Februári angyalhoroszkópNeked mit tanácsolnak az angyalok?Kos: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy már eddig is rengeteg új energiát tapasztaltál meg az életedben, de ez most fokozódni fog, ezért bátran add át magad az életnek, semmit se gondolj túl, és próbálj megélni mindent a maga teljességébe, így a szerelmet és a szeretetet is, a tél utolsó havában.

Bika: Arra kérnek az angyalok, hogy légy elégedett magaddal februárban! Folyton hajtod magad, próbálsz jobbá, tökéletesebbé válni, de közben nem jössz rá, hogy az általad üldözött cél valójában nem létezik. Az angyalok arra kérnek, hogy nézz körül, légy őszinte magadhoz, mert akkor látni fogod, hogy mindenki olyannak szeret, amilyen vagy!

Ikrek: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy várakozni soha nem könnyű, főleg akkor nem, ha az ember egy olyan élethelyzetbe került, amely bizonytalan, és rengeteg benne a megválaszolatlan kérdés. Ezzel kapcsolatban az angyalok azt tanácsolják, hogy mindig csak a pillanatra összpontosíts, mert akkor nem lesz annyira nehéz a várakozás.

Rák: Azt üzenik neked az angyalok, hogy februárban megmutatják neked az utat a boldogsághoz. Ennek érdekében jól teszed, ha egy kicsit elvonulsz. Menj ki például egyedül sétálni a természetbe, vagy gyújts egy gyertyát és némán figyelj a belső hangodra, mert így meghallhatod az angyalok tanácsait, és megtudhatod, hogy milyen döntést kell hoznod.

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy lehet, hogy túlságosan kavarognak benned az érzések és a benyomások, emiatt a lelkednek nehezen megy lépést tartania az életed rohanásával, ezért az angyalok abban fognak segíteni, hogy kitisztuljon a tudatot és megnyugodj. Ebben segítheted őket azzal, ha a tél utolsó havának minden reggelén és estéjén odaállsz a nyitott ablak elé és veszel egy mély levegőt, miközben arra gondolsz, hogy mennyi szépség vesz körül az életben.

Szűz: Azt üzenik neked az angyalok, hogy mostanában túl sokat harcoltál, viszont tudtad, hogy az igazság a te oldaladon áll, így bátran belementél a csatákba. Most azonban eljött a február, aminek időszakában el kell engedned a bizonyítási vágyadat. Az angyalok arra kérnek, hogy ne feledd, hogy neked sem kell belemenned minden konfliktusba!

Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy ne aggódj feleslegesen! Az égiek meghallgatják az imáidat a tél utolsó havában, aminek időszakában rá fogsz jönni, hogy idővel minden problémád megoldódik.

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy tudják, hogy ki bántott meg és milyen sérelem ért. Bár ezzel kapcsolatban igazat adnak neked, azért arra felhívják a figyelmedet, hogy ebben a helyzetben nem az a kérdés, hogy ki fog győzni, ugyanis a legfontosabb az, hogy te jól légy! Az angyalok segítenek neked megtalálnod a lelki békédet a tél utolsó havában.

Nyilas: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy nyugodt lehetsz, ugyanis a bölcsességednek köszönhetően nincs olyan konfliktus, amit ne lennél képes megoldani. Jól ismered az emberi vágyak természetét, és azzal is tisztában vagy, hogy végül mindig a jó győz. Ezt a fizikai létezés szintjén is megtapasztalhatod a tél utolsó havában.

Bak: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy a gondoskodásodnak eredményeként béke költözött a környezetedbe, ezért itt az ideje annak, hogy saját magaddal foglalkozz! Töltsd azzal a tél utolsó havát, hogy megszabadulsz a gondjaidtól, legyen időd arra, hogy leülsz, és átgondolod, hogy mi mindent intéztél el csak az aktuális héten!

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy jelentős tanulságokban és tapasztalásokban lesz részed. Fogadd nyitott szívvel a téged felemelő tapasztalatokat, megéléseket, mert azok mind a lelki fejlődésedet szolgálják februárban!

Halak: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy nézd el magadnak a hibáidat, hiszen senki sem tökéletes, ráadásul a te botlásaid szerethetőek. A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy folyton az igazságra és az őszinteségre törekszel, amin soha ne változtass!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló