Az akadályszámod elárulja, hogy milyen kihívással kell megküzdened a nyáronKövesd a példát a neked szóló elemzésért!Így számolj:

Ha 1982. 02. 13-án születtél, akkor itt egyszerűsítened kell a napot, tehát 1+3=4.

Most vond ki a születési hónap számából a születési nap számát: 2-3= -1, tehát a 1-es az akadályszámot, mivel a mínusz jelet figyelmen kívül kell hagyni.

Ha megvan az akadályszámod, akkor olvasd el az ahhoz tartozó üzenetet!

0-s akadályszám: A neked szóló nyári üzenet szerint nem vagy összhangban az életárammal, mert tartalékolnod kellene a pocsékolás helyett, és rendetlen vagy, amikor rendre lenne szükség. Legbelül sokat bosszankodsz, ha nem kapod meg a vágyott lehetőséget, ám be kell látnod, hogy azért neked is tenned kell.

1-es akadályszám: Az élettel szemben óvatos, aggodalmas és kritikus vagy, valamint a mentális projekció világában élsz. A neked szóló nyári üzenet arra biztat, hogy vállald fel az érzéseidet, mert ha ezt nem teszed meg, akkor a mentális analizálgatással töltenéd az egész életedet.

2-es akadályszám: Az akadályszámod arra figyelmeztet, hogy a nyáron légy óvatos, mert ha nem leszel az, akkor könnyen elveszítheted az ellenőrzést önmagad felett, aminek következményeként az impulzivitás, a gyorsaság, a vakmerőség és a dolgok túlhajtása válthat az értékmérőddé. A legrosszabb esetben akár alkoholistává és drogfüggővé válhatsz.

3-as akadályszám: A neked szóló nyári üzenet szerint túlérzékeny vagy a külvilág kritikájával, figyelmével szemben. Mivel a részletek és a rituálék nyomasztanak, ezért még a legkisebb nehézséget is legyőzhetetlen akadálynak látod, ugyanis védtelennek, sebezhetőnek érzed magad.

A kritikát és az észrevételeket könnyen túlreagálod. Senkit sem engedsz közel magadhoz, aminek oka az, hogy rettegsz az elutasítástól. Te sehogy sem tudod lerázni magadról azt a rossz érzést, amit egy ártalmatlan észrevétel, megjegyzés kelt benned. Szintén ez az oka annak is, hogy nincs természetes reakciód a környezeted felé, ugyanis csak megjátszod azt a viselkedést, amit szerinted elvárnak tőled.

4-es akadályszám: Az akadályszám azt üzeni neked a nyárra, hogy dolgozz a pénzhez való hozzáállásodon, és azon, hogy hogyan élhetsz a legelőnyösebben azzal, amid van! Esetedben könnyen lehet, hogy az emberek manipulálására használod a pénzt és meggondolatlanul költesz, hogy ezzel megteremtsd annak illúzióját, hogy sikeres vagy.

5-ös akadályszám: A neked szóló nyári üzenet szerint nem lesz semmi, ami említésre méltó stresszt okozna a számodra. A belső függetlenséged miatt hiányoznak az életedből a nehézségek, úgyhogy kizárólag te döntöd el, hogy az aktuális lehetőségek közül melyikkel fogsz élni.

6-os akadályszám: Az akadályszámod alapján úgy érezheted a nyáron, hogy az életed minden területén mások, külső tényezők ellenőrzése alatt állsz, ami dühíthet, ami ellen fellázadtál. Légy óvatos, mert el fogod veszíteni a magad feletti irányítást, ha folyton arra törekszel, hogy megkapd a vágyott jóváhagyást!

7-es akadályszám: Visszafogott, félrehúzódó személyiség vagy, aki kényelmetlenül érzi magát a társasági érintkezésben. A nyáron valószínű, hogy ügyetlennek, szerencsétlennek érzed magad azokban a helyzetekben, amelyekben világosan és pontosan szeretnéd kifejezni magad. Ezekben a szituációkban a rossz érzésed akadályozhat meg abban, hogy jó benyomást tégy, pedig ez az, amire szükséged van ahhoz, hogy kinyisd az ajtókat.

8-as akadályszám: Folyton keresed életed szerelmét, de az idealizmusod és a kétségbeesettséged megakadályoz abban, hogy megtaláld a számodra megfelelő partnert. Emellett irreális elvárásokat támasztasz az életedben felbukkanó emberekkel szemben.

A lehetetlen elvárásaidnak egyszerűen képtelenség megfelelni, ezért utálattal szabadulsz meg mindenkitől, aki elbukott, hogy újabb áldozatokat keress. Akadályszámod azt is jelzi, hogy belül nem egy rugalmas, szerető személyiség vagy, hanem egy fontoskodó, önelégült lélek. Elvárod, hogy a párod kizárólag azt tegye, ami neked jó, de az már nem érdekel, hogy ő mit szeretne.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló