Mutasd a cipőd, megmondom ki vagy!



A viselője személyiségéről árulkodik a lábbeli.Ha bevalljuk, ha nem, akkor is minden nő életében fontos kérdés, hogy milyen cipőt vesz fel, mert utálunk tűsarkúban botladozni, amikor tudjuk, hogy egy kényelmes tornacipő illik a személyiségünkhöz, vagy lehet bármilyen hideg, akkor se fogunk magas szárú csizmát húzni, mert a bokacsizmában érezzük jól magunkat.


A lábbeli tehát hűen tükrözi a személyiségünket. Nem hiszed? Teszteld!


Tűsarkú: A klasszikus értékek jelképe szerint szeretnénk igazi nőnek látszani, a szó legnemesebb értelmében. A tűsarkú szexi, csinos, csábító, és azt üzeni, hogy a viselője többre tartja a megjelenést a kényelemnél.


Ez az oka annak, hogy sokan felületes, kirakat személyiségnek bélyegeznek, pedig erről szó sincs, hiszen csak szeretnénk bizonyítani, hogy a régi értékek ma is fontosak, valamint vágyunk mind a két nem elismerésére, amit általában megkapunk.


Bokacsizma: Ez a cipő azt árulja el, hogy a viselője az egyszerűség, a praktikum és a nőiesség híve. Szeretjük, ha úgy érezhetjük magunkat komfortosan, ha közben a szexiségünk is megmarad. Általában nem bonyolítjuk túl a dolgainkat, a környezetünkhöz pedig jól alkalmazkodunk.


Ha problémánk akad, akkor azt a legrövidebb úton oldjuk meg, valamint készek vagyunk a kompromisszumokra. Mindemellett kedveljük a társaságot, de a felszínes társalgás helyett bensőséges kapcsolatokat kötünk.


Platform cipő: A platform csizmák, szandálok azt üzenik, hogy szeretnénk, ha figyelem középpontjába kerülhetnénk. Minket nem lehet kizökkenteni a saját világunkból, ugyanis nagyon szeretjük, ha minden pontosan úgy történik, ahogy nekünk tetszik. Erős, határozott emberként mindent megteszünk a céljainkért.


Magas szárú csizma: Jellemző ránk, hogy szexi és kihívó személyek vagyunk, valamint szeretjük, ha a környezetünk felfigyel ránk. Habár szeretünk feltűnően viselkedni, azt mégsem akarjuk, hogy a figyelem középpontjába kerüljünk.


Ha a férfiak szexinek és magabiztosnak tartanak, akkor azt nagyon szeretjük, ugyanis erre néha kifejezetten szükségünk van, mert magunknak nem hisszük el, hogy ilyenek vagyunk A hosszú szár azt sugallja, hogy magabiztos, energikus nők vagyunk, tehát nagyszerűen elrejti a gyengeségeinket.


Maszkulin cipő: A lábbeli azt jelképezi, hogy határozott és magabiztos emberek vagyunk, aki számára nem létezik kompromisszum. Mindig elérjük azt, amit akarunk. Megvan bennünk a versenyszellem és a kitartás, ráadásul a cipőnk azt üzeni az ellenfeleinknek, hogy esélyük sincs ellenünk.


Valószínűleg mások szemében hidegnek látszunk, ám a kemény külső csak arra kell, hogy elrejtsük a lelkünkben élő gyereklányt, aki imádja feszegetni a határokat. Emellett szeretjük a minőséget, az öltözködésben pedig odafigyelünk, hogy stílusos, de kényelmes holmit vegyünk fel.


Kényelmes tornacipő: Ha a legszívesebben ilyen lábbelit választunk, akkor energikus, kiegyensúlyozott és laza személyiséggel vagyunk megáldva. Általában nem aggódunk a hétköznapi problémákon, hanem megoldjuk azokat.


Nem szeretünk feszengeni, ezért a kényelmet keressük mindenben, és nem megyünk bele azokba a helyzetekbe, amelyekben nem érezzük komfortosan magunkat. Egyenes emberként kimondjuk azt, amit gondolunk. Az életünket próbáljuk úgy alakítani, hogy az a legpozitívabb legyen a számunkra.


(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló