Így alakulhat a szerelmi életed áprilisban!



Válassz egy szívet az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!1. szív: Drámai változást hoz az életedbe az április. Ha most egy kicsit elhagyottnak, magányosnak érzed magad, akkor hamarosan váratlanul jön valaki, aki felnyitja a szemedet, a szívedet, és megmutatja, hogy milyen egy igazi kapcsolat, a szeretet ereje, ez pedig reménnyel fog eltölteni.

Ha már régóta élsz kapcsolatban, akkor a tavasz második havában ideje lenne elgondolkodnod a következő szinten. Az április mindenképpen a tervek és a jelentős változások időszaka lesz a számodra.

Most új szerelem jelenhet meg az életedben, ám ez nem lesz nyugodt és békés, ugyanis viharosnak ígérkezik, mindent elsöprő szenvedéllyel.

2. szív: Csodás események és kellemes pillanatok várnak rád a szerelemben áprilisban, aminek időszakában pozitív energiák vesznek körül. Minden okod meglesz az örömre, főleg a szerelem terén, ugyanis rátalálsz életed társára.

Nem kizárt, hogy a lelki társad eddig is ott volt melletted, csak nem vetted észre. Most itt az ideje, hogy erősen megfogd a kezét, és többé ne engedd el!

3. szív: Áprilisban eleged lesz, ezért úgy döntesz, hogy kiengeded a gőzt és kicsit játszadozni kezdesz mások érzelmeivel. Több személyt is el fogsz csábítani a tavasz második havában, ám ebben nem lesz semmi rossz, ugyanis ez inkább azt jelenti, hogy a kisugárzásoddal szinte mágnesként vonzod az embereket.

A varázsod, stílusod és az, hogy megfelelően jelensz meg a társadalomban, eseményeken segíteni fog abban, hogy meghódítsd a kiszemelted szívét. Bár még csak három hónap telt az évből, mégis sok negatív dolog történt veled, ám ezen az úton végig kell menned ahhoz, hogy megtaláld, akit keresel.

4. szív: Egy olyan személlyel hoz össze az élet áprilisban, akivel eleinte sokat fogsz vitatkozni, heves szócsatákat folytatsz, és talán kicsit utálni is fogod az illetőt. Később azonban a kezdeti ellenszenv mély, igaz szerelembe csap át, és a legjobb barátoddá válik a párod.

Ugyanez fog történni akkor is, ha már kapcsolatban élsz, ugyanis a tavasz második hónapja a viták időszaka lesz a számodra. Most semmit sem érzel jónak, de ahogy telik az idő, úgy adja át a helyét a veszekedés a szenvedélynek.

5. szív: Ha már sok ideje élsz házasságban vagy kapcsolatban, és egy ideje egyhangúnak érzed azt, akkor tudnod kell, hogy az április egyfajta teszt időszak lesz a számodra. Ez jelentheti azt, hogy valamiféle kísértéssel találkozol, ám legyen a tesztfeladat bármi, a lényeg az, hogy semmit se tégy meggondolatlanul!

Nagy hibát követnél el azzal, ha engednél a kísértésnek, és egyáltalán nem biztos, hogy ki tudnád javítani azt. Emellett igyekezz elkerülni a vitákat és a konfliktusokat is a tavasz második havában! Ha képes leszel ellenállni a kísértésnek, akkor a kapcsolatod egy új, magasabb szinte fog lépni, a szenvedély pedig soha korábban nem tapaszalt méretet fog ölteni.

6. szív: Az április a nem várt találkozások időszaka lesz a számodra, ugyanis amellett, hogy rég nem látott ismerősökkel találkozhatsz, még teljesen idegen személyekkel is megismerkedhetsz. Fontos azonban, hogy csak akkor tudsz nyitni az új ismerősök felé, ha előtte megoldod a problémáidat.

Amikor ez sikerül, akkor mesésen szép időszak veszi kezdetét az életedben, méghozzá egy olyan személlyel, aki nemcsak a párod lesz, hanem a társad, életed szerelme is.

(Forrás: freemix.hu)

Ajánló

Ajánló