Júliusi egészségtanácsErre figyelj, ha el szeretnéd kerülni a testi és lelki problémákat!Kos: Mostanában sok stressz ért a mindennapokban, ez pedig egy idő után gyengítheti az immunrendszeredet. Annak érdekében, hogy ezt elkerüld, érdemes lenne megtanulnod egy technikát, amivel megszabadulhatsz a benned felgyülemlett negatív energiáktól.Bika: Július, különösen a második fele, mozgalmas és aktív időszaknak ígérkezik a számodra. Mivel a csillagjegyed miatt szükséged van a mozgásra, a természetre, az állandó változásra, ezért jól tennéd, ha beiktatnál a mindennapjaiba egy aktívabb sportot, illetve kihasználnál minden alkalmat arra, hogy sportolj, mozogj, még akkor is, ha ehhez nincs sok kedved. Ha úgy nagyobb késztetést érzel hozzá, akkor a barátaidat vagy a családodat is hívd!

Ikrek: Júliusban nem leszel erőd teljében, emiatt sokszor gyengének érezheted magad, éppen ezért fontos, hogy alakíts ki egy olyan értrendet, ami tele van vitaminban gazdag zöldségekkel és gyümölcsökkel. A nyár második havának végén légúti panaszaid jelentkeznek. Ezt okozhatja egy kisebb megfázás vagy allergia, úgyhogy ezért is nagyon fontos, hogy júliusban erősítsd meg az immunrendszeredet!

Rák: Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet tedd az egészségedért, oda kell figyelned a táplálkozásodra és arra, hogy legyen elég időd a kikapcsolódásra és a pihenésre. Emellett az öltözködésedre is ügyelj, mert akkor fázhatsz meg a legkönnyebben, amikor azt hiszed, hogy erre csekély az esély, például egy klímás szobában.

Oroszlán: Júliusban közlekedj nagyon óvatosan, mert könnyen balesetet szenvedhetsz, aminek következménye ficam vagy komolyabb zúzódás lehet. Ha strandolsz, akkor ne feledkezz el a megfelelő higiéniáról. Az alapvető higiéniás szabályok betartása mellett ne felejts el papucsot és saját törülközött használni!

Szűz: Júliusban elkerülnek a fizikai betegségek, de a lelki fájdalmak, vagy traumák nagyon megviselhetnek. Amennyiben egyedül nem sikerül felszámolnod a negatív érzelmeket, akkor bátran fordulj pszichológushoz vagy alternatív terápiákkal foglalkozó szakemberhez, mert a tőlük kapott segítséggel megszabadulhatsz a régóta cipelt terhektől. Természetesen ez csak akkor sikerülhet, ha te is dolgozol magadon!

Mérleg: A júliusban emésztési problémáid lehetnek, ezért az egészséged szempontjából fontos, hogy jobban figyelj a táplálkozásodra a nyár második havában. Emellett a lelki problémáidról se feledkezz el, hiszen érzelmi beállítottságú személy vagy, ezért ha egy érzelmet nem tudsz „megemészteni”, akkor az gyomorpanaszokhoz vezethet.

Skorpió: Nagyon jót tesz az egészségednek az, hogy júliusban tele leszel energiával és optimizmussal. Ugyanakkor ez a jó hangulat óvatlanná tehet, ugyanis arra hajlamosíthat, hogy figyelmen kívül hagyj bizonyos veszélyeket, illetve könnyen túlvállalhatod magad. Ne feledd, hogy a te energiád sem kifogyhatatlan! A túl sok energiádat sporttal és kirándulással vezesd le júliusban!

Nyilas: Több alkalommal is kínozhat fejfájás és migrén júliusban. Ha ezt elkerülnéd akkor figyelj oda jobban a folyadékbevitelre! Az is nagy segítség lehet, ha nem viszed túlzásba a problémáidon való gondolkodást. Tanulj meg lazítani és elhessegetni a negatív gondolatokat!

Bak: Az egészséged szempontjából az lesz a legfontosabb júliusban, hogy ne engedd felborulni a lelki békédet! Ha ez máshogy nem megy, és megteheted, akkor vedd ki most a szabadságodat és add át magad a pihenésnek!

Vízöntő: A nyár második hava tökéletes időszak az életmódváltáshoz, de egy új mozgásforma vagy sport beiktatásának is kedvez. Az évszakban bőven válogathatsz a vitaminban gazdag gyümölcsök és zöldségek között, így azokat könnyen becsempészheted a mindennapi étkezésedbe.

Halak: Júliusban nem kizárt, hogy orvoshoz kell fordulnod a mozgásszervi panaszaiddal. Ha ezt elkerülnéd, akkor mindenképpen be kell iktatnod a mindennapjaidba valamilyen kímélő testmozgást, de egy gyógytornász vagy szakértő véleményét is kikérheted, megfogadhatod a nyár második havában.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló