Mire számíthatsz karácsonykor?Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Boldog lesz az idei karácsonyod. Ha esetleg kíváncsiságból kipróbálnád a mágiát, akkor a legjobb helyen vagy ehhez, mert most megtalálhatod, amit kerestél. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy gondoskodj arról, hogy a karácsony igazi ünnep legyen neked és a környezeted számára! A valódi karácsonyt könnyű megismerni, mert benne van a szeretet.

2. lap: A mosolyodtól még a Nap is kisüt, ezért bátran ragyogtasd azt másokra, hogy ők is profitálhassanak belőle! Ha nagylelkű leszel, adakozol a szegényeknek, akkor egy titkos hódolódtól mindent megkaphatsz, amire karácsonykor vágysz.

3. lap: Nagyon erős személyiséggel megáldott ember vagy. Képes vagy a hátadon cipelni a saját és mások problémáit, ám a karácsonyi időszakban elsősorban magadra kell gondolnod! Nyugodtan szakadj ki a mindennapokból, és fogadd meg egy nagyon közeli barátod tanácsát, amit hamarosan megkapsz.

Karácsonykor végre megkapod az egész éves kitartásod eredményét. Figyelj az apró jelekre, állj meg a mindennapok rohanásában, mert akkor szűk család körben, meghitt és boldog karácsonyban lesz részed.

4. lap: Az ünnepi időszakban hívd fel azokat, akikkel sok ideje nem beszéltél. Az égiek mindenben támogatnak 2023 karácsonyán, így olyan meglepetésben lehet részed, amire egyáltalán nem gondoltál.

5. lap: Karácsonykor a legnagyobb ajándékod az lesz, hogy megtanulod beosztani az idődet, és megtervezni az életedet. Az ünnepkor egy közeli barátod fog hatalmas örömöt okozni neked.

6. lap: A legnagyobb kívánságod válhat valóra a karácsonyi időszakban. Annak érdekében, hogy ez megtörténjen, enged, hogy az égiek vezessenek az úton, aminek végén elérsz oda, ahova régóta tartasz. Ha elengeded a negatív gondolatokat, akkor végre megkapod azt az utánozhatatlan boldogságot, amire nagyon vágysz. Emellett a családod egy nagy utazással is meglephet karácsonykor.

7. lap: Légy önmagad a karácsonyi időszakban, méghozzá úgy, hogy közben ne árts másoknak, de érd el a céljaidat, amiknek megválasztása a kulcs. Ha erre van szükség, akkor dolgozz önmagadon, hogy olyan emberré válj, aki képes megfelelni a saját maga által felállított kihívásoknak. Hidd el, hogy megéri! A karácsony esetében, ha szeretnéd, hogy szép legyen, akkor az égiek segíteni fognak, hogy így legyen.

8. lap: Már egy ideje lelkesen készülhetsz a karácsonyra, hiszen szereted a saját készítésű apróságokat, ezért mindenki tudja, hogy kapjon tőled bármit, azt biztos, hogy szívből készítetted, amit pedig te kapsz ajándékba, annak garantáltan örülni fogsz.

Ha 2023 karácsonyán nem kapsz értékes ajándékot, akkor is szeretetből fogod azt kapni, ami mindennél értékesebb.

9. lap: Akkor se szomorkodj, ha idén egyedül töltöd a karácsonyt, ugyanis néha mindenkinek egyedül kell lennie ahhoz, hogy utána újult erővel nézhessen szembe azokkal a nehéz kihívásokkal, amelyeket az élettől kapsz.

Ha viszont a családoddal töltöd az ünnepet, akkor mindenképpen legyen némi időd, hogy egyedül lehess, és néhány óra csak rólad szóljon. Ezt töltheted olvasással, filmezéssel, vagy bármivel, mert az számít, hogy idén az idő a legnagyobb ajándék, amit karácsonyra kaphatsz.

10. lap: Ha megmutatod, hogy te is halandó ember vagy, aki időnként képes elérzékenyülni, akkor meg fogod látni, hogy a családod és a barátaid még több szeretettel lesznek irányodba. Mindenki megérdemli a bátorítást, a kedvességet, ezért fogadd el, ha karácsonykor meg akarják adni ezt neked!

11. lap: Nagy örömöt fog okozni, ha azt látod, hogy a jól sikerült sütemény pillanatok alatt elfogy az ünnepi asztalról! Karácsonykor csak élvezd az ünnepet, ne törődj semmivel, légy igazi hedonista és kóstold kedvedre a csodás ízeket!

12. lap: Hunyd le a szemed, képzeld el, hogy milyen, amikor mások kedvesek veled! Ki az, akitől ezt a leginkább várod? Biztos, hogy tőle van erre a leginkább szükséged? Nyisd ki a szíved kapuját, engedd be a feléd áradó szeretetet, mert ott van az körülötted, csak magadhoz kell engedned!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló