Mire számíthatsz áprilisban? (1. rész)



Így alakulhat számodra a tavasz második hónapja!Kos: Nyugtalannak, proaktívnak érezheted magad áprilisban, aminek heteiben kissé féltékeny is lehetsz, ami bosszúálló viselkedéshez vezethet. Nem leszel jó formában a tavasz második havában, ezért alaposan gondold át a tetteidet, és az azokat kiváltó okokat!

Áprilisban rengetegféle élményben lehet részed, aminek köszönhetően megtalálhatod azt, amivel a legszívesebben foglalkozol.

Bika: A függetlenség és a változás hava lesz számodra az április, aminek időszakában mindegy, hogy magatartásbeli, életmódbeli, munkahely vagy külsőddel kapcsolatos változásról lesz-e szó, mert te ezt maximálisan élvezni fogod. Ám mindennek árnyoldala is lesz, hiszen erős vágyat érezhetsz a jelenlegi kötelezettségeid felrúgására és a szabadság élvezésére, amit később könnyen megbánhatsz.

Annak érdekében, hogy megnyugodj, koncentrálj a testedre, figyelj az egészséges táplálkozásra, az ásványi anyag bevitelre, így például a magnéziumra, ami az idegesség ellen hatásos, és természetesen a rendszeres testmozgást se hanyagold el! Ha mindezt megteszed, akkor sokkal nyugodtabban telhet az április.

Ikrek: Rendkívül elfoglalt leszel áprilisban, aminek időszakában az erőfeszítéseid és sikereid nagyobbak lesznek a szokottnál, ezért most fizetésemelést vagy olyan munkavállalói juttatást kaphatsz, amit eddig megtagadtak tőled.

A tavasz második hava azonban az életed más területén is impulzívnak ígérkezik, ami zavart okozhat a szeretteiddel ápolt kapcsolataidban, mert például ha egy barátod sokáig nem válaszol az üzenetedre, és ezzel meghiúsítja egy terved, akkor hajlamos leszel hanyagolni őt.

Áprilisban nyugtalanná válhatsz és úgy érezheted, hogy képtelen vagy egy helyben maradni, emiatt könnyen lehet, hogy nem tudod befejezni a megkezdett munkát. Annak érdekében, hogy ez elkerüld, sportolj vagy keress olyan tevékenységet, ami megnyugtatja az elmédet!

Rák: Az április a veszekedés időszaka lesz számodra, ugyanis mindegy, hogy kiről lesz szó, te a legkisebb apróságokon is képes leszel vitatkozni, amit később könnyen megbánhatsz. A konfliktusokon kívül még a régi hibáidat is megismételheted.

A legjobb az lenne, ha nem próbálnál dacolni ezekkel az érzésekkel, hanem inkább elemeznéd őket és tanulnál belőlük. A kapcsolatok terén nehéz lesz a tavasz második hava, ugyanis egyfelől kételkedni kezdhetsz a szabadságban, de másfelől megerősödhet a hűséged, ez az ellenmondás pedig nem lesz kedvező hatással a hangulatodra.

Ugyanakkor a mentális energiádra nem panaszkodhatsz áprilisban, így képes leszel gond nélkül megszervezni bármit. A kommunikációs készségeid javulnak, ami a munkádban és a magánéletedben is megmutatkozik, ám légy óvatos, nehogy olyasmit találj mondani, amit később megbánnál! Az elméd rendkívüli sebességgel fog zakatolni, az információkat könnyen fogod befogadni, így érdemes lenne önállóan tanulnod áprilisban.

Oroszlán: A világ tetején érezheted magad áprilisban, aminek heteiben harmónia uralkodhat az otthonodban és a munkahelyeden is. A tavasz második havában érdemes lenne családi kirándulásokat szervezned, aminek leginkább a szüleid örülnének, hiszen mostanában alig láttak téged.

A nehéz évkezdés után ideje lenne pihenned egy kicsit, ami által akár új projektek is eszedbe juthatnak. Mivel az április ideális lesz arra, hogy előrelépj az életben, ezért bátran mutasd meg a terveidet a munkatársaidnak, mert biztos, hogy értékelni fogják az erőfeszítéseidet.

Szűz: Április legnehezebb feladata számodra az lesz, hogy félre tudd tenni a munkádat, ugyanis most függetlenül attól, hogy élvezed, vagy sem, még otthon is a kötelességeiden fog járni az eszed. Ugyanakkor igencsak szisztematikus vagy, ezért képes leszel időt szakítani a családodra és a barátaidra is.

A tavasz második havában nem lesz gondod a különféle tevékenységekkel, így megerősítheted a pozíciódat, viszont ne ess túlzásba a szigorú szabályokkal! Valószínű, hogy a családi konfliktusokat nem sikerül elkerülnöd áprilisban.

(Forrás: astrohoroszkop.hu)

Ajánló

Ajánló