Ezek a dolgok biztos, hogy megtörténnek veled 2024-ben! (2. rész)Te mire számíthatsz a csillagjegyed alapján?Mérleg: 2024 egy kiváló év lesz a számodra a szerelem terén. Ha nincs párod, akkor most aktív lesz a magánéleted, sok emberrel randevúzhatsz, a szerelem pedig legkésőbb decemberre megtalál. Amennyiben kapcsolatban vagy, akkor is szerencsésnek érezheted magad, mert 2024-ben megerősödik a kötelék, ami közted és a párod között van. Valószínű, hogy ez az év lesz az, amelyben mérföldkőhöz érkezik a szerelmetek.

Abban senki sem kételkedik, hogy született vezető vagy, de 2024-ben mégis könnyen megtörténhet, hogy túlvállalod magad. Egyszer csak azt veszed észre, hogy túl sok tehet nyomja a vállad, és levegőt venni sincs időd két munka között. Mivel jó a problémamegoldó készséged, ezért megtalálhatod annak a módját, hogy enyhíts a terheiden.

Skorpió: 2024-ben ritkaságszámba fog menni az, hogy otthon ülsz, mert a rengeteg barátod nem fogja hagyni, hogy bezárkózz a négy fal közé. Ők izgalmasabbnál izgalmasabb programokra hívnak, te pedig ezek során olyan kapcsolatokkal és emberekkel gazdagodhatsz, akik a karriered beindításában is segíthetnek.

2024-ben túlságosan könnyelműen költekezhetsz, pedig nem kellene mindent megvenned, ami megtetszik! Legyen spórolt pénzed, mert a június és a szeptember nagyon nehéz lesz a számodra, úgyhogy legyen megtakarításod a vészhelyzetekre!

Nyilas: 2024-ben némi változáson eshet át a karriered, és az eddiginél nagyobb szükséged lesz a kommunikációs képességeidre. Ha ez eleinte nem is megy zökkenőmentesen, mégis jó hír a számodra, hogy képes leszel az akadályok leküzdésére. Idén nem fogod megbánni, ha regény vagy novella írásába kezdesz, blogot indítasz vagy videózni kezdesz.

2024-ben a nyár elején muszáj lesz egy kicsit erősebb kézzel fognod az életedet. Lehet, hogy túl sokat fogsz költeni, emiatt spórolásra kényszerülsz. Ha vannak gyerekeid, akkor szigorúbb szabályokat vezethetsz be otthon. A lényeg az, hogy az év végén hálás leszel magadnak azért, mert képes voltál keményebb kézzel irányítani az életedet.

Bak: 2024-ben felpezsdül a szociális életed, és rengeteg eseményre kaphatsz meghívást. Az elmúlt időszaknál többet lehetsz a barátaiddal, ez pedig igazán jó érzéssel fog eltölteni. Emellett az izgalmas programok olyan új barátokat, ismerősöket hozhat neked, akik nagyon erős hatást gyakorolhatnak az életedre.

2024-ben számíthatsz arra, hogy a családodnak soha nem látott mértékben lesz rád szüksége, emiatt több, nagyon várt, programot is le kell majd mondanod. Amikor választanod kell a barátaid és a családod között, akkor a családot válaszd, függetlenül attól, hogy mennyire szereted a barátaidat! Ha így teszel, akkor a családod hálás lesz, de fordított esetben konfliktusokat szülhet a döntésed.

Vízöntő: 2024 eleje ideális alkalom lesz arra, hogy valóra váltsd az otthonoddal kapcsolatos terveidet. Ha költözni szeretnél, akkor januárban megtalálhatod a tökéletes lakást. Ha már megvan a saját fészked, akkor lehetőséget kaphatsz a felújításra. Ha ebbe belevágsz, akkor egy egészen új otthont teremthetsz magadnak.

A baráti köröd egyik tagjával nem ápolsz túl jó viszonyt. Folyton veszekedtek, vagy van valamilyen konfliktus az életetekben. 2024-ben belefáradhatsz ebbe a kapcsolatba, és úgy dönthetsz, hogy felszámolod a mérgező kapcsolataidat. Igaz, hogy ez nehéz lesz, de utána megkönnyebbül a lelked.

Halak: Február a szerelmesek hónapja, 2024-ben pedig ez tényleg igaz lesz az életedben, mert olyan romantikus élményben lesz részed, amit soha nem fogsz elfelejteni. Ez akkor is bekövetkezhet, ha van párod, de akkor is, ha nincs. Lehet, hogy az év második havában eljegyeznek. Ha már megházasodtál, akkor izgalmas randevútok lehet a pároddal.

2024-ben annyira leköthet a munkád, hogy a családod úgy érezheti, hogy ők már nem is fontosak az életedben. Mivel feleslegesnek érzik magukat, ezért kissé eltávolodhattok egymástól. Ha ezt nem akarod, akkor a hétvégéken ne a munkáddal, hanem a szeretteiddel foglalkozz!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló