Samhain horoszkóp 2024-re (1. rész)Milyen lesz az éved?Kos: Varázslatos fordulatokban, eseményekben, mágikus szerelemben lesz részed a 2024-es évben. Ugyanakkor keményen kell dolgoznod, ha el akarod érni a vágyott pozíciót az esztendőben. Ez rengeteg munkát jelent, ami miatt stresszes, ingerlékeny lehetsz, éppen ezért fontos, hogy ne zárd ki az életedből a szeretteidet, mert nagy szükséged lesz a támogatásukra az évben!

A szerelemben, ha párt keresel, akkor tavasszal találhatsz rá életed szerelmére. Ha kapcsolatban élsz, akkor szintet léphettek a kedveseddel. 2024-ben az életed összes területén sikert arathatsz, ami rendkívüli boldogságot fog okozni neked.

Bika: A szakmai életedben nehézségekkel találod szembe magad, viszont azokat le tudod győzni a szorgalmaddal. Ha hajlandó leszel keményen dolgozni, akkor el fogod érni a céljaidat, megszerzed a vágyott pozíciót és nagy sikereket arathatsz a karrieredben 2024-ben.

A szerelem terén, ha párt keresel, akkor mindenképpen mozdulj ki hazulról, mert csak így lesz esélyed megtalálni életed szerelmét. Ha már kapcsolatban élsz, akkor békés, boldog időszakban lesz részetek a pároddal.

Ikrek: Életed minden területén számíthatsz a bőségre, a gazdagságra, vidámságra és gyarapodásra 2024-ben, ám mindezt nem ingyen kapod, ugyanis az év első fele még problémás időszaknak ígérkezik a munkádban és a magánéletedben. Amellett, hogy komoly problémákra számítsz, még az egyik gond kihat a másikra. Ebben a nehéz helyzetben támaszkodj a szeretteidre!

Azt követően, hogy sikerült visszatérned a régi kerékvágásba, újra jól fogod érezni magad a bőrödben. Ha van párod, akkor visszaállíthatod a szerelmet, a békét és a harmóniát a kapcsolatodban. A munkahelyeden jobban meg fognak becsülni.

Az év eleji anyagi problémáid is lassan megoldódnak. 2024 végén rengeteg örömre, meglepetésre, esetleg gyermekáldásra számíthatsz, a karrieredben pedig felfelé fog ívelni a csillagod.

Rák: Beteljesedésben lesz részed az életed minden területén 2024-ben. Emellett a lelked kiteljesedik és tele leszel energiával. Bár az esztendő elején még küszködhetsz a céljaid elérésével, mégis légy kitartó és motiváld magad, mert végül sikert fogsz aratni!

A munka terén elkerülnek a komolyabb események, viszont ne feledd, hogy te sem irányíthatsz, befolyásolhatsz mindent. Ennek elfogadásával sokkal könnyebbé teheted az életedet. Év közben új kapcsolatokat, köztük romantikusat, intimet, alakíthatsz ki.

A szerelem terén, ha sok ideje élsz párkapcsolatban, akkor az válságba kerülhet 2024-ben, ha nem beszélitek meg őszintén a problémákat a kedveseddel. Ha sikerül kompromisszumot kötnötök, akkor visszatérhet a béke a kapcsolatotokba.

Oroszlán: Kezdetbe a kapcsolataid eshetnek át komoly változáson, aminek eredményeként a nem működő viszonyok eltűnnek, hogy azok megüresedett helyét jobbak vehessék át. A munka terén viták, konfliktusok bonyolíthatják meg az életedet 2024-ben, ráadásul ezeket egyedül kell megoldanod, mert nem számíthatsz segítségre. Tarts ki, mert a nehezebb időszak után, megkapod a neked járó jutalmat, ugyanis végre sikeres és elismert leszel a szakmádban, sőt, fejlődési lehetőségeid is lesznek.

A szerelem terén, ha kapcsolatban élsz, akkor próbálj többet tenni a saját és a párod boldogságáért az évben! Bátran élvezd az életet, ismerkedj, köss új barátságokat és menj társaságba! Ha párt keresel, akkor minden esélyed meglesz arra, hogy találkozhatsz életed szerelmével. Ha kapcsolatban élsz, akkor egyetértés és harmónia lesz köztetek a pároddal.

Szűz: Annak köszönhetően, hogy tele leszel friss energiával, a csúcson érezheted magad és a lehető legjobb formádat nyújthatod 2024-ben. Elsősorban a munkádban érhetsz el kiemelkedő sikereket. Ugyanakkor nagyon figyelj az egészségedre, valamint arra, hogy senki se használjon ki!

A szerelem terén, függetlenül attól, hogy van-e párod, mindenképpen romantikus, szenvedélyes év lesz a számodra a 2024-es. Ha kapcsolatban élsz, akkor harmonikus és békés esztendőben lesz részed.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló