Kérj megbocsátást húsvétkor!Ünnepkor elmondható imák.Bocsánatkérő ima: Ha bocsánatért fohászkodnál húsvétkor, akkor mondd el ezt az imát:

„Már megbántam az összes bűnömet, ezerszer is megbántam. Sajnálom, amit elkövettem! Kérlek, oldozzatok fel, kegyes Égiek a tetteim súlya alól, hogy ne kelljen tovább cipelnem azokat!

A szívem tiszta, a szándékaim őszinték, és eleget szenvedtem már a lelkiismeretem állandó suttogása miatt. Bocsássatok meg nekem, emeljétek fénybe a lelkemet, hogy a sötét árnyak többé ne érhessék el és ne emészthessék fel! Enyhítsetek a terheimen!”

Fohász a mindennapi szeretetért: Amennyiben mindennapi szeretetet kérnél húsvétkor, akkor mondd el ezt az imát:

„Kedves Istenem! Mutasd meg, hogy hogyan kell szeretetben élnem! Kérlek, add, hogy mostantól, amíg élek, szeretetben éljek, és magam is szerető szívvel forduljak a szeretteim, az embertársaim és a világ felé! Segíts, hogy felfedezzem magamban azt az örök és szent forrást, ami folyamatosan táplálja azt a vágyamat, hogy szeressek és szeretve legyek, mert ez a legfontosabb az ember életében!”

Segítségkérés a terhek leoldásáért: Ha szeretnél megszabadulni a terhedtől, és ehhez kérnél segítséget húsvétkor, akkor mondd el ezt az mát:

„Sok ideje cipelem a bensőmben a fájdalmat, a haragot, a sérelmeimet, a sötétséget és a démonjaimat, de nem akarom tovább vinni őket! Itt és most arra kérem a szenteket és az angyalokat, hogy szabadítsák meg a lelkemet és mentsenek ki abból a mély börtönből, amibe magamat zártam!

Oldjátok fel a bennem lévő mázsás súlyt, a lelkem legyen szabad és könnyű, mint egy tollpihe. Többé ne kínozzanak gonosz, sötét, negatív gondolatok. Segítsetek nekem kilépni a fényre, és áldjatok meg a békével és a boldogsággal!”

Kérj védelmet a családodra: Ha a családodra kérnél védelmet húsvétkor, akkor így szólj:

„Kedves Mihály arkangyal! Vedd fel a fényes páncélodat, vedd a kezedbe a kardod, és védj meg minket a gonosztól! Állj elénk, tárd ki a szárnyaidat és óvj meg minket minden felénk érkező ártalomtól, mert mi védtelenek vagyunk a látható és láthatatlan gonoszsággal szemben! Kérlek, mindörökké végy meg minket a gonosztól.”

Kérd egy szeretted gyógyulását: Ha egy szeretted gyógyulásáért imádkoznál húsvétkor, akkor így szólj:

„Kegyes Jézus, a gyógyítás ura és mestere, kérlek, váltsd meg X-et (a szeretted neve) és engedd, hogy felépüljön a betegségéből! Gyújts tisztítótüzet a testében, űzd ki belőle a gonosz magvait és engedd őt ismét szabadon lélegezni!

Legyen a múlté az összes testi és lelki fájdalma, a szenvedése és a harca! Holnaptól legyen újra ép és egészséges, hogy még sokáig köztünk maradhasson!”

Termékenységi ima: Ha termékenységet szeretnél kérni húsvétkor, akkor így szólj:

„A hatalmas Szentlélekhez imádkozom, és kérem, hogy hallgassa meg a szívből jövő segélykiáltásomat, mert csak arra az egy dologra vágyom, hogy teherbe essek és gyermeket szüljek.

Halld meg egy nő hívő szavát, egy leendő anya szomorúságát, és add meg nekem, hogy a méhemben egy új élet foganjon, és a következő hetekben végre megkapjam a jó hírt, hogy anya leszek.”

Kérj bőséget: Ha bőséget szeretnél kérni, akkor mondd el ezt az imát, amit egyes szám első személybe is megtehetsz:

„Amikor nem volt mit enni, akkor Ő teremtett. Amikor nem volt mit inni, Ő csodát tett, ezért a Csodatevő szentet kérem, hogy tegyen most is csodát a szeretetével, és szórjon ránk bőséget és jólétet!

Az asztalunkon mindig legyen étel, a pénztárcánkban mindig legyen elég pénz, és jusson mindenre, amire csak szeretnénk, mert megdolgoztunk érte, és hálásak vagyunk mindenért, amink van. Kérlek, jutalmazz meg minket annyi jóval, amennyit a vállaink elbírnak!”

Fohászkodj gyógyulásért: Ha a gyógyulás érdekében mondanál el egy imát húsvétkor, akkor mondd el az alábbi fohászt:

„Kedves Jézus! Lásd és halld meg a szenvedésemet, amiért ez a betegség (nevezd meg) eluralkodott felettem! Szabadítsd meg a testemet és a lelkemet a kíntól, űzd ki belőlem a gonoszt, kergesd el messzire a problémáim forrását, hogy újra szabad és egészséges lehessek!”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló