Hogyan ér utol a szerencse februárban?Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: A felettesednek, a főnöködnek, tágabb értelemben egy nálad idősebb férfinak köszönhetően számíthatsz szerencsére februárban. Az általad választott lap jóslata jelentheti azt, hogy előléptetnek, esetleg fizetésemelést kapsz. Ugyanakkor más formában is kaphatsz segítséget, ami pozitív hatással lehet az életedre és annak szerencsés alakulására.

2. lap: A könnyen jött lehetőség nem jelent mindig veszélyt. Ezt azért fontos tudnod, mert kaphatsz valakitől egy „tuti tippet”, esetleg megpróbál rávenni, hogy társulj vele, mert majd ő segít a célod megvalósításában.

Ha így történik, akkor nem kell automatikusan nemet mondanod, de azt jól teszed, ha csak alapos átvizsgálás után döntesz arról, hogy nem jelent-e veszélyt rád vagy másokra, nem fogsz-e bukni vele, és ha még a megérzéseid sem kongatják meg a vészharangot, akkor jó döntés lehet a lehetőség elfogadása.

3. lap: A párod által lehet szerencséd februárban. Ez alaposan meglephet, sőt, lehet, hogy egyelőre még ő sem sejti, hogy valahogyan hozzá fog segíteni téged a sikereidhez, esetleg az aktuális vágyad valóra váltásához.

A párod szerezhet neked egy soha vissza nem térő lehetőséget, rávezethet egy lényeges dologra vagy elképesztően bölcs tanáccsal lesz a segítségedre. A támogatása sokféle formában érkezhet, ezért jól teszed, ha hallgatsz és figyelsz rá, ám ez nem jelenti azt, hogy görcsösen csak azzal foglalkozz, hogy melyik nap rukkol majd elő a hatalmas szerencsefordító szavakkal, tettekkel! Várj türelemmel, amíg ez megtörténik!

4. lap: A barátaidon keresztül érhet utol a szerencse februárban. Ez jelentheti azt, hogy többen, de az sem kizárt, hogy csak a legjobb barátod lesz az, aki segít kimásznod a bajból, hozzásegít egy kiváló lehetőséghez, vagy valamilyen más formában lesz a segítségedre abban, hogy javuljon az életed minősége.

Az is lehet, hogy ez a személy segít neked munkát szerezni, vagy az ő ajánlásának köszönhetően fognak meghallgatni. Bárhogy is lesz, az biztos, hogy a segítségével akkor talál rád a szerencse, amikor erre a legnagyobb szükséged lesz, és ha úgy alakul, akkor bátran kérj, hogy kaphass!

5. lap: A szerelem terén számíthatsz a szerencsére februárban. Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor egy olyan személlyel találkozhatsz a tél utolsó havában, akivel mindent elsöprő szerelemben lehet részed, sőt, lehet, hogy ez az új kedves lesz a lelki társad. Ugyanakkor arra is van esély, hogy az ismerőseid hoznak össze titeket, vagy legalábbis rajtuk keresztül ismerkedhettek meg egymással.

Ha párban élőként választottad ezt a lapot, akkor a kapcsolatod révbe érhet, megpecsételődhet, ami jelenthet összeköltözést, eljegyezést, esküvőt vagy gyerekvállalást.

6. lap: Figyelj a megérzéseidre februárban, mert azoknak köszönheted majd a szerencsédet! A megérzéseid rá fognak vezetni arra, hogy mikor és mit kell tenned annak érdekében, hogy sikert arass vagy valami igazán kellemes dolog következzen be az életedbe.

Amennyiben eleinte furcsának hangzik az, amit a megérzéseid diktálnak, akkor is megéri mérlegelned, mert a tél utolsó havának bármely pillanatában arra motiválhatnak, hogy tégy meg valamit, aminek minden bizonnyal szerencsés vége lenne. Ha tehát hirtelen rád tör a vágy, hogy megtégy valamit, akkor érdemes lesz eljátszanod a gondolattal, hogy megtedd.

7. lap: Nem lesz könnyű dolgod februárban, ugyanis az álmaidban fog rejleni a szerencséd titka. Ez azt jelenti, hogy az álmaidban számíthatsz útmutatásra, üzenetre, amire hallgatva rád zúdulhat a februári szerencseáradat, az a rengeteg jó, amit az égiek utalnak ki neked.

Annak érdekében, hogy ne szalaszd el az instrukciókat, érdemes lesz álomnaplót vezetned, vagyis szorgalmasan írd le, majd elemezd az álmaidat, amelyekben a szerencséd titka rejtőzhet. Ezek arra biztathatnak mondj ki, vagy tégy meg valamit, ami által meghívod a szerencsét az életedbe, és vele együtt mindent, amit neked tartogat a tél utolsó hónapja.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló