Rejtélyes apró dolgok egy autón



Egy férfi közösségi oldalán segítséget kért a rejtélyes szemcsékkel kapcsolatban, amelyek kicsapódtak autójára.


Augusztus 18-án, Miskolcon szitáló eső volt és a garázsból való kiállás után az esőben az egyébként halk ablaktörlő lapát olyan hangokat adott ki, mintha ráspolyon végezte volna törlési munkáját.

A jelenség ekkor is furcsának tűnt, de a történtek után pár napra rá is ugyanilyen hangosan törölt az ablaktörlő. Ekkor lett figyelmes a fickó arra, hogy autója egész kasztniját beterítette milliónyi tégla-, illetve rézvörös nagyjából fél milliméteres pötty.

Az alábbi képen megnézhetjük, hogy rezet gyűjt az ürge, hogy pálinkafőző készüléket olvasszon belőle, az autója felületén összegyűjtött égi áldásból. Továbbá a téglavörös égi áldás, akár házépítésre adhatna okot az ürgének!

Az aggodalom inkább az, hogy ez idő tájt gyümölcs szüret van és éppen a körtét, illetve a szilvát szüreteli az emberfia. Ezeknek a gyümölcsöknek felületét is beterítette az égi áldás.

Kettős a válasz!

Közösségi oldalára csupán egy értelmes válasz jött: „talán a szaharai homokot hozta le az eső a magasból”. Ez elfogadható és megnyugtató magyarázat.


Volt még egy frusztrált értelmetlen hozzászólás is, amely mindenféle jelentéktelen érvvel támadt. Eszerint: Az országban ez az egyedüli ember volt, aki ezzel a problémával küzd. Továbbá azt is megjegyezte, hogy a réz jól jön a pálinkához, hiszen ennek segítségével pálesz is kikerekedik a dologból.

Mi lenne, ha házat is lehetne építeni az égi ádásból, amelyben van réz és tégla is egyben? Mindenesetre a fószer lehet, hogy már meg is csinálta életművét.

A rezet (reset?) , amelyet autója felületén gyűjtött be. Egy kis gyümölcsöst, a réz és tégla ötvözetéből pedig megépítette álmai házát. Ezt figyeljétek: 

 

Ajánló

Ajánló