A nyár legjobban várt tíz filmje



Ezeket a premiereket várják a legtöbben.Bad Boys: Mindent vagy többet: Június 6-án érkezik a mozikba a Bad Boys negyedik része, amiben visszatér Will Smith és Martin Lawrence ikonikus párosa.

Alien: Romulus: Augusztus 15-én mutatják be a mozikban Ridley Scott producer és Fede Alvarez rendező filmjét, amiben fiatal űrkolonizálók kutatják egy elhagyatott űrállomás rejtett zugait, ami közben összeakadnak az univerzum legfélelmetesebb életformájával.

Agymanók 2: Június 13-án mutatják be a Disney és a Pixar által készült Agymanók folytatását, amiben a történet visszatér a már tinédzser Riley fejébe. A Főhadiszállás nagy átalakításon esik át, hogy legyen hely az új érzelmeknek. Megjelenik Feszkó is, méghozzá úgy tűnik, hogy nem egyedül.

Deadpool és Rozsomák: Július 25-én mutatják be a mozikban a Deadpool és Rozsomák című filmet, ami bár már a Marvel Moziverzum része, mégsem tűnik úgy, hogy Ryan Reynolds főhőse vissza fogja fogni magát benne.

Majmok bolygója: A birodalom: A már mozikban megtekinthető film több nemzedékkel Caesar után harmóniában élő majmok a domináns faj a Földön, ahol az emberek kénytelenek rejtőzködve élni. Amikor egy új, igazi zsarnokként viselkedő majomvezér nekilát a birodalma kiépítésének, akkor egy fiatal majom kihívásokkal teli útra indul, ami során meg kell kérdőjeleznie mindent, amit eddig a múltról tudott.

Beverly Hills-i zsaru IV.: Július 3-án érkezik a Netflixre az akcióvígjáték negyedik része, amiben Eddie Murphy visszatér, mint Axel Foley, akinek fel kell göngyölítenie a karrierje legszövevényesebb ügyét.

Gru 4: Július 2-án mutatják be a mozitörténelem legjövedelmezőbb animációs filmjének negyedik részét, amire hét évet kellett várniuk a rajongóknak. A történetben új taggal bővül a család, ifjabb Grúval, akinek a hobbija az apja szekírozása.

A kaszkadőr: Már játsszák a mozikban a Emily Blunt és Ryan Gosling főszereplésével készült akcióvígjátékot.

Borderlands: Augusztus 8-án érkezik a mozikba a videojátékadaptáció, amiben Cate Blanchet alakítja a hírhedt kincsvadászt Lilitht, aki kénytelen hazatérni a hazájába, Pandorára, hogy megtalálja Atlas, az univerzum leghatalmasabb gengszterének lányát.

Furiosa: A Mad Max Saga: Május 23-án mutatják be az Anya Taylor-Joy főszereplésével készült Furiosa: A Mad Max Saga című filmet, ami a Mad Max: A harag útja előtt 45 évvel játszódik.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló