Ezt árulja el a számmisztika a párkapcsolatodról



A példát követve megkapod a neked szóló elemzést.Így számolj:

Ha te 1982. 12. 05-én születtél, a párod 1983. 07. 30-án, akkor:

1+2+0+5+0+7+3+0=18

1+8=9, tehát a 9-es a számotok.

1-es szám: A párkapcsolat terén fontos számodra, hogy a társad művelt, okos, széles látókörű személy legyen, és testi-lelki kapcsolat kössön össze vele. Boldogan beszélgetsz órákat vele az élet nagy dolgairól, és kíváncsi vagy, hogy ő mit gondol az egyes témákról. Hozzád olyan pár illik, aki el tudja fogadni a túlzott érzékenységedet, meghallgat és erőt ad a gondjaid megoldásához.

2-es szám: Mivel rosszul tűröd a kritikát, ezért ha a párod megjegyzést tesz a gépies gondolkodásodra, akkor csúnya visszavágásba kezdesz, amiből komoly vita robbanhat ki. Ilyen helyzetekben sokkal jobban jársz, ha támadás helyett inkább magadba nézel, és elismered a hibáidat, majd miután lehiggadtál, akkor próbáljátok megbeszélni a gondjaitokat!

3-as szám: Neked egy olyan párra van szükséged, aki vissza tud hozni a valóságba, még akkor is, ha neked ez kényelmetlen, és teljesen elfogadja, hogy kiszámíthatatlan vagy, gyakorikat az érzelmi hullámzásaid.

4-es szám: Élni sem tudsz szabadság nélkül. Ha a párod ezt megérti és megadja neked a szabad mozgásteret, és azzal együtt a feltétlen bizalmat, akkor hosszú távú kapcsolat lehet a tiétek. Ha viszont úgy érzed, hogy a társad egy kicsit korlátozni próbál, vagy kérdőre is von, hogy hol voltál, mit csináltál, kivel találkoztál, akkor biztos, hogy gondolkodás nélkül elhagyod.

5-ös szám: Sokszor előbb beszélsz, mint gondolkodsz, amivel konfliktust teremthetsz, hiszen nyersen megmondom a véleményedet a másiknak. Ha igazad is van, akkor is jobb lenne, ha a kritikát diplomatikusabban, kicsit burkoltabban fogalmaznád meg.

Az érzelmeidről nehezedre esik beszélni, ezért azok kimondása helyett inkább verssel, vagy egy általad készített festménnyel leped meg a párodat.

6-os szám: A számmisztika elemzése szerint a szavak embere vagy, a testbeszédet pedig remekül felismered. Nagyon jól kommunikálsz a pároddal, akit szavakkal és tettekkel is biztosítasz az iránta érzett szeretetedről, aminek viszonzását elvárod tőle.

Számodra rendkívül fontos, hogy mindig meg tudjátok beszélni a mindennapi gondokat, a kisebb-nagyobb ügyeket, vagy a családi vitákat. Imádsz beszélgetni, melletted nem lehet unatkozni és tökéletesen megtalálod az egyensúlyt, ugyanis jól tudod, hogy mikor kell végighallgatnod a másikat, vagy mikor kell egy viccel oldanod a feszültséget.

Egyáltalán nem szereted az unalmas hétköznapokat, éppen ezért a párkapcsolatodban is az a célod, hogy az minél színesebb legyen. Ha viszont nem kapod meg a vágyott a figyelmet, vagy a kedvesed nem tudja fenntartani az érdeklődésedet, akkor könnyen kiderülhet, hogy hajlamos vagy a hűtlenségre.

7-es szám: A számmisztika szerint szereted elvarázsolni a párodat, amihez remek érzékkel rendelkezel, ugyanis intelligens, nagyon tudatos és jó homorú teremtés vagy. Mindig mindenre próbálsz megoldást találni, nem esel kétségbe a különféle buktatótól, ám nehezen mutatod ki az érzelmeidet, ami különösen akkor jellemző, amikor dühös vagy. Mivel nem akarod megbántani a kedvesedet, ezért inkább magadban tartod a mérgedet.

8-as szám: Családcentrikus, békére, harmóniára törekvő személy vagy, aki a kedvességével és vonzó kisugárzásával bárkit képes az ujja köré csavari. Ugyanakkor számodra fontos az anyagi és az érzelmi egyensúly, éppen ezért bár szereted magadat és a párodat kényeztetni, apró ajándékokkal meglepni, mégis tudod, hogy kell meghúznod a költekezés határát.

Az érzelmeid kimutatásával nincs problémád, örömmel érezteted a kedveseddel, hogy mennyire szereted.

9-es szám: Tekintve, hogy nagyon szeretsz dolgozni, ezért megeshet, hogy csak ritkán tudtok kettesben elmenni hazulról, ám azok az alkalmak biztos, hogy kivételesek lesznek, ugyanis teszel róla, hogy megszűnjön számotokra a külvilág, és néhány órára csak ti ketten létezzetek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló