Erre számíthatsz a karácsony három napja! (2. rész)Megérkezett a részletes ünnepi horoszkóp.Mérleg: Valakinek az elvesztését gyászolhatod szenteste, ugyanis a karácsony felerősítheti benned egy szeretett személy hiányát. Próbálj szeretettel gondolni erre a személyre, miközben ne sajnáld magadat és másokat! Az égiek segíteni fognak a józanságban ezen a napon. Valószínű, hogy most ez lesz az egyetlen megoldás.

December 25-én és 26-án inkább ne közlekedj, mert balesetveszélyesnek ígérkezik ez a két nap. Ha családon belüli vendéglátás, vendégjárás várható, akkor annak sem kell azt jelentenie, hogy te mész! Inkább hozzád menjenek, és vigyenek finomságokat!

Skorpió: Szenteste rengeteget nevethetsz, de csak akkor, ha megőrzöd humorérzékedet, mert ez a nap legalább olyan bosszantó lesz, mint nevetséges. Bár ez gyakran előfordul, most többszörösen igaz lesz, de mivel karácsonyról van szó, így nem kérdés, hogy a vidámságnak kell előtérbe kerülnie! Ha vannak gyerekeid, akkor ez könnyebben fog menni.

December 25-én kerüld a rivalizálást, ugyanis várható, hogy valaki nagyon szeretne túltenni rajtad, de te ne légy partner ebben a nevetséges és méltatlan konfliktusban! December 26-án a vendégeskedés, nagy felhajtás helyett inkább az intim, meghitt pillanatokat részesítsd előnyben. Nem lesz lehetetlen megteremteni a megfelelő hangulatot!

Nyilas: Szenteste csendesedj el! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy tégy némasági fogadalmat, hanem azt, hogy igyekezz kevesebbet csevegni. Rák jegyed alapján valószínű, hogy egyfajta belső meghatottság fog átjárni, és ez adja majd meg a szenteste igazi fényét és méltóságát, ami mellett az ünnepi menü és az ajándékok eltörpülnek, ám ezeket se becsüld le, hiszen a külsőségek sokat hozzáadhatnak a hangulathoz!

December 25-én a gyerekek zsonghatnak, ezért a béke megőrzése érdekében, jobb lesz kivinned őket a szabadba, hogy mozogjanak, főleg akkor, ha lesz hó! December 26-án reggel még nehézkes lehet, de már délelőtt helyre fog állni az egyensúly, ahogy a közérzeted is sokkal jobb lesz.

Bak: Szenteste ismét gyereknek érezheted magad, ugyanis kíváncsi, cserfes, nevetgélős és bohókás hangulatba kerülsz. Ha lesznek körülötted kisebbek, akkor ők nagyon fogják élvezni a játékosságodat, ami vidámmá fogja tenni a te napodat is.

December 25-én kissé fáradtnak érezheted magad, ami nem meglepő, ha a karácsonyi készülődés sokat kivett belőled, ezért nyugodtan pihenj, már csak azért is, mert lebetegedhetsz, ha nem lazítasz! December 26-án hasonló helyzetre számíthatsz, ami nem jelenti azt, hogy töltsd minden percedet ágyban, viszont lehetőleg ne főzz komplett menüt, és kérj segítséget, ha esetleg vendégek mennek hozzád!

Vízöntő: Nem lesz ünnepi hangulatod szenteste. Ugyan meg fogsz tenni mindent, ami tőled telik, belül mégis érezni fogod, hogy nincs meg az áhítat. Ezt inkább ne mondd el a környezetednek! Hidd el, hogy neked is jobb lesz, ha úgy teszel, mintha átjárna a karácsonyi hangulat, mert ez visszahat, aminek meglesz az eredménye!

December 25-én érzékenyebb hangulatba kerülhetsz, ami próbára teheti a párkapcsolatodat. Ha nem akarod, hogy gond legyen köztetek, akkor szükség lesz a toleranciára. December 26-án olyan energikusnak érezheted magad, hogy hegyeket is képes lennél megmozgatni, ám kérdés, hogy mihez fogsz kezdeni ezzel a hatalmas energiával karácsony másnapján?

Halak: Szenteste képes leszel bárkivel megtalálni a közös hangot, jó lesz a kommunikációd, ami remek hír, hiszen így elkerülheted a csapdákat és az ünnepi vacsora melletti vitákat. Erre december 25-én is szükséged lesz, mert családon belüli viták nehezíthetik meg a napot. December 26-án a szülők vagy az idősebb rokonok igényelhetnek nagyobb figyelmet tőled.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló