Mit üzen júniusra a számmisztika?Tudd meg, hogy mi vár rád a nyár első havában a születésed napja alapján!1-es szám – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2-es szám – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3-as szám – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4-es szám – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5-ös szám – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6-os szám – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7-es szám – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8-as szám – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9-es szám – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: Ha a nyár első havában tanácsot kérsz, akkor az ne tűnjön úgy, hogy hízelegni próbálsz az illetőnek! Júniusban előreléphetsz a munkában, de ehhez el kell fogadnod mások segítségét. A leveleid megválaszolását ne halogasd, mert most azáltal is sikert arathatsz!

2-es szám: Az ügyességednek köszönhetően sikeres lehetsz júniusban. Jól teszed azonban, ha kikérd egy idősebb rokonod, ismerősöd véleményét! Ha képes leszel az irányításod alatt tartani az érzelmeidet, akkor boldogság és harmónia költözik az otthonodba júniusban.

3-as szám: Ha júniusban utazol, akkor sok érdekes emberrel találkozhatsz. Most megéri idegenekkel beszélgetned, mert a tőlük kapott ötleteknek nagy hasznát fogod venni a jövőben. A júniusban szerzett tudásod segíteni fog abban, hogy előrébb lépj a karrieredben.

4-es szám: A nyár első havában remek esélyed lesz változtatni a karriereden, de ez csak akkor sikerülhet, ha felfedezed az eddig kihasználatlant képességeidet, amiket bátran csatasorba állítasz azért, hogy jó eredményeket érj el.

A júniusban kapott a pénzt is arra kell fordítanod, hogy előrelépj a karrieredben és a szerelmi életedben. A fantáziád fontos szerepet fog betölteni a nyár első havában. Júniusban kerüld a zavart, érzelgős viselkedést, valamint ne feledd, hogy most a nyugalom a legfontosabb!

5-ös szám: Bár a bőség elkerül a nyár első havában, mégis ha óvatosan, megfontoltan költesz, akkor megkíméled magad a komoly pénzügyi kártól. Júniusban van rá esély, hogy le kell mondanod a szabadidőd egy részéről, ám ezt nem fogod megbánni.

6-os szám: A nyár első havában fontos, hogy ne tölts sok időt idegenekkel, még akkor se, ha ez elsőre vonzó, mert most csak vesztes lehetsz közöttük. Az önkéntes segítségedért mindig hálás a környezeted, ahol mindig szívesen látnak, ráadásul ez növelheti a presztízsedet júniusban.

7-es szám: Azt üzeni neked a számmisztika júniusra, hogy zavaró helyzetekben találhatod magad, főleg akkor, ha politikai-vallási-üzleti nézeteidről beszélsz, és nem hallgatsz el a témáról időben. Egy-egy rosszul megválasztott kijelentés, akár a legjobb baráti kapcsolataidat is próbára teheti a nyár első havában.

Ha ezeket a problémákat elkerülnöd, akkor júniusban légy diplomatikus és hallgasd meg a másik fél véleményét is! A nyár első havában a részletekre is figyelj, mert a sikerhez türelem kell. Mindemellett egy új üzleti lehetőség is kaphatsz.

8-as szám: Ha a születési időd alapján a 8-as számhoz tartozol, akkor a legnagyobb problémáid is megoldódnak júniusban, méghozzá részben a megérzéseidnek köszönhetően. Ha valaki megharagszik, amiért nem fogadod meg a tanácsát, akkor ne érezz bűntudatot, mert a nyár első havában kizárólag magadra szabad hallgatnod!

Ne hárítsd másokra a felelősséget júniusban, hanem csak menj a saját fejed után, a saját utadon! Most kiváló üzleti lehetőségekkel élhetsz. Szintén a nyár első havában számíthatsz egy régi barátod nem várt felbukkanására is.

9-es szám: A nyár első havában számíts arra, hogy sokan kérik a segítségedet, amit adj meg az embereknek, ugyanis remek tanácsokkal fogsz szolgálni, amivel a saját presztízsed is növelheted. Ha bizalmas információkat szivárogtatnál ki júniusban, akkor válogasd meg a szavaidat, valamint jusson eszedben, hogy a bizalomnál nincs fontosabb a hírneved szempontjából!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló