Januári angyalhoroszkóp (2. rész)



Neked mit tanácsolnak az angyalok?Mérleg: Ha Mérleg a csillagjegyed, akkor azt üzenik neked az angyalok januárra, hogy zavarni fog a tudat, hogy valamiért elpártolt mellőled a szerencse, valahogy semmi sem megy úgy, ahogyan szeretnéd, és hiába teszel meg mindent, amit tudsz a sikerért, még sincs befolyásod a végkimenetelre.

Ezzel kapcsolatban az angyalok azt üzenik, hogy ne feledd, semmi sem történik véletlenül az életben, éppen ezért lehet, hogy ennek a mostani helyzetnek az oka az, hogy van még valami, amit meg kell tanulnod annak érdekében, hogy győzelmet arass. A siker nem marad el, ha megtalálod azt, amin változtatnod kell. Légy kitartó és akard a győzelmet januárban!

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok a Skorpió jegyed alapján, hogy olyan lehetőséget kaphatsz januárban, amely által könnyen szerezhetsz népszerűséget a környezetedben, viszont ha rosszul élsz az eséllyel, akkor hirtelen a visszájára fordulhat minden, akkor pedig népszerűség helyett magyarázkodhatsz, hogy mit miért rontottál el.

Annak érdekében, hogy sikert érj el, azt tanácsolják az angyalok, hogy hideg fejjel gondolkodj, ha megkapod a lehetőséget, állíts össze egy pontos tervet és élj az alkalommal, hogy vége learathatod a babérokat. Ha okosan taktikázol, akkor menni fog, egy Skorpiónak pedig ez nem jelenthet nehéz feladatot.

Nyilas: Nyilas jegyűként azt üzenik neked az angyalok januárra, hogy az előtted álló időszak ideális lesz arra, hogy a fontos feladataid lezárása után a romantikával foglalkozz. Ha kapcsolatban élsz, akkor a napokban légy nyitott, próbálj ki új dolgokat, de ne akarj irányítani, és engedd, hogy a párod okozzon meglepetést valamivel!

Ritkán van alkalmatok arra, hogy kicsit kettesben legyetek a mozgalmas hétköznapokon, de most minden az elképzeléseitek szerint alakul, és semmi sem akadályozhat meg titeket, ezért az angyalok azt tanácsolják, hogy vonuljatok el a világ elől, menjetek romantikus vacsorára, ismerkedjetek meg jobban, légy nyitott, érdeklődő, mert most minden adott ahhoz, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz a kedveseddel!

Bak: Azt üzenik az angyalok a csillagjegyed alapján, hogy egy nehéz döntést kell meghoznod januárban. Ezzel kapcsolatban semmiféleképpen sem akarsz hibázni, viszont tudod, hogy hamarosan muszáj pontot tenned annak végére, ami csak visszahúz, mérgezi a mindennapjaidat.

Mivel az áldozatszerepet nem neked találták ki, ezért az angyalok azt kérik tőled, hogy gyorsan döntsd el az év első hónapjában, hogy mi a célod, hogyan fejezed be azt, ami már semmi jót nem tartogat a számodra! Emellett a január utolsó napjaiban lesz időd a barátaidra is, akiknek akkor se mondj nemet, ha bulizni, társasjátékozni hívnak, ha úgy érzed, hogy egyedüllétre vágysz, mert jót fog tenni neked a társaság.

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján azt üzenik neked az angyalok januárra, hogy ha kapcsolatban élsz, akkor úgy ítéled meg, hogy már sok ideje nem találod a közös hangot a pároddal, méghozzá annak ellenére, hogy vele ellentétben, már bőven visszavettél és próbáltál kompromisszumokat kötni magaddal és vele is.

Tekintve, hogy állandóan úgy érzed, hogy csak te küzdesz a szerelmetekért és a békéért, ezért most már be kell látnod, hogy valószínűleg teljesen más nyelvet beszéltek. Elvégre, ha észrevenné, hogy mennyi mindent megteszel azért, hogy megmentsd a kapcsolatotokat és megkíméld magatokat a veszekedésektől, akkor biztos, hogy ezt viszonozná valamivel.

Az angyalok szerint ha már így alakult, akkor hagyj fel a további küzdelemmel, azt pedig felejtsd el, hogy teljesen feladod az értékrendedet, mert azt soha senkiért nem szabad megtenned! A legjobb az lenne, ha elengednéd a dolgot és továbblépnél az év első hónapjában.

Halak: Azt üzenik neked az angyalok januárra a csillagjegyed alapján, hogy váratlan akadályba ütközöl, s bármennyire is megijeszt, nem kerülheted ki. Annak érdekében, hogy minél előbb túl légy rajta, le kell győznöd minden félelmedet és bátran szembe kell nézned az akadállyal!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló