Ez az állat hozhat szerencsét 2024-ben (2. rész)



Melyik állatot tartsd magadnál szimbólum, talizmán formájában az évben?Mérleg: A medve fog szerencsét hozni neked 2024-ben. Az indiánok szerint a medve jelképezi az erőt, a hatalmat, a gyógyítást és az asztrálutazást, mindezért 2024-ben az eddiginél sokkal több magabiztosságra és belső erőre tehetsz szert. A medve rávilágíthat az erősségeidre, amik esetében a tudomásodra hozhatja, hogy hogyan aknázhatod ki azokat.

A totemállatod alapvetően lassú, mégis megfontolt. A lassúsága tulajdonképen önvizsgálatot, a bölcsesség keresését és a változásokat jelenti. A medve az önállóságot is jelképezi, emiatt segíthet neked megtanulni azt, hogy szabadabb, önállóbb legyél.

A medve mellett ott van a bocs is, aki arra utal, hogy néha játszanod kell, valamint újra és újra meg kell tapasztalnod néhány dolgot, hogy elfelejthesd azokat.

Skorpió: A bölény fog szerencsét hozni neked az évben. Az élet és a jólét jelképe a bölény, aki 2024-ben abban segíthet, hogy rátalálj a bőségre és a vágyott élet felé vezető útra, miközben arra tanít, hogy értékeld azt, amit kapsz, amit már elértél, mert enélkül a bőség megszűnik az életedben.

A totemállatod arra kér, hogy tiszteld magadat és azokat, akik segítenek abban, hogy elérd a célodat, vagy valamilyen másfajta támogatást kapsz tőlük! Ha elég hálás vagy, képes leszel kimutatni a tiszteletedet, akkor a bőség áradni fog feléd 2024-ben.

Nyilas: A kígyó fog szerencsét hozni neked az évben. A bölcsesség, az újjászületés és a beavatottság jelképe a kígyó, akinek gyógyerőt is tulajdonítanak az indiánok. Emellett a kígyó gyors, mozgékony, intelligens és türelmes, mindezt pedig te is megkapod tőle.

A 2024-es totemállatod arra is képes, hogy gyorsan felismerje a lehetőségeit, amikre szélsebesen reagál. Amennyiben úgy határozol, hogy spirituális útra lépsz, akkor a kígyó abban lesz segítségedre, hogy feltárja előtted a bölcsesség titkát, ami javíthat az életminőségeden, de akár a gyógyítóerőd is a felszínre kerülhet.

Bak: A teknős fog szerencsét hozni neked az évben. A bölcsesség, a gyógyítás, az erő és a védelem jelképe a teknős, aki tulajdonképpen mindig otthon van, hiszen a hátán cipeli a házát. A totemállatodként abban segíthet neked, hogy 2024-ben megtaláld önmagadat, a lelki békédet, mert ezek kellenek ahhoz, hogy mindig otthon, biztonságban érezd magad, és boldog legyél.

A teknős abban is a hasznodra lesz, hogy bölcs döntéseket hozz, semmit se kapkodj el, és légy mindig megfontolt a mindennapokban. Emellett feszegetni fogja a határaidat, hogy ezzel vegyen rá arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból.

A totemállatod megtanítja, hogy hogyan szeresd önmagadat és másokat, valamint határtalan türelemmel ajándékoz meg.

Vízöntő: A kolibri fog szerencsét hozni neked az évben. Az életöröm és az időtlenség jelképe a kolibri, aki gyorsnak és virgoncnak tűnik az állandó ide-oda repkedésével. 2024-ben neked is jót fog tenni a totemállatod gyorsasága, ami által sebesebben reagálhatsz bizonyos helyzetekre, gyorsabban fejlődhetsz és pörgősebb lehetsz a mindennapokban.

A kolibritől életvidámságot is kapsz, ami abban mutatkozhat meg, hogy történjék bármi, te képes leszel az optimizmusra. 2024-ben a legkisebb dolgok is hatalmas örömöt okoznak neked, mert megtanulsz mindent értékelni. Mindemellett a kolibri szerelmet is hozhat, függetlenül attól, hogy párt keresel, vagy már kapcsolatban élsz.

Halak: A puma fog szerencsét hozni neked az évben. Az erő és a kitartás jelképe a puma, aki arra taníthat 2024-ben, hogy hogyan aknázd ki a képességeidet, hogy hozd ki azokból a lehető legtöbbet, valamint segíthet, hogy bízz magadban, és gyors, megfontolt döntéseket hozz a mindennapokban.

A totemállatod arról is ismert, hogy jó megfigyelő, felismeri mások gyengeségeit, képes belelátni az emberekbe, elképesztően türelmes, állhatatos, de tudja, hogy mikor kell visszavonulót fújnia. Mindez jól mutatja, hogy a puma nagyon értékes tudással és képességgel ajándékozhat meg idén.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló