Az angyalok októberi tanácsaiAngyalhoroszkóp az ősz második havára.Kos: Azt üzenik neked az angyalok, hogy októberben el kell fogadnod a negatív érzéseidet is. Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, többé ne temesd magadba azt, amit nem akarsz érezni. Mondd ki, hogy ez is hozzád tartozik, és engedd el a korábbi időkből hátramaradt érzéseket!

Bika: Azt üzenik neked az angyalok, hogy mostanában nagyon sebezhetőnek érezted magad, ami miatt bezárkóztál, októberben azonban ideje kibújnod a csigaházadból, és megnyitnod a lelked a szeretet és a fény előtt!

Ikrek: Azt üzenik neked az angyalok, hogy az eddigi munkádnak hála, a dolgaid felfelé ívelnek októberben. Az ősz második havában új lehetőségeket kapsz, és feltölt a pozitív fejlődés energiája. Az angyalok segíteni fognak abban, hogy élvezni tudd a jelent és a fejlődésed minden szakaszát. Októberben higgy abban, hogy minden pillanat úgy tökéletes, ahogy van!

Rák: Azt tanácsolják neked az angyalok, hogy októberben bízz jobban a belső hangodban, a belső Tanítódban, ugyanis megvan a tudásod ahhoz, hogy a helyes úton járj. Az ősz második havában hallgass a megérzéseidre, mert az angyalok azokon keresztül adnak útmutatót neked!

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok, hogy októberben végre kezded elhagyni a régi megszokásaidat és hiedelmeidet, amelyek miatt eddig nem voltál az igazi önmagad. Ennek a folyamatnak a megélése nem könnyű, ám az angyalok arra biztatnak, hogy ne add fel, mert már látni a fényt az alagút végén, hamarosan túl leszel a tisztulási folyamaton, ami után újra harmónia költözik az életedbe.

Szűz: Azt üzenik neked az angyalok, hogy eddig jó úton jártál, de októberben fontos válaszút elé érkezel. Ezzel kapcsolatban azt tanácsolják neked, hogy bátran kövesd az isteni útmutatás, és bízz benne, hogy az angyalok gondoskodnak róla, hogy biztonságba érezd magad!

Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok októberre, hogy minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha engeded, hogy az angyalok adjanak neked, akkor az ősz második havában megkapod tőlük a céljaidhoz szükséges eszközöket, ez pedig lehetővé teszi, hogy segítsz másoknak, mivel lesz miből erőt merítened.

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok, hogy októberben rá kell jönnöd, hogy az életed mely területein engedted át az irányítást másoknak, és hagytad, hogy kihasználjanak, vagy másképp fosszanak meg a szabadságodtól.

Ennek a kérdésnek semmi köze az emberek meg- vagy elítéléséhez, ugyanis fel kell ismerned, hogy az életed mely területein távolodtál el saját magadtól és a kozmikus egységtől.

Nyilas: Azt üzenik neked az angyalok, hogy mostanában féltél az erődtől, ugyanis aggódtál, hogy az emberek elítélnének, vagy elhagynának, ha hagynád, hogy az erőd teljes fényében ragyogjon. Attól is tartottál, hogy talán rosszul használod a hatalmadat. Az angyalok azonban októberben megmutatják neked, hogy hogyan állíthatod az erődet a saját és mások szolgálatába, ezzel megerősítve a kapcsolataidat, az önbecsülésedet és a küldetéstudatodat.

Bak: Arra emlékeztetnek az angyalok októberben, hogy a szív a lelkierő forrása. Ha teljes mértékben hiszel az égiek védelmében, szívből cselekszel, akkor soha többé nem kell tartanod mások véleményétől és reakcióitól. Többé nem fogsz félni, és képes leszel önmagaddal, a természettel és az isteni erővel összhangban cselekedni.

Vízöntő: Azt tanácsolják neked az angyalok, hogy októberben éld meg a kreativitást, a benned rejlő teremtő erőt, és engedj a gyermeki kíváncsiságodnak! Az ősz második havában bátran fess, zenélj, ha ehhez van kedved, és ne foglalkozz azzal, ha valaki azt mondja, hogy nincs ehhez elég tehetséged.

Halak: Arra hívják fel a figyelmedet az angyalok, hogy az életed gyökeresen átalakul októberben. Végre megszabadulhatsz a régi terhektől, és megélheted a teljes szabadságot, élvezheted az életet és lehetőségeket, amelyeket nyújt. Az angyalok segítenek abban, hogy legyőzd a félelmeidet, és nyitottan állj hozzá a változáshoz az ősz második havában.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló