Ez az állat hozhat szerencsét 2024-ben (1. rész)Melyik állatot tartsd magadnál szimbólum, talizmán formájában az évben?Kos: Kos jegyed alapján a nyúl fog szerencsét hozni neked 2024-ben. A nyúl felgyorsítja a reakcióképességedet, a gondolkodásodat, míg az intuíciódat felerősíti. A totemállatod miatt azonban nem lesz könnyű éved, hiszen egyfelől óvatosságra, másfelől gyorsaságra, jobb reakcióidőre biztat.

Bika: A csillagjegyed alapján a bagoly fog szerencsét hozni neked 2024-ben. A tisztánlátás, a sötétség és a megérzés jelképe a ragadozó, képzett harcos bagoly, aki abban fog segíteni 2024-ben, hogy megharcolj a céljaidért, valamint hallgass a megérzéseidre. Emellett a bagoly éjszakai állat, a legnagyobb kihívás esetén is helytáll, nagyszerű megfigyelő, gyors és csendes. Mindez olyan tulajdonság, amire neked is szükséged van a vágyaid megvalósításához.

Ha 2024-ben spirituális útra lépsz, akkor a totemállat segíthet közelebbi kapcsolatba kerülnöd a szellemvilággal.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján a farkas fog szerencsét hozni neked 2024-ben. A hűség, állhatatosság és a siker jelképe a farkas, akit az indiánok tanítóként is tisztelnek. A családja és társai mellett a végsőkig kitartó totemállat abban segíthet neked 2024-ben, hogy megerősítsd a családi, munkahelyi, szerelmi kapcsolataidat, mert neked ezekre van szükséged ahhoz, hogy megvalósítsd a terveidet.

Neked érezned kell, hogy a szeretteid támogatnak, hogy van, akire számíthatsz, de ugyanakkor az állhatatosság is megvan benned, ami segít, hogy ne add fel, hanem kitartóan küzdj, harcolj a céljaidért.

A farkas abban is támogat 2024-ben, hogy túljárj az ellenségeid eszén, valamint gyors cselekvőkészséget és jó megfigyelőképességet is kapsz tőle. A totemállatod segítségével merészebb leszel, akkor is, ha kockázatot kell vállalnod.

Rák: A sas fog szerencsét hozni neked 2024-ben. Az erő, a megvilágosodás, a hatalom és a gyógyítás jelképe a sas, aki született harcosként képes sokáig türelmesen várni, hogy a lehető legjobb pillanatban cselekedjen, amikor teljesen biztos a dolgában.

A 2024-re kapott totemállatod arról is híres, hogy elképesztően magabiztos, fürge, gyors észjárású és cselekvésű teremtés, aki által bölcsességre, beavatásra, tisztánlátásra tehetsz szert, ha spirituális útra lépsz, ugyanis az indiánok a Nagy Szellem jelképének is tartják a méltóságteljes sast.

A totemállatod idén megtaníthat arra, hogy hogyan legyél szabad, miképpen élhetnéd önfeledt boldogságban az életedet, valamint hogyan kerülhetnél egyensúlyba önmagaddal és a környezeteddel.

Oroszlán: A ló fog szerencsét hozni neked 2024-ben. A gyorsaság, az életerő és a szabadság jelképe a ló, aki a legendákban az tisztánlátás képességével is rendelkezik, és képes mágikus erővel felruházni az embereket. Téged a szabadság iránti vággyal ajándékozhat meg 2024-ben, de ahhoz is kedvet kaphatsz, hogy megéld az életedet, megvalósítsd a terveidet.

A totemállatod megnyithatja a szívedet, hogy színtiszta szeretettel és hűséggel fordulj azok felé, akiket és amiket szeretsz. A lóban ott van a bátor harcos is, aki kitartóan vágtat előre az ismeretlenbe, vállalva a kockázatot.

2024-ben a totemállatod hatalmas életerővel és tisztánlátással is elhalmozhat, miközben abban támogathat, hogy legyőzd az akadályokat, akár önmagadat is. Idén végre a felszínre hozhatod a benned rejlő képességeket.

Szűz: A szarvas fog szerencsét hozni neked. Abban lehet a segítségedre, hogy megfontolt döntéseket hozz, amelyek esetében hallgass a megérzéseidre, mert így elkerülheted azt, hogy kellemetlen szituációkba keveredj.

A szarvas szeret családban, közösségben élni, ezért téged is a csapatmunkára biztat, ugyanis a kollektivitás által könnyebben, gyorsabban juthatsz el a céljaidhoz. A 2024-es totemállatod a táplálék jelképe is, az áldozata pedig azt üzeni, hogy egy magasabb célt szolgál, mert meghal, hogy más éljen. Ez azt jelenti rád nézve, hogy bátorságot kapsz tőle, ha áldozatot kell hoznod a vágyaid beteljesítéséhez.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló