóság fontosságára is felhívja a figyelmet. Ugyan csábító lehet, hogy majd jön valaki és segít, de te vagy az egyetlen, aki ezt megteheti.

Ha megoldást keresel a problémáidra, akkor azt tedd proaktívan, és bátran kockáztass, vagy merj hibázni az utadon! Ugyanakkor ne felejtsd el egészséges egyensúlyt fenntartani a munka és a kikapcsolódás között!

4. Ne hagyd, hogy az új lehetőségek elvakítsanak: Azt üzeni neked a varázsgömb, hogy a jövő hét sok lehetőséget tartogat a számodra. A jövő csak részben megjósolható, és mindig megvan a lehetőséged arra, hogy változtass az életeden. A következő héten tehát rengeteg lehetőséged lesz az életeden való javításra és az előre lépésre, de azt már neked kell eldöntened, hogy élsz-e ezekkel a lehetőségekkel, vagy veszni hagyod őket.

5. Bízz az Univerzum erejében és kérj: Az általad választott lap szerint olyan ajándékot kapsz a sorstól, amellyel javíthatsz az életminőségeden ezekben a napokban. Ugyanakkor a varázsgömb arra is ösztönöz, hogy bátran kérj nagyobb dolgokat is! Higgy az Univerzum erejében, és merd kérni azt, amire a legjobban vágysz!

Jövő héten fontos, hogy ne korlátozd magad, ne hidd, hogy az álmaid túl nagyok vagy elérhetetlenek, mert a kéréseid meghallgatásra találnak ezekben a napokban, és rendkívül fontos, hogy higgy abban, amit kérsz, és dolgozz is érte, hiszen ingyen semmit sem kapsz!

Kezdd azzal a következő hetet, hogy kitűzöd a céljaidat, képzeld el, hogy mit szeretnél, és tedd meg a megvalósításhoz szükséges lépéseket. Ugyanúgy számítanak a gyakorlati tettek, mint a spirituális gyakorlatok!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló