Karrierhoroszkóp 2024 (1. rész)Erre számíthatsz a munka és az anyagiak terén az évben!Kos: Az év első felében tele leszel energiával, nem hanyagolod el a munkádat és a karrieredet, aminek eredményeként előléptetésre és jobb anyagi helyzetre számíthatsz. Ha vállalkozást indítanál, akkor erre ideális lesz ez az időszak.

2024 tavaszán újabb sikerekben lesz részed. 2024 nyarán hajlamos leszel fejjel menni a falnak és elkapkodva hozol döntést, ami anyagi veszteséget okoz, de szerencsére, sikerül gyorsan orvosolnod a hibáidat.

2024 őszén csak a saját aggodalmaskodásod jelenthet problémát, ugyanis bár elképesztő szorgalommal dolgozol és mindent a lehető legjobban csinálsz, mégis néha elbizonytalanodsz magadban.

Bika: 2024 elején kitartóan és összeszedetten fogsz dolgozni, az anyagi biztonságod pedig főszerepet kap. 2024 tavaszán szinte mindent elérhetsz, amit szeretnél, de inkább a tehetségeddel, mint a kemény munkáddal. Jó állásajánlatot kaphatsz, és az anyagi biztonságodat is megalapozhatod.

2024 nyarán te leszel a sorsod kovácsa, aminek köszönhetően mesésen alakul a pénzügyi helyzeted. 2024 őszén olyan nehéz feladatot oldasz meg, amely komoly szaktudást követel meg tőled. 2024 végén kifizetődődnek a befektetéseid, a pénzügyi próbálkozásaidat siker koronázza és a szerencse is melléd áll.

Ikrek: Kemény munka vár rád 2024 elején. A tavaszi hónapokban learatod a munkád gyümölcsét, és szerencsére számíthatsz a karriered, munkád terén.

2024 nyarán jól át kell gondolnod a döntéseidet, ugyanis ebben az évszakban már nem szabad kockázatot vállalnod. Ha azonban vállalkozás indításán töröd a fejed, akkor abba nyáron lesz érdemes belevágnod.

2024 őszén arra kell figyelned, hogy senkire se akard ráerőltetni az akaratodat. Fogadd el, hogy nem mindenki képes arra a munkatempóra, ami neked megy. Ha ezt észben tartod, akkor nagyon sikeres leszel a csapatmunkában, majd 2024 telén megteremtheted az anyagi biztonságodat.

Rák: Céltudatosan vágsz neki a 2024-es évnek, aminek első havában keményen és kitartóan dolgozol, valamint kedvet kapsz ahhoz, hogy változtass a szürke mindennapokon. Februárban néhány munkahelyi probléma okozhat belső feszültséget, majd a hónap második felében hatalmas esélyt kapsz az anyagi forrásaid növelésére. Ugyanebben az időszakban akár új vállalkozást is indíthatsz.

2024 tavaszán teljes biztonságban érezheted magad a munka és a pénz terén. 2024 nyarán rengeteg jó lehetőségeket kaphatsz és előnyös szerződéseket köthetsz, ezért könnyen lehet, hogy választanod kell a magasabb fizetés és a jobb pozíció között. Dönts bárhogy, az biztos, hogy a jövődre nézve csak jól választhatsz.

2024 őszén gyakorlatias és remek intellektussal alapozhatod meg az egzisztenciádat. Novemberben jelentős pénzügyi kockázatot vállalhatsz, de nem lesz azzal baj. 2024 végén a reményeidet is meghaladó eredményt hoz a befektetett munkád.

Oroszlán: Nem kizárt, hogy azzal kezded a 2024-es évet, hogy felmondasz a munkahelyeden. 2024 tavaszán rengeteg öröm fog érni a munkád és az anyagiak terén, így akár még a ranglétrán is feljebb léphetsz. Ehhez magas beosztású támogatót is találhatsz.

2024 nyarán ne állj le vitatkozni a főnököddel, mert abból te jönnél ki vesztesen! Ebben az időszakban korlátozva érezheted a szabadságodat, ezért szeretnél kitörni ebből a helyzetből, ám nem leszel biztos abban, hogy sikerül-e megvalósítanod az új terveidet.

2024 őszén eleinte nagyon kritikus leszel, de később melléd áll a szerencse, és anyagi, erkölcsi elismerést is kaphatsz. Ha vállalkozó vagy, akkor külföldi befektetőket szerezhetsz 2024 végén. Pénzügyileg elégedetten búcsúzhatsz majd az évtől.

Szűz: Az önmegvalósítás lesz számodra a legfontosabb 2024 első hónapjaiban. Mindegy, hogy mibe vágsz bele, abban sikeres leszel. Emellett egy olyan jó állásajánlatot kaphatsz, ami magasabb fizetéssel kecsegtet. Ha tetszik az ajánlat, akkor fogadd el!

2024 őszén új tervek és célok motiválnak, majd decemberben pénzügyileg nagyon sikeres évként búcsúztathatod el 2024-et.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló