Az angyalok téli üzenete



Megérkezett a téli angyalhoroszkóp!Kos: Azt üzenik neked az angyalok, hogy egy hiba miatt foghatod a fejed télen. Szeretnél minél gyorsabban végezni egy feladattal, de kétszer annyi munkádba kerül majd a botlásod helyrehozása. Ezzel kapcsolatban az angyalok azt tanácsolják, hogy a kétségbeesett rohanás helyett inkább állj meg egy kicsit és gondold át, hogy hogyan lehetne a leghamarabb a leghatékonyabb módon rendbe behozni a dolgot!

Bika: Azt üzenik neked az angyalok, hogy ha kapcsolatban élsz, akkor úgy ítéled meg télen, hogy már sok ideje nem találod a közös hangot a pároddal, méghozzá annak ellenére, hogy vele ellentétben, már bőven visszavettél és próbáltál kompromisszumokat kötni magaddal és vele is. Az angyalok szerint a legjobb az lenne, ha elengednéd a dolgot és továbblépnél.

Ikrek: Azt üzenik neked az angyalok, hogy olyan lehetőséget kaphatsz a télen. Annak érdekében, hogy sikert érj el, azt tanácsolják az angyalok, hogy hideg fejjel gondolkodj, ha megkapod a lehetőséget, állíts össze egy pontos tervet és élj az alkalommal, hogy vége learathatod a babérokat. Ha okosan taktikázol, akkor menni fog, egy Ikreknek pedig ez nem jelenthet nehéz feladatot.

Rák: Azt üzenik neked az angyalok, hogy a télen belekeveredsz egy olyan helyzetbe, amelyben aligha tudsz mit kezdeni a többiek viselkedésével és hozzáállásával. Törődj bele, hogy te sem tudsz megváltoztatni másokat, viszont ha ragaszkodsz a véleményedhez, akkor sikerülhet olyan irányba terelned az eseményeket, amelyből végül mindenki jól jön ki.

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok, hogy váratlan akadályba ütközöl a télen, s bármennyire is megijeszt, nem kerülheted ki. Annak érdekében, hogy minél előbb túl légy rajta, le kell győznöd minden félelmedet és bátran szembe kell nézned az akadállyal!

Szűz: Azt üzenik neked az angyalok, hogy a télen zavarni fog a tudat, hogy valamiért elpártolt mellőled a szerencse. Ne feledd, semmi sem történik véletlenül az életben, éppen ezért lehet, hogy ennek a mostani helyzetnek az oka az, hogy van még valami, amit meg kell tanulnod annak érdekében, hogy győzelmet arass. A siker nem marad el, ha megtalálod azt, amin változtatnod kell.

Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok, hogy olyan magasságokba juthatsz a télen, amilyet nemcsak, hogy még soha nem tapasztaltál, de talán álmodni sem mertél róla. Ennek hála az önbizalmad alaposan megnő az évszakban.

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok, hogy a rendkívül hosszú utad végre célegyenesbe fordul a télen. Ez a legjobbkor történik, mivel már érezted, hogy kezdesz kimerülni és kétségbeesni attól, hogy meghatározott határidőre kell végezned a nagy felelősséggel járó feladatokkal.

Nyilas: Azt üzenik az angyalok, hogy nehéz döntést kell meghoznod a télen. Ezzel kapcsolatban semmiféleképpen sem akarsz hibázni, viszont tudod, hogy hamarosan muszáj pontot tenned annak végére, ami csak visszahúz, mérgezi a mindennapjaidat.

Bak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy a télen már kezdesz teljesen kimerülni a nagy rohanásban, és úgy néz ki, hogy nem marad erőd arra, hogy célba érj, ezért muszáj kicsit megállnod, hogy összeszedd magad, és átgondold, hogy honnan meríthetnél erőt ahhoz, hogy képes légy befejezni, amit elkezdtél.

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok, hogy a tél ideális lesz arra, hogy a fontos feladataid lezárása után a romantikával foglalkozz. Ha kapcsolatban élsz, akkor légy nyitott, próbálj ki új dolgokat, de ne akarj irányítani, és engedd, hogy a párod okozzon meglepetést valamivel!

Halak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy a teled nem alakul egészen úgy, mint ahogy elképzelted. Mivel a szálak kezdenek összekutyulódni, ezért elkeseredett kapkodásba kezdhetsz, mert nem akarod, hogy minden eddigi erőfeszítésed kárba vesszen.

Ha nem rendezed a gondolataidat, nem nyugszol meg, akkor biztos, hogy a helyzetet sem fogod megoldani. Ahelyett, hogy mindenáron akarsz, inkább azt tűzd ki célul, hogy olyan eredményt érsz el, amivel te is elégedett leszel.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló