Milyen élményben lesz részed a nyár második felében?Ha választasz egy képet, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Közelebb kerülsz a családalapításhoz a nyár második felében. Ez jelentheti azt, hogy eljegyzitek egymást a pároddal, de az sem kizárt, hogy gyermekáldás elé nézel.

2. lap: Pénz, bőség és jólét vár rád a nyár második felében. Ugyanakkor az nem biztos, hogy nyereményjáték formájában érkezik hozzád a pénz. Az viszont lehetséges az általad választott lap szerint, hogy annak köszönhetően gyarapodik a vagyonod, hogy eladsz egy ingatlant, esetleg örökölsz. Ha úgy érzed, hogy ezek egyike sem valószínű, akkor talán egy jól fizető állást kapsz, vagy a jelenlegi munkahelyeden jársz jó úton egy kinevezés felé, ami jobban fog fizetni.

3. lap: Elkap egy testi és lelki eredetű betegség a nyár második felében. Ne feledd, hogy még nyáron is megfázhatsz, vagy kiújulhat egy régi egészségügyi kellemetlenséged. Lelki téren lehet, hogy valaki, például az egyik barátod, vagy a szerelmed, megmérgezi az életedet, lehúz és depresszióba taszít. Ugyanakkor ez csak egy jóslat, amit vegyél figyelmeztetésnek, és figyelj oda jobban a testi és lelki egészségedre!

4. lap: Ha úgy érezted, hogy a negyedik lapot kell választanod, akkor egy hatalmas őrültségben, vagy legalábbis kalandban lesz részed a nyár második felében. Ez valami olyasmi lesz, amire te magad is azt fogod mondani, hogy „marhaság”, mert például veszélyes vállalkozás vagy kaland. Ez jelenthet bármit, hiszen egy vadvízi evezés ugyanúgy veszélyes, ahogy az egyéjszakás kaland is.

Ugyanakkor remélhetőleg csak arról lesz szó, hogy egy kis izgalomban lesz részed, és nem olyasmiben, amit utólag megbánsz. Most, hogy tudod, hogy mire számíthatsz, légy óvatos a nyár utolsó heteiben!

5. lap: Ha a belső hangod azt súgta, hogy válaszd az ötödik lapot, akkor a neked szóló jóslat szerint önmagad felé vezet az utad a nyár második felében. Ez azt jelenti, hogy megtalálod az életed értelmét, a mozgatórugóját ebben az időszakban.

Az általad választott lap alapján megvilágosodhatsz az évszak végéig azzal kapcsolatban, hogy mivel kellene foglalkoznod. Annak érdekében, hogy valóban rátalálj az életcélodra, nyitottnak és szemfülesnek kell lenned a nyár utolsó heteiben.

6. lap: Ha a hatodik lap mellett döntöttél, akkor a neked szóló jóslat szerint külföldi utazásban lesz részed a nyár második felében. Ez jelentheti azt, hogy csak a szomszédos országba utazol, de akár egészen távoli, tengerentúli helyre is eljuthatsz.

Az általad választott lap utalhat a nyaralásodra, ami biztos, hogy fontos és rendhagyó lesz, de akár arról is lehet szó, hogy a munkád miatt kell külföldre utaznod még a nyáron, vagy egy visszautasíthatatlan külföldi lehetőséget kapsz.

7. lap: Ha a hetedik lapot választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint rátalálsz a boldogságra a nyár második felében. Azt, hogy ez milyen formában fog bekövetkezni, nem árulja el a lap. Ha azonban belegondolsz, hogy mi tehet valakit boldoggá, akkor máris kitalálod, hogy ez jelenthet például szerelmet, ragyogó karriert, jó egészséget, gyermekáldást, bőséget vagy egy álom megvalósulását.

Ami biztos, hogy ez a boldogság nem ér véget a nyárral, hanem kimondottan tartósnak ígérkezik. Ha tehát valamilyen formában megérkezik a boldogság az életedbe a nyár utolsó heteiben, akkor biztos lehetsz abban, hogy az hosszú távra fog szólni.

8. lap: Ha az összes lap közül az utolsóhoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor arra számíthatsz 2023 nyarának második felében, hogy fejjel rohansz a falnak, vagy bármerre indulsz, mindig falakba ütközöl. Az, hogy ez miért történik, és egyáltalán te húztad-e fel ezeket a falakat magad köré, vagy a sors, hogy akadályozzon, az a lecke, amire rá kell jönnöd az évszak végéig.

Ez azért nagyon fontos, mert amíg erre nem jössz rá, addig csak egy helyben toporogsz, és bárhova indulsz, sziklának csapódsz. Ha sikerül rájönnöd, hogy hol és mit rontasz el, akkor onnantól kezdve fejlődhetsz és előrehaladhatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló