Illuminátusoktól szökött meg a nő



Sokkoló részleteket árult el a titkos társaságról Beth Eckert.Sokan hisznek abban, hogy létezik a világon egy háttérhatalom, az illuminátusok, akik csak arra várnak, hogy hatalmat szerezzenek és megalapozzák az új világrendet. A titkos társaság létezését több történelmi bizonyíték is igazolja, ráadásul most itt van Beth Eckert, aki azt állítja, hogy sikerült megszöknie a szekta fogságából.

A nő története, ha igaz, ha nem, megrázta az egész világot, ugyanis azt állítja, hogy születése óta az illuminátusok tagjaként élt, köztük nőtt fel, éppen ezért csoda, hogy túlélte a szökést, ami csak akkor marad így, ha a média és a nagy nyilvánosság megvédi.

Eckert története a gyerekkorában kezdődött, hiszen a családja nagyon mélyen hitt az illuminátus kultuszában. Később a nő számára nyilvánvalóvá vált, hogy a szülei tagja a társaságnak, ahol halállal büntetik a bizalomvesztést, ami a nagyanyja végét is jelentette.

Később a nagymama helyét átvette egy tag, ezzel pedig elkezdődött a család zaklatása, ugyanis az illuminátusok feltétlen és egyetemleges hitet és lojalitást követeltek tőle és a szüleitől. Az illuminátusok elsődleges fegyvere a megfélemlítés, emiatt sokan nem önszántukból tagok, hanem azért, mert ez a „családi örökségük”, tehát a vérvonal kötelezi az embereket, hogy tagok legyenek, ha nem akarnak meghalni.

Eckert arról is beszélt, hogy az illuminátusok nem egyszer megverték, megszégyenítették, megerőszakolták. Erről több interjúban is nyilatkozott, ahogy azt sem titkolta el, hogy extrém spirituális, asztrális élményben volt része, aminek köze volt a paranormális dolgokhoz, valamint cáfolt mindent, amit a világról tudunk.

A nőt olyan sokszor érte szertartásszerű bántalmazás és erőszak, hogy a benne élő lélek képtelen volt tovább elviselni a fájdalmat, ezért egyfajta asztrális kivetülésként, időnként elhagyta a testét, majd visszatért.

Eckert hozzátette, hogy az ilyenfajta, és hasonló szertartások gyakoriak voltak a társaságban, ahol más tagokkal is kegyetlenkedtek. A rituálé során a lélek kilépett a testből, amit démonokkal akartak megtölteni, majd visszahelyezték az eredeti lelket, hogy az illető engedelmesebb és hűségesebb rabszolga legyen.

Az illuminátusok azt is büntetésként használták, hogy többször megölték, majd feltámasztották a tagokat. Erre azért voltak képesek, mert az illuminátusok magasan képzett okkult és sátánista papok, akiknek elég a tudása ahhoz, hogy képesek legyenek egy bizonyos fokú halottkeltésre.

Eckert nem részletezte a menekülését, amiről csak annyit mondott, hogy szerencséje volt. A nő elrejtőzött, hogy véletlenül se találja meg a titkos társaság, ám szerelmes lett, ezért úgy határozott, hogy a nyilvánosság elé lép.

Elmondása szerint szüksége van a média segítségére abban, hogy teljes életet élhessen, hiszen az illuminátusok úgy félnek a közvéleménytől, mint a tűztől, mert az felfedheti a titkos, mocskos, sötét titkaikat.

(Forrás: avilagtitkai.com)

Ajánló

Ajánló