Az angyalok augusztusi tanácsaiA csillagjegyed alapján kiderül, hogy melyik angyal és miben lesz a segítségedre a nyár utolsó havában.Ahogy az év minden hónapjában, úgy augusztusban is számíthatsz az angyalok segítségére, ám azt, hogy a csillagjegyed alapján melyik angyal és minden lesz a támogatód, az alábbi horoszkópból tudhatod meg.

Kos: Kos jegyűként Tarosiel a személyes boldogság angyalának segítségére számíthatsz augusztusban. Ha a nyár utolsó havában kéred, akkor Tarosiel megvédi a lelkedet a negatív hatásokkal szemben, és segít, hogy megéld azokat a mesés, pozitív energiákat, amelyek a lelked mélyén lakoznak.

Bika: Bika jegyed alapján Ambriel, a tanulás angyala segít neked augusztusban, méghozzá abban, hogy új utakra lelj, és megőrizd a függetlenségedet, a szabadságodat, de abban is támogat, hogy képes légy meghozni a szükséges kompromisszumokat a nyár utolsó havában.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján Verchiel, a Hatalmaknak nevezett angyalok vezetője segít neked augusztusban. Mivel jellemző rád, hogy olykor forrófejű vagy, ezért higgadtságra van szükséged ahhoz, hogy meghalld Verchiel üzeneteit a nyár utolsó havában.

Augusztusban tudatosan figyelj oda arra, hogy minden helyzetben „lépj hátra”, és hallgasd meg, amit a szíved súg, majd ezt követően cselekedj!

Rák: Rák jegyűként Hanael, a spiritualitás angyala támogat augusztusban. Ha szeretnéd megérteni az életed mélyebb összefüggéseit, akkor bátran kérd Hanael segítségét a nyár utolsó havában. Ez később a való életben is a hasznodra válik, amikor döntést kell hoznod.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján Ambriel, a tudás és a tanítás angyala segít neked augusztusban, méghozzá abban, hogy a hasznodra fordítsd a korábbi tapasztalataidat és ne cselekedj önfejűen. Ugyanakkor annak érdekében, hogy Ambriel segíteni tudjon, muszáj lelassítanod a nyár utolsó havában, mert csak akkor leszel képes észrevenni az üzeneteit.

Szűz: Szűz jegyűként Asradiel, a növények, fák gyökereinek, átvitt értelemben a családi gyökereknek angyala segít neked augusztusban. Bár a csillagjegyed alapján könnyen fel tudod venni a kapcsolatot a szellemvilággal, mégis nyitottnak kell lenned lelkileg a pozitív erők felé, ha meg akarod hallani Asradiel üzeneteit. Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, gyakorold a pozitív gondolkodást a nyár utolsó havában, és gondold át minden nap, hogy miért lehetsz hálás!

Mérleg: Mérleg jegyed alapján Melathiel, a tanácsadás és az életút megtalálásnak angyala támogat augusztusban. Bátran kérd a segítségét, ha eltévedtél, vagy nem tudod, hogy melyik a helyes ösvény. Ha Melathiel tanácsát kéred, akkor figyelj oda arra, hogy mindig őszintén tedd fel a kérdéseidet!

Skorpió: Skorpió jegyed alapján Aduachiel, az igazság angyala segít neked augusztusban abban, hogy ne kerüld megrögzötten a konfliktusokat, és bátran nézz szembe a lényeges kérdésekkel, ami azért fontos, mert ez visz előre az utadon a nyár utolsó havában.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján Zerosiel, a világosság angyala mutat utat neked augusztusban. Ahhoz azonban, hogy meghalld Zerosiel tanácsait, muszáj időnként egyedül lenned a nyár utolsó havában, aminek időszakában figyelj oda a téged körülvevő jelekre.

Bak: Bak jegyűként Liriel, a bölcsesség angyala segít neked augusztusban, hogy minden zajban képes légy meghallani a belső hangodat, mert annak tiszta üzenete védhet meg a nehéz helyzetektől a nyár utolsó havában.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként Hanael, a spiritualitás angyala segít neked augusztusban, méghozzá abban, hogy nyitottabb légy és győzd le a kételyeidet. Ha szeretnéd, hogy az életed kiteljesedjen a nyár utolsó havában, akkor bátran kérd Hanael segítségét, valamint higgy abban, hogy veled is történhetnek csodák.

Halak: Halak jegyűként Lamachaelt, az erő angyalának segítségére számíthatsz augusztusban. A csillagjegyed alapján bátran hallgass a megérzéseidre a nyár utolsó havában, mert Lamachaelt azokon keresztül segít eligazodni a világban és elérni mindent, amire csak vágysz.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló