Tizenkét dolog, amire számítani kell, ha arab férfi a párod



A jordán alBawaba gyűjtötte össze, hogy melyek a legtipikusabb dolgok, amelyekre fel kell készülni, ha valaki arabbal randevúzik.Sok nő számára vonzóak az arab férfiak, hiszen egzotikusak, gyakran jóképűek, és könnyebben kezdenek ki a nőkkel, mint az európai társaik, ám nem szabad meggondolatlanul beleugrani egy ilyen kapcsolatba.


Annak érdekében, hogy senkit se érjen kellemetlen meglepetésként, hogy mennyire különbözik egy arab férfi egy európaitól, a jordán alBawaba tizenkét pontban szedte össze, hogy miért fordulhat elő az, hogy az arab férfi az egyik pillanatban még házasságról beszél, majd a következőben elhagyja a párját.

Szüzesség: A rendkívül konzervatív arab vőlegények esetében elfogadhatatlan, hogy a menyasszony ne legyen ártatlan a nászéjszakáig. A szűzhártya visszavarró műtétet jobb elfelejteni, mert átlátszó trükk!

Kevés smink: Elég, ha az arab férfi húga megjegyzi, hogy a barátnő nem festi magát eléggé.

A fiú titokban meleg: Az arabok egyáltalán nem fogadják el a homoszexualitást, főleg akkor nem, ha férfiról van szót, ezért a melegek be akarja bizonyítani a szülőknek, és önmaguknak, hogy igazi arab férfiak. Erre abból jöhet rá a barátnő, hogy érzelmileg hamar ráhangolódik az arab férfi, és szeret vele ruhát vásárolni.

Elvált: Társadalmi tabunak, használt árunak tekintik az arab férfiak a nőt, ha már volt egy házassága. Amennyiben még gyereke is született, akkor biztos, hogy legfeljebb napjai vannak hátra ennek a kapcsolatnak.

A nő nem tud főzni: Talán az arab férfi elfogadja, hogy humuszt kell ennie élete végéig, de az édesanyja nem fogja elfogadni a fia barátnőjét, ha megtudja, hogy az ő drágaságának képtelen összeütni egy hússal töltött szőlőlevelet.

Túlzott hozomány, vagyis esküvői ajándék: Az araboknál a menyasszony kapja a hozományt, ám nem minden arab férfi teheti meg, hogy kifizesse az összeget. Ha a férfi bankszámlája karcsú, akkor meg fogja győzni magát, hogy nem ér annyit a nő.

Szülői zsarolás: A szülők nem riadnak vissza attól, hogy érzelmileg zsaroljanak, vagy egy visszautasíthatatlan ajándékkal zsarolják meg a fiút, hogy végre szakítson a barátnőjével.

Túl idős a nő: Eleinte talán azt mondja az arab férfi a barátnőjének, hogy nem bánja, ha pár évvel idősebb nála, és már távol áll tőle a hamvas kor, ám később mégis ez lesz a szakítás ürügye.

Vallás: Ha más vallási nézeteket vall a nő, mint az arab párja, akkor nincs jövője a kapcsolatnak, mert ebben a témában az ellentétek soha nem fogják vonzani egymást.

Külföldi nő: Eleinte egzotikusnak találja az arab férfi, ám akkor már a hideg rázza, ha be kellene mutatnia a szüleinek, mert tudja, hogy az anyukája és apukája nem fogja elfogadni a külföldi nőt. Az arab szülők olyanokat hisznek például, hogy a külföldi nő lelép az unokájukkal.

Már mást jegyzett el: Könnyen előfordulhat, hogy a szülei rendeztek el egy házasságot az arab férfinak, de az sem kizárt, hogy több nőnek csapta a szelet, akik közül az egyik oltár elé akarja állítani a férfit. Ilyen helyzetből jobb gyorsan szabadulni, mert könnyen közellenség válhat az emberből.

Az édesanyja azt mondja: csak a holttestemen keresztül: Az arab férfiak számára szent az anya áldása, úgyhogy szakítani fog, ha az anyukája nem adja áldását a kapcsolatra.

(Forrás: globoport.hu)

 

Ajánló

Ajánló