Miért kerül egy tanya 69 millió forintba?



Urbanista vette észre Kerekegyházon azt a tanyát, amelyet 69 millióért kínálnak. Lássuk, mitől kerül ez az ingatlan ennyi pénzbe.


A kúria stílusú luxusingatlan valóban egy tanyához hasonló, amelynek területe teljesen körbe van kerítve, amelynek saját tava van mindössze 15 hektáron, ahol aranyhalakat és koi pontyokat tenyésztenek.

Az ingatlanhoz tartozik még egy 6 hektáros erdő is, amelyben nemes gyümölcsfákat telepítettek és egyéb olyan ritka fakülönlegességeket, amelyeknek meglehetősen nagy értéke van. A birtokon van egészen csinos kis fürdőszobás cselédház és 4 autó számára kocsi beálló.
Az ingatlanon van továbbá olyan istálló, amelyben 8 ló elfér.

A birtok egyik különlegessége, hogy teljesen egybeolvad környezetével, mert a kerítés úgy van kialakítva, hogy ide be tudnak járni az őzek is. Sőt róka, nyúl, de van itt még szürke gém, feketególya, karvaly, fülesbagoly és megannyi élőlény, amely a csodálatos Alföld élővilágát képezi.
Ezen a helyen mind a 4 évszak gyönyörű. Leginkább a naplemente, amely a síkságon látszódik a legjobban! A Nap „feje búbja” utolsó csodálatát lehet itt derült időben megtekinteni a nap végén.

Így lehet, hogy nem is annyira drága ez az ingatlan?


Forrás: lajk.hu

Ajánló

Ajánló