Erre számíthatsz a karácsony három napja! (1. rész)Megérkezett a részletes ünnepi horoszkóp.Kos: December 24-én nagyszerű érzed magad a bőrödben, kiegyensúlyozott és békés leszel, aminek hála az ünnepi készülődés és a szenteste remek hangulatúnak ígérkezik. Ezen a napon senki sem tud felbosszantani, ami nemcsak rád, hanem a közvetlen környezetedre is kiváló hatással lesz.

A jó hangulatod december 25-én is kitart, de arra számíts, hogy lesznek körülötted, akik ingerlékenyek lehetnek! December 26-án megérkezik a béke, aminek hatására mindenki nyugodtan élvezheted a karácsonyt.

Bika: Szenteste különösen fontos, hogy odafigyelj arra, hogy mennyit eszel és iszol, ugyanis könnyen tönkreteheti az ünnep hangulatát az, ha nem tartasz mértéket és túlzásba esel. Az önismeret azért is nagyon fontos, hogy tudd, hogy hol vannak a határaid és tisztában légy a szervezeted terhelhetőségével. A szűk családi köröd rendkívül érzékenyen reagálhat a hangulatingadozásaidra, ami jelentős felelősséget jelent.

December 25-én ne vezess vagy utazz! Ez nem jelenti azt, hogy zárkózz be, de tudd, hogy ez a nap balesetveszélyesnek ígérkezik, ezért muszáj óvatosabban közlekedned! December 26-án megtapasztalhatod, hogy a kimondott szónak micsoda ereje van, úgyhogy a szokottnál jobban figyelj a kommunikációdra!

Ikrek: Szenteste igazán jól fogod érezni magad a bőrödben. Bosszantani legfeljebb csak az fog, ha a családodból valaki felesleges okoskodásba kezd. Az égi hatások miatt bárki hajlamosabb lehet a részletek iránti igényességre, amivel addig nincs probléma, amíg az illető ezzel nem megy mások idegeire. A karácsonyi menü elkészítése, a fenyőfa feldíszítése és az ajándékok csomagolása mind olyasmi, ami teret adhat a pontossággal kapcsolatos vitáknak.

A helyzet december 25-én rosszabbodik, ugyanis váratlan viták robbanhatnak ki. Mivel feszült lesz körülötted a légkör, ezért mindenképpen légy óvatos a kapcsolataidban és semmire se reagálj hirtelen felindulásból! Ezen a napon lényegtelen, hogy igazad van-e. December 26-án reggel még lesz némi feszültség, de az már délelőtt eloszlik, és végre megérkezik a vágyott béke.

Rák: Függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz, vagy párt keresel, szerelmes hangulatban töltheted a szentestét. Ezen a napon úgy érezheted, hogy legszívesebben átölelnéd a világot, és a szíved szakadhat meg azokért, akik egyedül töltik a karácsonyt. Ha nem is hívhatsz meg magadhoz másokat, meleg étellel és ruhával bátran jótékonykodhatsz, ezzel is követendő példát állítva mások elé.

December 25-én családi viták robbanhatnak ki, de ezeket ügyesen el tudod majd rendezni. Ha szeretetteljes leszel, akkor minden jóra fog fordulni. December 26-án megismétlődhet az előző napi helyzet, de akkor már rutinból fogod elrendezni azt, viszont ne vedd félvállról a dolgot, hanem kezeld a szituációt a rád jellemző finomsággal!

Oroszlán: Az általánosnál érzékenyebb lehetsz szenteste, ezért sokkal jobban fel fogod ismerni mások igényeit, de az is lehet, hogy több szeretetre, figyelemre és törődésre vágysz majd. Az, hogy milyen lesz a szombat hangulata, attól fog függeni, hogy elmondod-e, hogy mire vágysz, vagy némán várod, hogy a többiek kitalálják. Ugye magadtól is tudod, hogy utóbbi módszer nem fog működni?

December 25-én mindenféleképpen maradj ki a családi vitákból! Arra is figyelj, hogy a karácsony nem szólhat arról, hogy kinek a süteménye a jobb, vagy ki adott drágább ajándékot! December 26-án buzoghat benned a tenni vágyás, de ne állj neki takarítani, hanem inkább menj ki a szabadba!

Szűz: Szenteste ne feledd, hogy attól, hogy a karácsony alapvetően családi ünnep, még nyugodtan találkozhatsz a barátaiddal is, hiszen ők a választott család. December 25-én hajlamos leszel a múlton keseregni, ezért állj ellen ennek a kísértésnek, és inkább örülj a jelennek, aminek élvezd ki minden percét! Ebben lehet a segítségedre a testvéred, vagy egy unokatestvéred laza stílusa, ugyanis az kihúzhat a nosztalgikus hangulatból. December 26-án a messzebb élő rokonaid látogathatnak meg.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló