Hogyan alakulhat a szerelmi életed 2023 nyarán?Ha választasz egy képet, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. kép: Mindegy, hogy futó kapcsolatban vagy örök szerelemben élsz, mert 2023 nyarán minden vágyad az lesz, hogy szerethess és szeretve legyél. Az évszakban már a megjelenéseddel is hódítasz. Ebben a helyzetben a legjobb az lesz, ha egy bizalmasod őszinte és józan tanácsokkal segít a döntésben.

2. kép: 2023 nyara az újdonságokról, változásokról és meglepetésekről fog szólni a számodra. Ha ez eddig nem volt rád jellemző, akkor is légy spontán és felszabadult az évszakban, mert így pozitív visszajelzéseket fogsz kapni az emberektől. Nem kizárt, hogy erre nem is neked lesz szükséged, hanem annak, aki kiszemelt magának, de még nem mert közeledni hozzád.

3. kép: Görcsösen keresed az életed szerelmét, miközben észre sem veszed, hogy elmegy melletted az élet, ezért 2023 nyarán el kell fogadnod, hogy nem szólhat mindenkinek a szerelemről az évszak. A legfontosabb most az, hogy vedd észre, hogy az emberek milyen boldogan jönnek-mennek körülötted, amiért megtalálták a társaságukat a baráti és családi körükben. 2023 nyarán fogd vissza magad a szerelemben, és inkább azzal foglalkozz, hogy megújítod a kapcsolatodat azokkal, akik szeretnek és aggódnak érted.

Ha ezt megteszed, akkor ahogy enyhül a görcsösséged, úgy adja át a helyét valami, vagy valaki másnak.

4. kép: Kicsit érzékenyebb, befogadóbb leszel a szerelemben 2023 nyarán, ezért ideje elkötelezned magad. Élete során a legtöbb ember rájön, hogy milyen csodákat rejt a tartós párkapcsolat, ám ne feledd, hogy az éremnek mindig két oldala van!

A tartós párkapcsolat esetén ez az empátia, kompromisszum és a kemény munka. Ha 2023 nyarán úgy érzed, hogy a mostani párod az, akivel eljött ennek az ideje, akkor élvezd a boldogságot!

5. kép: Bátran csábíts, de arra figyelj, hogy kit szeretnél meghódítani, mert most mindenki rajongásig beléd fog szeretni! 2023 nyarán megteremtheted az alapjait, hogy a téli esték romantikus hangulatban teljenek, de akár azt is elérheted, hogy a most meghódított személlyel egy életen át boldogok legyetek.

Ha már kapcsolatban élsz, akkor sem kell visszafognod magad 2023 nyarán, aminek hónapjaiban pezsdítsd fel valamivel, például szerepjátékkal a szerelmeteket!

6. kép: A meglepetések és próbatételek időszaka lesz számotokra 2023 nyara. Nagyon kell figyelned az évszakban, mert a most meghozott döntések kihatnak kettőtök jövőjére! 2023 nyarán meg kell szilárdítanotok a kapcsolatotokat a pároddal.

7. kép: Családalapításba kezdhettek a pároddal 2023 nyarán, ezért szóljon ez az időszak a szerelemről, az erotikáról, arról, hogy újra és újra elcsábítod a kedvesedet! Ha valóban gyereket szeretnétek a pároddal, akkor érdemes olyan élményeket gyűjtenetek a nyáron, amelyek majd segítenek átvészelni a gyereksírással teli mindennapokat.

8. kép: A rutin és a megszokás miatt ellaposodhat a kapcsolatod 2023 nyarán. Az sincs kizárva, hogy úgy fogod érezni, hogy bár van társad, mégis egyedül viseled mindennek a terhét. Ebben a három hónapban teljesen át kell alakulnod, le kell győznöd a korlátaidat, hogy egy teljesen új életbe kezdhess.

Ideje, hogy a párod kivegye a részét a „munkából”. Ha erre nem hajlandó, akkor hagyd el! Ha ezt sikerül tudatosítanod a párodban, akkor ez a nyár a szerelem újraélesztéséről és a romantikáról szólhat a számotokra.

9. kép: Az érzelmeid a boldogság és a reménytelenség között váltakoznak, éppen el kell gondolkodnod azon, hogy megér-e ennyit neked a párod! Ha nem szakítasz vele, akkor ideje végérvényesen megoldani a visszatérő problémákat és világosan meghúzni a határokat! Az rendben van, ha egy kapcsolatban akadnak folyton visszatérő témák, de csak addig, amíg egyik fél sem veszi semmibe azt, amiben már többször megállapodtak.

Ha sikerül túljutnotok a problémákon, akkor együtt élvezhetitek a nyárutó kellemes meglepetését. Ha viszont inkább szakítasz, akkor szomorkodás helyett utazz el nyaralni a barátaiddal!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló