Mire számíthatsz 2023 őszén? (1. rész)A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mit tartogat számodra az évszak.Kos: Kosként arra kell számítanod 2023 őszén, hogy csalódni fogsz az egyik barátodban. Talán a múltban nem gondoltad át elég alaposan azt, hogy kivel osztod meg a legféltettebb titkaidat, és ezt a könnyelműséget kell megbánnod, mert az illető el fog árulni.

Az sincs kizárva, hogy a munkahelyeden szivárognak ki olyan információk, amelyeknek nem kellene, ennek pedig kicsit sem fogsz örülni az őszi hónapokban. Mindebből azt kell megtanulnod, hogy a jövőben nagyobb körültekintéssel válassz bizalmast, még akkor is, ha az őszi események nem befolyásolják a karrieredet! Ha nyáron úgy gondoltad, hogy nincs jövőd a munkahelyeden, akkor ez a véleményed megváltozhat 2023 őszén.

Bika: Ha van párod, akkor a kapcsolatod zavarossá válhat 2023 őszén. Ha vita robban ki köztetek, akkor a kedvesed képes lesz úgy manipulálni, hogy végül neki legyen igaza, őt kelljen sajnálni, pedig valójában ő a hibás.

A munkahelyeden sem várható jobb helyzet az őszi hónapokban, ezért légy óvatos, ne vitatkozz, ha nem muszáj! Az évszakban jól fog esni egy barát támogatása, ám októberben vigyázz, mert valaki hátba akar támadni! Főleg a Kosokat és Bakokat kerüld, mert megpróbálhatják „kihúzni alólad a széket”. Ezen nyugodtan nevess, mert senkinek sincs esélye ellened, ha az illető nem a főnököd vagy az üzlettársad. Az őszi hónapokban kerüld a megjegyzéseket, mert némelyik ártalmas lehet!

Ikrek: Kellemes időszaknak ígérkezik számodra 2023 ősze, aminek három havára boldogságot és szerelmet jeleznek a csillagok. Mostanában szívesen álmodoztál, amivel nincs semmi baj, mert jó esély van arra, hogy az őszi hónapokban megvalósítod az elképzeléseidet.

A csillagok azt tanácsolják, hogy folytasd az ábrándozást az évszakban, a boldog időt pedig használd arra, hogy motiválod magadat. Azt majd legbelül érezni fogod, hogy mikor jön el a cselekvés ideje.

A családodban valami jó fog történni, ami még jobbá teszi a hangulatodat. Október második felében és egész novemberben kerüld a Kos jegy szülötteit. A Bakok szívesen a földbe döngölnének, mert konkurenciát látnak benned.

Rák: 2023 őszén megoldódhat egy téged régebb óta nyomasztó munkahelyi problémád. Ezzel kapcsolatban lehet, hogy az évszakban eljutsz arra a pontra, hogy már nem tudja megzavarni a nyugalmadat, ha valami probléma adódik a munkáddal kapcsolatban, mert megtanultad a leckét.

Ha van párod, akkor ne számíts változásra 2023 őszén, hiszen jól megvagytok együtt. A partnereddel teszitek, amit kell, éltek az átlagos hétköznapokat, dolgoztok, de ez most nem baj, mert az évszaknak erről kell szólnia. Októberben és novemberben légy óvatos, és ügyelj arra, hogy mit mondasz, mert könnyen elszabadulhat a pokol!

Oroszlán: A csillagjegyed alapján 2023 őszén az lesz a legfontosabb, hogy légy azok mellett, akiknek szükségük van a segítségre! Mások támogatása most neked is jót tehet. A munkahelyeden instabilitás várható, úgyhogy keresgélj az új állások között, mert lehet, hogy találsz egy ajánlatot, ami miatt megéri váltani.

Ha kapcsolatban élsz, akkor az igaz szerelmet élheted meg az őszi hónapokban. Nyugalom, béke és harmónia ölel körbe az évszakban, aminek élvezd ki minden pillanatát!

Szűz: Ha van párod, akkor nemcsak egy hullámhosszon lesztek 2023 őszén, hanem még szintet is léphet a kapcsolatotok. A családodban bonyodalmakra kell számítanod, illetve arra, hogy valaki olyasmit kér tőled, aminek nem szeretnél eleget tenni.

Ha új munkát keresel, akkor a csillagok támogatják a törekvéseidet az őszi hónapokban. Az évszakban számíts arra, hogy a Kos és az Ikrek jegyek szülöttei egy kanál vízben meg tudnának fojtani. Légy résen, mert az ellenségeid barátságosan közelítenek, miközben belül forrnak a dühtől.

2023 őszén rá kell jönnöd, hogy az ellenségeid miért utálnak ennyire. A csillagok jó tanácsaként fogadd meg, hogy csendben örülj, illetve légy több annál, mint amennyit a külvilágnak mutatsz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló