Hogyan alakulhat a szerelmi életed 2023 utolsó heteiben?Ha választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. kép: Ha kapcsolatban élőként választottad ezt a képet, akkor a lehető legszínesebben alakul a szerelmi életed 2023 utolsó heteiben. Ebben az időszakában úgy érezheted, hogy nagyot fordul veled a világ, mert mindent sokkal különlegesebbnek, érdekesebbnek és izgalmasabbnak találsz.

Ha párkeresőként választottad ezt a képet, akkor a neked szóló szerelmi jóslat szerint egy olyan új személlyel találkozhatsz, akinek színes egyénisége fel fogja frissíteni a napjaidat ebben a időszakban.

2. kép: Ha úgy választottad ezt a képet, hogy párkapcsolatban élsz, akkor talán a karácsony miatt is, de igazán meghitt, békés és mesés időszaknak ígérkezik számodra ez az időszak. Ha párkeresőként választottad ezt a képet, akkor a neked szóló szerelmi jóslat szerint nem lesz okod a panaszra 2023 utolsó heteiben, mert még az idén találkozhatsz azzal a személlyel, akit el tudsz képzelni magad mellett.

3. kép: Ha kapcsolatban élőként választottad ezt a képet, akkor a szerelem, testiség, romantika és a szenvedély jegyében telik számodra ez az időszak. Ha párkeresőként esett a választásod erre a karácsonyfára, akkor egy olyan személlyel találkozhatsz 2023 utolsó heteiben, akivel rendkívül forró flört és randevúk várnak rád.

4. kép: Ha úgy választottad ezt a képet, hogy van párod, akkor játékosság frissítheti fel a kapcsolatodat. Egy kevés gyermeki szórakozás, tréfálkozás hatására elmélyülhet, érdekesebbé válhat a kapcsolatotok, ami sokkal jobb, mint a játszmázás, amire szintén van esélyetek 2023 utolsó heteiben.

Ha párkeresőként választottad ezt a képet, akkor ugyanolyan változatosnak ígérkeznek számodra 2023 utolsó napjai, mint a kapcsolatban élőknek. Vagyis lehet, hogy egy rendes, szórakoztató, bohém személlyel ismerkedsz meg, de az is előfordulhat, hogy valakivel nagyon összeveszel.

5. kép: Ha kapcsolatban élőként választottad ezt a képet, akkor olyan hihetetlen, nem hétköznapi, mesés dolgok történhetnek veled és a pároddal, amikre egyszerűen nem találsz magyarázatot, így joggal hiheted azt, hogy ez a sors keze. 2023 utolsó napjai elképesztően csodásnak ígérkeznek a szerelmi életedben.

Ha párkeresőként választottad ezt a képet, akkor 2023 utolsó heteiben arra számíthatsz, hogy minden esélyed meglesz arra, hogy megtaláld életed szerelmét, vagy legalább azt a különleges személyt, akivel minden bizonnyal volt már dolgod valamely előző életedben.

6. kép: Ha kapcsolatban élsz, akkor a párod teljesen odáig lesz érted, a kegyeidet keresi és állandóan azon fog dolgozni, hogy boldoggá tegyen, hogy jó hangulatot teremtsen és csodássá varázsolja az ünnepeket.

Ha úgy választottad ezt a képet, hogy párt keresel, akkor a neked szóló szerelmi jóslat szerint nem lesz okod szomorkodni 2023 utolsó heteiben, mert biztos, hogy lesz egy, vagy több személy, aki boldogan bearanyozza és örömmel tölti meg a napjaidat. Neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd a népszerűséget és hagyd, hogy mások kényeztessenek.

7. kép: Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal megnyíltok egymásnak, őszintén, mélyen, esetenként lelkizős beszélgetést folytatok le ebben az időszakban. Ha párkeresőként választottad ezt a képet, akkor az ismerkedésről fog szólni számodra 2023 utolsó néhány hete. Nem valószínű, hogy most találkozol az igazival, viszont arra jó esélyed lesz, hogy olyan új barátot szerezz, akivel egy hullámhosszon lesztek.

8. kép: Ha kapcsolatban élőként választottad ezt a képet, akkor valami miatt telefonon, sms-ben, vagy online tartjátok a kapcsolatot a pároddal ebben az időszakban. Ennek oka lehet a térbeli vagy a munkahelybeli különbségek, ám ne törj le, mert ez csak átmenti állapot, ráadásul a távkapcsolatnak is van jó oldala, hiszen minél jobban hiányoztok egymásnak, annál erősebb lesz az egymáshoz való ragaszkodásotok.

Ha párkeresőként esett a választásod erre a karácsonyfára, akkor a neked szóló szerelmi jóslat szerint a virtuális valóságban ismerkedhetsz és flörtölhetsz 2023 utolsó heteiben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló