Januári angyalhoroszkóp (1. rész)



Neked mit tanácsolnak az angyalok?Kos: Kos jegyed alapján azt üzenik neked az angyalok, hogy nem alakul egészen úgy a januárod, mint ahogyan elképzelted. Mivel a szálak kezdenek összekutyulódni, ezért elkeseredett kapkodásba kezdhetsz, mert nem akarod, hogy minden eddigi erőfeszítésed kárba vesszen. Az angyalok azonban arra figyelmeztetnek, hogy ha nem rendezed a gondolataidat, nem nyugszol meg, akkor biztos, hogy a helyzetet sem fogod megoldani.

Bika: Azt üzenik neked az angyalok a csillagjegyed alapján, hogy olyan magasságokba juthatsz januárban, amilyet nemcsak, hogy még soha nem tapasztaltál, de talán álmodni sem mertél róla. Ennek hála az önbizalmad alaposan megnő az év első hónapjában.

Leginkább önmagadnak és a környezetednek sikerül bizonyítanod, hogy mit tudsz, hogy kellő kitartással, a tudásoddal és a rengeteg tapasztalatoddal mi mindenre vagy képes. Januárban ideje, hogy helyreálljon az önbizalmad, ugyanis te is rendelkezel mindazzal az értékkel, amivel mások, csak esetedben lehet, hogy ez nehezen bukkant a felszínre.

Ikrek: Ikrek jegyűként azt üzenik neked az angyalok, hogy egy hiba miatt foghatod a fejedet januárban. Szeretnél minél gyorsabban végezni egy feladattal, de kétszer annyi munkádba kerül majd a botlásod helyrehozása. Ezzel kapcsolatban az angyalok azt tanácsolják, hogy a kétségbeesett rohanás helyett inkább állj meg egy kicsit és gondold át, hogy hogyan lehetne a leghamarabb a leghatékonyabb módon rendbe behozni a dolgot!

Képes leszel menteni a menthetőt, de ehhez az kell, hogy erősen koncentrálj az év első hónapjában. Ha szükségét érzed, akkor kérj segítséget egy olyan személytől, aki nálad jobban ért a dologhoz és teljesen megbízol benne.

Ha megfogadod az angyalok tanácsát, akkor minden sikerülni fog, senkinek sem fog feltűnni, hogy hibáztál, te pedig teljes lelki nyugalommal tehetsz pontot az ügy végére.

Rák: Rák jegyed alapján azt üzenik neked az angyalok, hogy már januárban kezdesz teljesen kimerülni a nagy rohanásban, és úgy néz ki, hogy nem marad erőd arra, hogy célba érj, ezért muszáj kicsit megállnod, hogy összeszedd magad, és átgondold, hogy honnan meríthetnél erőt ahhoz, hogy képes légy befejezni, amit elkezdtél.

Az angyalok azt kérik tőled, hogy mindenképpen adj esélyt magadnak, higgy a képességeidben és koncentrálj! Ha úgy érzed, hogy erre van szükséged, akkor pihenj egy kicsit az év első napjaiban, feledkezz meg a gondjaidról, és azzal foglalkozz, ami képes lekötni a figyelmedet, hogy aztán újult erővel nézhess szembe az igazi kihívással.

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok a csillagjegyed alapján, hogy januárban belekeveredsz egy olyan helyzetbe, amelyben aligha tudsz mit kezdeni a többiek viselkedésével és hozzáállásával. Törődj bele, hogy te sem tudsz megváltoztatni másokat, viszont ha ragaszkodsz a véleményedhez, akkor sikerülhet olyan irányba terelned az eseményeket, amelyből végül mindenki jól jön ki.

Az év első hónapjában rengeteg múlik rajtad, úgyhogy az angyalok azt tanácsolják, hogy adj bele mindent, mert ha sikert érsz el, akkor mindenki téged ünnepel majd. Bár nem a népszerűség a legfontosabb, mégis néha igenis meg kell mutatnod, hogy micsoda kreativitással és tehetséggel rendelkezel.

Szűz: Szűz jegyed alapján azt üzenik neked az angyalok, hogy a rendkívül hosszú utad végre célegyenesbe fordul januárban. Ez a legjobbkor történik, mivel már érezted, hogy kezdesz kimerülni és kétségbeesni attól, hogy meghatározott határidőre kell végezned a nagy felelősséggel járó feladatokkal.

Az év első hónapjában még szükséged lesz egy utolsó nagy lendületre, hogy végre elégedetten ünnepeld a célba érésedet, ezért az angyalok arra kérnek, hogy ne hagyd, hogy valamilyen teljesen más jellegű impulzus eltérítsen!

Tarts ki az utolsó métereken, hiszen nagyon jól tudod, hogy már a közelében jársz annak, amit célul tűztél ki, és mivel már sok ideje vágytál arra, hogy megmutasd mire vagy képes, ezért légy kitartó! Menni fog, gyerünk!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló