Szerelmi tanács Valentin napraAz általad választott kép alapján megkapod a neked szóló üzenetet.1. lap: A neked szóló Valentin napi tanács úgy szól, hogy ahelyett, hogy meglepetésre vársz, inkább légy te a Valentin nap szupersztárja! Tedd megad ellenállhatatlanná, vonzóvá, akár egy új ruhával! Tedd a párodat olyan boldoggá Valentin napon, hogy jövőre szabadságot vegyen ki február 14-re!

2. lap: A neked szóló Valentin napi tanács úgy szól, hogy felejtsd el az állandóan hódító, egy kis flörtre folyton kapható tinédzser énedet, és engedd meg a kedvesednek, hogy ez a nap kizárólag kettőtökről szóljon!

A párodnak nehéz állandóan versenyeznie a friss hódításaiddal, ezért legyen jutalom számára a Valentin nap, amiért még mindig kitart melletted! Szánd rá az időt az előkészületekre és hívd el randevúra a szerelmedet úgy, mintha ez lenne az első találkátok! Éreztesd a pároddal, hogy ő életed szerelme!

3. lap: A neked szóló Valentin napi tanács úgy szól, hogy nincs abban semmi szégyellnivaló, ha karácsony óta tervezgetted a Valentin napot! Bátran vedd elő a terved, szerezd be az összes kigondolt kelléket, este pedig élvezzétek egymás társaságát a pároddal!

A kedvesednek biztos, hogy elnyeri a tetszését az érzéki afrodiziákumokkal feljavított vacsora, de akár egy hastánccal is elkápráztathatod, méghozzá annyira, hogy a világ legszerencsésebb emberének fogja érezni magát.

4. lap: A neked szóló Valentin napi tanács úgy szól, hogy Valentin napon vidd el oda a párodat, ahol először akadt meg a tekintetek egymáson, és engedj szabad utat az érzelmeknek! Emellett bátorítsd a kedvesedet, hogy ő is élvezze a romantikus estét, amiből ne spórold ki a gyertyákat és a finom falatokat! Bátran kényeztessétek egymást masszázzsal, egészen addig, amíg teljesen tűzbe nem jöttök!

Valentin napon ünnepeld meg, hogy megtaláltad a szerelmed és teremts alkalmat arra, hogy ő is ugyanezt érezze! A közös utatok elején jártok, ezért legyen az idei Valentin nap igazán emlékezetes, mert meglátod, hogy majd a nehéz időkön is átsegít az emléke!

5. lap: A neked szóló Valentin napi tanács úgy szól, hogy félsz-e az elkötelezettségtől, vagy a nagy szerelemmel járó érzésektől? Bár a Valentin nap a szerelemről szó, mégis az őszinteségről is szólhat!

Győzd le a félelmeidet és oldódj fel a szerelmesek napja védelmében! Most amellett, hogy hallgasd meg a párodat, még az is fontos, hogy higgy neki! A kedvesed kitartása és elkötelezettsége segíteni fog legyőzni a nehézségeket, valamint ezáltal rájössz, hogy miért is kötöttél ki mellette. Légy bátor Valentin napon, mondj igent a szerelemre és a boldogságra, viszonozd a párod szerelmét és legyen merszed belemenni egy forró, emlékezetes éjszakába!

6. lap: A neked szóló Valentin napi tanács úgy szól, hogy számodra igazi kihívást jelent a Valentin nap. Ne feledd, hogy ma a legfontosabb az, hogy tényleg kettőtöket ünnepeljétek, viszont éreztesd a pároddal, hogy szükséged van arra, hogy az év minden napján érezd, hogy törődik veled!

7. lap: A neked szóló Valentin napi tanács úgy szól, hogy egyáltalán ne szégyelld, ha számodra csak az lehet életed szerelme, akivel tényleg megtalálod a közös hangot! Habár a Valentin nap elsősorban a szerelemről szól, mégis ha pát keresel, akkor lehet ez egy jó buli a barátaiddal is.

Ha viszont foglalt vagy, akkor adj bele mindent és szabályosan rohand le a kedvesedet! Tégy meg ma mindent annak érdekében, hogy úgy érezze, ő a te erotika istened, mert biztos, hogy akkor egész évben a tenyerén fog hordozni!

8. lap: A neked szóló Valentin napi tanács úgy szól, hogy neked szükséged van arra, hogy imádjon és a tenyerén hordozzon a kedvesed. Ha már megtaláltad azt, akinek mindezt boldogan megteszi, akkor Valentin napon vedd át a szerepét, és te légy az, aki elkényezteti őt!

Kezd a napot rögtön azzal, hogy elkészíted a kedvenc reggeli italát, majd a nap folyamán többször is lepd meg apró ajándékokkal, kis üzenetekkel, valamint hozd a tudomására, hogy különleges lesz az este is, úgyhogy csak győzze az iramot!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló