Egy kulcs, ami elárulja a titkokat



Az alábbi képről választott kulcsból kiderül, hogy milyen emberek vagyunk valójában.Az emberek személyisége sok rétegből áll. Ezek között van, amit bárki láthat, de a lelkünk legmélyebb részét még önmagunk elől is megpróbálhatjuk elrejteni. A következő gyorsteszt azonban lerántja a leplet a legtitkosabb tulajdonságainkról.


Válasszunk egy kulcsot az alábbi képről, hogy megtudhassuk, milyen emberek is vagyunk valójában!


Első kulcs: A választásunk a legegyszerűbb és leggyakoribb kulcsra esett. Bár nincs rajta semmiféle díszítés, mégis ez az, ami a legtöbb ajtót képes kinyitni. Ez azt árulhatja el rólunk, hogy racionális, céltudatos emberek hírében állunk, aki szereti analizálni a környezetét. Előfordul, hogy sértődékenyek, törékenyek vagyunk, emiatt nagyon vigyázzunk, hogy mások ne morzsoljanak össze.


Második kulcs: A választásunk arra a kulcsra esett, amely leginkább az elvarázsolt kastély bejáratát nyithatja. Ez alapján a személyiségünkre három szó jellemző: karizma, erő, innovatív. Általában könnyen megkapjuk azt, amit akarunk. Emellett nem szoktunk görcsösen viselkedni, szabadak vagyunk, ha pedig megígérünk valamit, akkor azt mindig betartjuk.


Harmadik kulcs: Egy ritka és érdekes formájú kulcsra esett a választásunk, ami azt mondja el rólunk, hogy nagyon sok az önbizalmunk, valamint igazán hiszünk önmagunkban. Jellemzően tele vagyunk érdekes ötletekkel, bátran szembenézünk a kockázattal, és azt sem gondoljuk meg kétszer, hogy elfogadjuk-e a kihívásokat. Az életünket folyamatosan kontroll alatt tartjuk, valamint várjuk, hogy milyen utazásra indulhatunk el.


Negyedik kulcs: Ha jobban megnézzük a kulcsot, ami mellett döntöttünk, akkor láthatjuk, hogy egy négylevelű lóherére hasonlít. A választásunk arra utal, hogy optimista, vidám, könnyed emberek vagyunk, aki mindig az élet napos oldalát nézi.


Az optimizmus jó dolog, de csak addig, amíg óvatosak vagyunk, mert ez könnyen figyelmetlenné tehet, ami miatt nem vesszük észre az élet fontos dolgait, vagy úgy keveredünk bajba, hogy fel sem tűnik, hogy rossz útra léptünk rá.


Ötödik kulcs: Az utolsó előtti kulcs gyönyörű, díszes, szép, és pontosan olyan, amilyen a mesékben szerepel. A választásunk szerint senki máséhoz sem hasonlítható a kreatív, álmodozó személyiségünk, amire a szárnyaló fantázia is jellemző. Szinte mindent személyesen fogunk fel. Az életben az szomoríthat el, tehet frusztrálttá, hogy sokan nem értékelik a különleges tulajdonságainkat.


Hatodik kulcs: Az utolsó, klasszikus kulcs azt árulja el rólunk, hogy mindig két lábbal állunk a földön, valamint remek érzékünk van a gyakorlatias dolgokhoz. Habár nagyon erősen koncentrálunk, mégis rettentő nehezen lépünk ki a komfortzónánkból. Mindemellett lojális személyek vagyunk, és mindenkitől mindig ugyanazt várjuk el.


(Forrás femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló