Szerelem és karrier horoszkóp télreMire számíthatsz a munkában és a magánéletben?Kos: A szerelmi életedben biztonságossá és otthonossá teszi a kapcsolatodat a hétköznapok egyszerűsége a megszokott rutin. A karriered terén meg kell szilárdítanod a pozíciódat egy új szerepben télen. Könnyen lehet, hogy ennek érdekében ki kell állnod egy próbát, de neked ez sem fog gondot okozni.

Bika: A szerelmi életedben előfordulhat, hogy a szíved és az eszed ellentmond egymásnak, ám az csak rajtad múlik, hogy melyikre hallgatsz a téli hónapokban. A karriered terén rengeteg új feladatot hoz neked a tél.

Ikrek: A szerelmi életedben felfrissülhet az ellaposodott kapcsolatod, méghozzá a legváratlanabb pillanatban. A karriered terén a tél a tervezés időszaka lesz, nem a megvalósításé.

Rák: A szerelmi életedben szintén lesznek jobb és rosszabb pillanataid a télen. A karriered terén jobb lesz, ha mindig mindent kétszer átgondolsz a télen, mielőtt úgy döntesz, hogy kész vagy egy munkával!

Oroszlán: A szerelmi életedben hiába próbálod figyelmen kívül hagyni a rosszindulatú pletykákat a téli hónapokban, mégis tudod, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújj a szél. A karriered terén több nehéz helyzetben is meg kell csillogtatnod a tudásodat a téli hónapokban, ami után szükséged lesz az év végi pihenésre.

Szűz: A szerelmi életedben is azt a célt szolgálhatja a tél, hogy rendezz néhány kényes kérdést. Ezen a téren ne légy túl érzékeny, viszont ne is titkold el, hogy mire vágysz! A karriered terén kicsit pihenhetsz és megkönnyebbülhetsz a télen. Az évszakban sikerül feltöltődnöd, aminek hála nagyobb lendülettel vetheted bele magad az új feladatokba.

Mérleg: A szerelem terén úgy ítélheted meg, hogy eleget tudsz ahhoz, hogy végre megoldd azt a kapcsolati problémát, amivel eddig nem tudtál mit kezdeni, ám mégis jobb lenne, ha átgondolnád, hogy ez egyáltalán megéri-e neked!

A karriered terén az ötleteidnek köszönhetően lendítheted fel a karrieredet télen, aminek hónapjaiban a mechanikus munka helyett inkább a kreatív megoldásokban találhatod meg a válaszokat.

Skorpió: A szerelmi életed erőt adhat minden máshoz is az életben az évszakban, ugyanis úgy érzed, hogy a szerelemből merített erő által végre kiteljesedhetsz. Ez a biztos pont hatással lesz az életed minden más területére is.

A karriered terén végre bekövetkeznek azok a jelentős fordulatok, amelyekre sok ideje vársz. A téli hónapok végre elhozzák neked a nagy lehetőséget.

Nyilas: A szerelem terén nagyon vársz valamire a téli hónapokban, ám elég valószínű, hogy ennek vége csalódás lesz. Ha lejjebb adsz az elvárásaidból, akkor azzal megnöveled az esélyét annak, hogy elégedett leszel.

A karriered terén fontos, hogy semmit se halogass a télen, hanem azt, amit az adott nap megtehetsz, tedd is meg, mert könnyen lehet, hogy holnap már valaki más fog élni a lehetőséggel. Nyilas jegyűként neked nem szokásod másodiknak lenni.

Bak: A szerelem terén nemcsak az időjárást, hanem a kapcsolatodat is fagyosnak érezheted az évszakban, aminek hónapjaiban azt tapasztalhatod, hogy kissé eltávolodtatok a pároddal. Rajtad múlik, hogy sikerül újra közelebb kerülnötök egymáshoz, vagy inkább szakítasz.

A karriered terén hozhat néhány komoly kihívást a munkádba a tél, ám mivel most lesz egy kis szabadidőd, ezért fel tudsz készülni ezekre és magabiztosan állsz majd elébük.

Vízöntő: A szerelem terén olyan sok minden köt le télen, hogy nem tudsz annyi figyelmet szentelni az érzelmi életedre, mint szeretnél. A karriered terén légy óvatos a téli hónapokban, mert ha túl sok feladatot vállalsz el, akkor az nemcsak a munkád minőségét, hanem az egészségedet is rombolni fogja.

Halak: A szerelem terén nem tudsz elég erőt meríteni a kapcsolatodból a téli hónapokban, mert úgy tűnik, hogy itt is neked kell megoldanod a gondokat. Ne feledd, hogy ketten vagytok a kapcsolatban!

A karriered terén utálsz félmunkát végezni, ám a téli hónapokban nem leszel képes arra, hogy mindenhol tökéletes munkát végezz, mert hol itt, hol ott kell majd engedned.

(Forrás: erdekescikkek.otpercpiheno.com)

Ajánló

Ajánló