Többen akartak randizni a sráccal, amikor vegának adta ki magát



Húsevő és vega profilt készített a férfi, aki kíváncsi volt, hogy a Tinderen melyik a népszerűbb.A PETA kísérleti alanyaként regisztrált a Tideren egy ausztrál férfi, aki készített egy vegán és egy húsevő profilt. A vegás verzió képein aranyos kiskutyával és görögdinnyével pózol, míg a másikon horgászat közben és egy darab hússal látható.

A kísérlet eredménye szerint a legtöbb tinderező a vegán profilnál húzta jobbra az ujját. Habár könnyű a nők tetszését elnyerni egy aranyos kutyával, az mit sem változtat azon a tényen, hogy a férfi vegáként 109, húsevőként 54 rajongót szerzett egy hét alatt.

Peter, a PETA kísérleti alanya, mind a két profilon a tengerparton pózol, de a trikóján más felirat olvasható. Az egyiken a „vegán”, a húsevőn „bacon”. A bemutatkozás esetében mind a két oldalon arról írt, hogy szereti a természetet, az utazást, a tengerparti sétákat. A különbség csak annyi volt, hogy az egyik esetben ezt a vegán életmóddal, a másikban a bacon iránti lelkesedéssel fejezte ki.

A csak egy hétig tartó kísérlet során a vegán Peter kétszer olyan népszerű volt a Tinderen, mint a húsevő változata. A vegán Peterrel sokkal több nő kezdett chatelni, ugyanis ő 11 üzenetet kapott, míg a húsevő profil csak 3 üzenetet.

Az állatvédő szervezet szempontjából örvendetes az eredmény, mert több nő megemlítette, hogy mennyire szimpatikus számára a vegán Peter életformája. A PETA képviselője és a kísérletből született kampány vezetője elmondta, hogy miért biztatják a férfiakat vegán életmódra.

A kísérlet eredményéből jól láthatják a húsevők, hogy mennyivel nagyobb lesz a választék a potenciális partnerekből, ha vegán életmódra váltanak. Ők törődnek az állatokkal, a környezettel és az egészségükkel.”

A kampány vezetője hozzátette, hogy szerinte a vegánok az ágyban is sokkal tovább bírják, mindez pedig igencsak vonzó tulajdonság a nők számára. Természetesen nem szabad elfelejtenünk, hogy állatvédők készítették a kísérletet! Igaz, hogy a vegán életmód most nagy divat, emiatt sokak számára vonzó lehet, ám az is tény, hogy a vizsgálat megrendelője aligha nevezhető objektívnek.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló