Mire figyelj az egészség terén áprilisban?Neked mit üzennek a csillagok?Kos: Áprilisban a különféle függősségeid kerülnek előtérbe, ugyanis lehetőséged lesz elhagyni a rossz szokásaidat. A tavasz második havában gondold át, hogy mi miatt nem érzed jól magad a bőrödben, majd engedd el azokat! Használd ki ezt az időszakot arra, hogy visszaszerzed a híres energiádat!

Bika: Áprilisban nyugalomra, testi és lelki harmóniára vágysz. Ha ezt nem sikerül megtalálnod, akkor könnyen kibillenhetsz a lelki egyensúlyodból. Mivel a stresszt rosszul viseled, ezért az egészséged megőrzése érdekében fontos, hogy stabilitást és biztonságot találj. Ennek érdekében keresd azokat a biztos pontokat az életedben, amelyek által meg tudod őrizni a lelki harmóniádat!

Ikrek: A tavasz második havában erősen igényled, hogy szerethess és szeretve legyél. Mivel az április tele lesz kihívásokkal, ezért muszáj lazítanod, amihez kapcsold ki az összes kommunikációs eszközt és keress olyan helyet, ahol egyedül lehetsz.

Rák: Áprilisban folyamatosan jár az eszed, állandóan aggódsz olyan dolgok miatt, amelyek felett nincs hatalmad. Az idegesség rombolja az egészségedet, ezért iparkodj kevesebbet gondolkodni, aggodalmaskodni, légy lazább és alakíts ki egészséges étrendet!

Oroszlán: Áprilisban nem lesz okod a panaszra, ami az egészségedet illeti, ugyanis legfeljebb némi tavaszi fáradtságot érezhetsz, ami miatt már a hónap elején kezdd erősíteni az immunrendszeredet, szokj rá a vitamindús táplálkozásra és sétálj minél többet a friss levegőn!

Mivel az elfojtott sérelmek, energiák egyszer elő fognak törni belőled, emiatt jobban jársz, ha inkább vállalod a kihívásokat és a konfrontációt, ami által nagyon sok pozitív energiát szabadíthatsz fel.

Szűz: Áprilisban nagyon vigyázz az egészségedre, kerüld a túl sok evést, alkoholfogyasztást és szórakozást! Emellett iktass be egy kisebb diétát, valamint pihenj eleget! A havi bolygóhatások önmérsékletre biztatnak, de a függősségeidtől és a rossz szokásaidtól is ideje lenne megválnod!

A tavasz második havában muszáj meghoznod néhány kellemetlen döntést az egészséged érdekében. Az elhatározásaid mellett ki kell tartanod, akár hosszú távon is.

Mérleg: Áprilisban vegyél vissza a tempódból, legyen elegendő időd mindenre, így az étkezésre, a pihenésre és a hobbijaidra is! A tavasz második havában megteheted, hogy többször foglalkozz olyan tevékenységekkel, amelyek boldoggá tesznek. Emellett a lelki nyugalmadra is fordíts elegendő időt!

Április első felében a Kosban járó Nap túlságosan felpörgethet, ami kimerüléshez és betegséghez vezethet, emiatt nagyon fontos a felöltődés és a pihenés!

Skorpió: Áprilisban vigyázz az ízületeidre, a csontjaidra és a fogaidra. Az egészségügyi problémáid megértésében nagy segítség lehet az, ha végiggondolod, hogy melyik helyzet az, amelybe belemerevedtél, amelyen nem tudsz vagy nem akarsz változtatni? A tavaszi fáradtság ellen vitaminkúrával készítheted fel a szervezeted.


Nyilas: A szokottnál sokkal érzékenyebb leszel áprilisban, ami annak a jele, hogy a lelked pihenni szeretne. Ennek érdekében próbálj lassítani és teremts alkalmat arra, hogy egyedül lehess, ugyanis olykor szükség van a csendre és magányra ahhoz, hogy rájöjj, valójában mire van szükséged, mivel tudsz igazán feltöltődni.

Bak: Nagyszerű egészségnek örvendhetsz áprilisban, ám a stresszes időszakban próbálj lazítani, kapcsolódj ki, mert az idegesség, szorongás negatív hatást gyakorolna a szervezetedre. A stresszoldás egyik legjobb módszere a meditáció, de a jó zene is képes ellazítani, ahogy egy film vagy könyv is.

Vízöntő: Áprilisban sporttal vezesd le a belső nyugtalanságodat és idegességedet! Napi 30 perc séta, vagy másfajta mozgás csodát tehet veled.

Halak: Áprilisban remek egészségnek örvendhetsz, de a változásokkal járó stressz miatt továbbra is oda kell figyelned magadra! Semmit se dramatizálj túl, figyelj jobban a táplálkozásodra! Ha nagyon elfoglalt vagy, akkor legalább ara figyelj, hogy naponta egyszer meleg ételt fogyassz, amivel elkerülheted az emésztési és gyomor panaszokat!

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló