Ez az istennő segíthet a tavasz hónapokbanMelyik istennő és mivel ajándékozhat meg az évszakban?Kos: A szerencse és a véletlen görög istennője Tükhé, aki támogatja a szerencsejátékosokat, ezért bátran imádkozz hozzá, ha tavasszal lottózol, hátha megsúgja a nyerőszámokat! Ugyanakkor bármilyen egyéb helyzetben is boldogan segít, a tavasz időszakában pedig gyakran érezheted, hogy a pártfogásába vett.

Bika: A szépség, szerelem és a mágia germán istennője ajándékozhat meg tavasszal. Freya felerősítheti a kisugárzásodat, valamint támogatja a külsővel kapcsolatos változásokat. Ha párt keresel, akkor nyugodtan hidd el, hogy bárkit képes leszel elcsábítani, mert Freya ebben is a segítségedre lesz! Ha kapcsolatban élsz, akkor ismét egymásba szerethettek a kedveseddel.

Ikrek: A szerelem, szexualitás és termékenység egyiptomi macskaistennője ajándékozhat meg tavasszal. Ha gyereket szeretnél, akkor Básztet segíthet abban, hogy végre teljesüljön a vágyad. Amennyiben kalandokra, életed párjára vágynál, akkor is számíthatsz az egyiptomi istennő támogatására.

Rák: A sötétség, a sötét hold, vagyis annak árnyékos oldalának tulajdonságaiért felelős istennő, Lilith azzal lephet meg tavasszal, hogy segít szembenézned a félelmeiddel, amiknek legyőzésében is támogat.

Oroszlán: Yemaja legnagyobb meglepetése az lehet a számodra, hogy messzire viszi az életedből azt, amire már semmi szükséged, ami már egyáltalán nem támogat, de a félelmeidet, negatív hitrendszeredet és kapcsolataidat is elmossa. Tavasszal jelentős változásokon eshetsz át.

Szűz: Héra ajándékozhat meg tavasszal, aminek időszakában lehetséges, hogy eljegyeznek, házasságot kötsz, vagy legalábbis erősebbé, komolyabbá válik a kapcsolatod. Ha nincs párod, akkor támogatni fog, hogy megtaláld a szerelmet.

Mérleg: Ha jelenleg nem élsz párkapcsolatban, akkor ez hamarosan megváltozhat, mert a szerelem görög istennője egy új kedvessel ajándékozhat meg tavasszal. Abban az esetben, ha már foglalt vagy, akkor Aphrodité tesz róla, hogy a kapcsolat tüzessé váljon, ismét őszinte, lángoló szerelmet tápláljatok egymás iránt.

Tavasszal számíthatsz arra, hogy előtör belőled a csábítás nagymestere, akinek senki nem lesz képes ellenállni.

Skorpió: Az alvilág, a mágia, a látomások hármas istennője a görög Hekaté, aki tavasszal azzal ajándékozhat meg, hogy felerősíti a természetfeletti képességeidet, aminek hatására beleláthatsz a jövőbe, a sorsodba, és megtudhatod azt, amit most tudnod kell.

Amellett, hogy meglep a látás képességével, még erőt is adhat ahhoz, hogy valóra váltsd a vágyaidat, könnyedén elérhesd a céljaidat, de abban is támogathat, hogy megszabadulj mindentől, amire már nincs szükséged az életedben.

Nyilas: Szaraszvati felerősítheti a már meglévő képességeidet, de újakat is adhat neked, ezért az évszakban nagyon figyelj, mert nem a véletlen műve lesz, ha hirtelen kedvet kapsz valaminek a kipróbálásához! Szaraszvati ajándékának hatására erősödik a képzelőerőd és a kreativitásod.

Bak: Az évszakban előtör belőled a harcos, aki képes megküzdeni azért, hogy elérje a vágyait. Mindegy, hogy miben szeretnél sikert aratni, mert Brigit ajándékával el fogod érni a célodat. Ha hivatalos, vagy jogi ügyed lesz tavasszal, akkor számíthatsz arra, hogy a kelta istennő melléd áll, de abban is a segítségedre lesz, hogy valamivel kapcsolatban megvilágosodj.

Vízöntő: A szerelem, szépség, orvoslás, mágia egyiptomi istennője ajándékozhat meg téged tavasszal. Ha valamilyen testi vagy lelki problémával küzdesz, akkor Ízisz közbenjárásának hála javulhat az állapotod, de akár teljes gyógyulás is bekövetkezhet.

Halak: Az ősi írek és kelták legfőbb anyaistennője, a Tuatha De Danann ősi törzs és a tündérek anyja, aki uralkodik a tündérek, a termékenység és a bölcsesség felett, ajándékozhat meg tavasszal azzal, hogy segít a problémáid gyors megoldásában. Hozzon számodra bármilyen nehézséget az évszak, azt könnyen elrendezheted, de Danu abban is segíthet, hogy ugyanilyen könnyedén elérd a céljaidat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló