Ismerd meg a születésed havához tartozó holdat és a legfőbb tulajdonságaidat!Rólad mit árul el a holdjegyed?Január – Szabad Hold: Nagyra értékeled a szabadságot, de ezzel együtt a legnagyobb tisztelettel bánsz a többi emberrel. Rendkívül egyedi személyiséggel rendelkezel, a szíved és az elméd tökéletes egyensúlyban van egymással.

Február – Hóvihar Hold: Minden esetben úgy bánsz az emberekkel, ahogyan azt megérdemlik. Az is jellemző rád, hogy könnyen megbocsátasz azoknak, akik őszinte megbánást tanúsítanak irányodba és valóban sajnálják a hibájukat.

Március – Fényes Hold: Jellemző rád, hogy meghallgatsz másokat, akiknek a véleményét tiszteletben tartod. Nagyon szervezett, fegyelmezett teremtés vagy, aki minden helyzetben megtalálja a megoldást.

Április – Arany Hold: Nem szereted a konfliktusokat, ezért minden esetben próbálsz kompromisszumot kötni a másik féllel. Ugyancsak jellemző rád, hogy tiszteletben tartod mások érzéseit, de egyedül is megállod a helyed. Sokkal jobban szereted önmagad adni, mint másnak mutatni magad.

Május – Zivatar Hold: A születésed havához tartozó holdjegy szerint legfőbb jellemvonásod az egyéniség. A Zivatar Hold azt árulja el rólad, hogy nem tartod helyesnek a nézeteltéréseket, ezért gyakran úgy csinálsz, mintha egyetértenél valakivel, de aztán mindent úgy csinálsz, ahogy szerinted jó.

Az is jellemző rád, hogy ahol konfliktus alakul ki, ott azonnal elvállalod a békéltető szerepét, amiért mások tisztelnek és értékelnek.

Június Vezér Hold: A születésed havához tartozó holdjegy szerint az önzőség a legfőbb jellemvonásod. A Vezér Hold szerint jellemző rád az önfejűség, de emellett melegszívű is vagy. Általában te vagy a parti lelke. A nehézségeket mindig leküzdöd, köszönhetően annak, hogy nem a szavak, hanem a tettek embere vagy.

Július – Virágos Hold: A születésed havához tartozó holdjegy szerint a legfőbb jellemvonásod a türelem. A Virágos Hold alapján toleráns és jóindulatú vagy másokkal szemben. Az is jellemző rád, hogy mindig meghallgatod a többieket, empatikus vagy velük és mindig átérzed, amit ők éreznek, ám azt nem hagyod, hogy bárki rábeszéljen bármire, ugyanis nemcsak jószívű vagy, hanem okos is.

Augusztus – Érett Hold: A születésed havához tartozó holdjegy szerint az őszinteség a legfőbb jellemvonásod. Az Érett Hold szerint nagyon barátságos személy vagy, aki soha nem akarja ráerőltetni másokra a véleményét. Ugyanakkor nem vagy rest megosztani másokkal a véleményedet, mert ezen a téren igencsak őszinte vagy.

Szeptember – Keserű Hold: A születésed havához tartozó holdjegy szerint a legfőbb jellemvonásod az elkötelezettség. A Keserű Hold azt árulja el rólad, hogy rendkívül hűséges vagy, a kapcsolataidat sokra tartod. Habár szereted elkerülni a konfliktusokat, mégis van elég elszántságod és bátorságot ahhoz, hogy mindent megtégy azokért, akiket szeretsz.

Október – Édes Hold: A születésed havához tartozó holdjegy szerint a legfőbb jellemvonásod a nagy szíved. Bár az Édes Hold alapján egyfajta küldetésként foghatod fel, hogy mások igényeihez alkalmazkodj, a sajátjaidat pedig háttérbe szorítod, mégis jól tennéd, ha ezen változtatnál! Ha mindig másokat helyezel előtérbe, akkor azzal nem fogod kielégíteni a saját igényeidet, amelyek igenis, hogy fontosak!

November – Méz Hold: A születésed havához tartozó holdjegy szerint a határozottság a legfőbb jellemvonásod. A Méz Hold szerint a személyiséged a leglenyűgözőbb közé tartozik, ugyanis soha nem a könnyebb utat választod, hanem keményen, teljes odaadással dolgozol, és semmitől sem ijedsz meg. Büszke vagy a teljesítményedre, de emellett a humorérzék és az önkritika is jellemző rád.

December – Jeges Hold: Elmondható rólad, hogy csak ritkán vitatkozol, még akkor is, ha szinte teljesen biztos vagy abban, hogy igazad van. Ennek oka az, hogy nem akarsz időt pazarolni a vitákra. Emellett innovatív, új ötleteid vannak arra nézve, hogy hogyan oldhatnád meg a különféle problémákat. Te még a legösszetettebb helyzetekből is igyekszel kreatív kiutat találni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló