Decemberi Tarot jóslatA csillagjegyed alapján megkapod a neked szóló üzenetet.Kos: A csillagjegyed alapján kapott Szeretők lap azt jövendöli neked, hogy meghitt és békés december vár rád. Mesés napokat tölthetsz együtt a szeretteiddel és a pároddal. Most nem fogsz hiányt szenvedni a szerelemből, romantikából és a szenvedélyből, tehát megkapsz mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy azt mondhasd, tökéletes az életed.

Bika: Bika jegyűként a Mágus lapot kaptad, ezért a neked szóló jóslat szerint valami fontos dolgot tudsz meg decemberben. Ez jelentheti azt, hogy egy kellemes dologról szerzel tudomást, esetleg pozitív értelemben csalódsz, vagy rájössz, hogy valaki előnyére változott.

Ikrek: A csillagjegyed alapján kapott Szerencsekerék lap szerint közvetlenül egy ismerősödtől, vagy személyesen kaphatsz egy jó hírt, ami nagyon boldoggá fog tenni decemberben. Tartsd nyitva a füled az előtted álló napokban, és nyugodtan reménykedj, hogy például a családodból valaki nyer a lottón, de persze rengeteg más kellemes, örömteli és hasznos hír is felvillanyozhat az év utolsó hónapjában.

Rák: Rák jegyed alapján a Csillag lapot kaptad decemberre, ezért a neked szóló jóslat szerint végre megkapod azt, amire már nagyon vágytál. Habár már ez is jó hír, mégis a jóskártya még fokozza, ugyanis a jóslata szerint szóbeli ajándékot is kapsz, ami talán sokkal többet fog jelenti számodra, mint a tárgyi meglepetés.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján a Világ lapot kaptad, ezért a neked szóló jóslat szerint igazán kalandos napokkal fog telni a decembered. Mondj igent a barátaid meghívására. Ha kapcsolatban élsz, akkor szervezz romantikus programot kettőtöknek, mert még akkor is csodás kikapcsolódás vár rátok, ha „csak” az adventi vásárba, vagy a közeli erdőbe tesztek egy sétát.

Szűz: A csillagjegyed alapján kapott Remete lap szerint nyugodt, békés, harmonikus napokra számíthatsz decemberben, amikor is senki és semmi sem lesz képes felidegesíteni. A körülötted lévő emberek normálisan fognak viselkedni, a szeretteiddel nagyszerűn megértitek egymást, a problémák és kellemetlenségek pedig elkerülnek.

Mérleg: A csillagjegyed alapján kapott lap a Bolond, aminek jóslata szerint egy régi ismerősöd szeretné felvenni veled a kapcsolatot decemberben, de az sem kizárt, hogy egyszerűen csak összefuttok egymással a napokban. Mindenképpen szánj időt erre a személyre és a kapcsolatotok javítására, mert ez mind a kettőtöknek jót tenne.

Skorpió: A csillagjegyed alapján kapott Ördög lap neked szóló jóslata szerint szenvedélyre és szerelemre számíthatsz decemberben. Az év utolsó napjaiban nem fognak hiányozni a romantikus vacsorák és forró együttlétek az életedből.

Nyilas: Nyilas jegyűként a Nap lapot kaptad decemberre, ezért a neked szóló jóslat szerint határtalan boldogságra számíthatsz az év utolsó hónapjában. Az életed összes területén valódi boldogságban lesz részed. Most mindenki igyekszik a kedvedre tenni, és már-már minden úgy alakul, ahogyan elképzelted.

Meseszerűnek tűnhet, hogy milyen sok örömben lesz részed decemberben, aminek napjaiban egy pillanatig sem fogsz aggódni vagy szomorkodni. A szeretteid gondoskodni fognak arról, hogy mindenhogyan boldoggá tegyenek.

Bak: Bak jegyűként a Főpapnő lapot kaptad decemberre, ezért a neked szóló jóslat szerint egyfelől megleled a belső békédet decemberben, másfelől kimondottan élénk, jövőbe látó álmokat láthatsz az előtted álló napokban. Az sem kizárt, hogy világosan látod majd a jövőt. Akár arra is ráérezhetsz, hogy mi fog történni a következő pillanatban.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként a Császárnő lapot kaptad, ezért a neked szóló jóslat szerint jó erőre és egészségre számíthatsz decemberben. Ha mostanában betegeskedtél, akkor végre sokkal jobban érezheted magad, de akár teljesen meg is gyógyulhatsz.

Halak: Halak jegyed alapján a Kiegyenlítődés lapot kaptad, ami szerint rendeződni fog valakivel a kapcsolatod decemberben, méghozzá lehet, hogy olyan gyorsan, hogy hajlandóak lesztek kimutatni az egymás iránt érzett szereteteket.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló