Szállodai alkalmazottak legsokkolóbb élménye



Borzalmas állapotok uralkodtak a szobákba.Talán soha többé nem vennél ki szállodai szobát, ha a bejelentkezéskor őszintén elmesélnék neked, hogy mi mindennel találkoztak már a takarítók egy-egy szobában. Néhány szállodai alkalmazott ezt most megtette, amikor elmesélték, hogy a munkájuk során mi volt a legsokkolóbb élményük.

Meleg és egyéb örömteli dolgok: „A nagymamám takarítónőként dolgozott egy golfkurzusokhoz tartozó üdülőtelepen. Egyszer valaki a szemetesbe végezte a nagydolgát, de előtte kivette belőle a zacskót, amiben hányás volt.

A zacskó lyukas volt, ezért bedobták a sarokba, hogy ne legyen útban. Ez a falon is meglátszott. A bajt tetézte, hogy borzalmasan meleg volt, a szoba pedig három napion át, légkondi nélkül volt bezárva. Rettenetes szag terjengett odament.”

Egy kádnyi… bőr: „Egy idős férfinak a bőre 90 százaléka lehámlott fürdés közben. A probléma az volt, hogy a bőr rászáradt a kád oldalára és aljára, ezért sokáig tartott leszedni.”

Meztelenség:Egyszer egy nő annyira szerette volna, hogy kitakarítsak, hogy meztelenül engedett be. Nem volt nálam törülköző, amit odaadhattam volna, de ő ezt nem bánta.”

Ezt még olvasni is szörnyű: „Helyettes vezetőként dolgoztam, amikor át kellett néznem a szobákat még a takarítók előtt. Két nagyon furcsa dologgal találkoztam ebben az időszakban. Az egyik a rengeteg vér.

A falak és az ágy is véres volt, a szőnyegen pedig szinte vértócsa volt. Azonnal hívtam a rendőrséget. A vendéget nem találtam meg. Nem tudom, hogy valaha megtalálták-e. A szoba egy ideig zárva maradt.

A másik dolog egy hűtővödör volt, tele emberi ürülékkel. A komódra tették, mintha ez így lenne természetes.”

Semmi: „Az egyik reggel, amikor a takarítónők bementek a szobába, akkor SEMMIT nem találtak ott. Mintha teljesen lecsupaszították volna a szobát, ahonnan mindent elvittek, ami mozdítható volt. Megnéztük a biztonsági felvételeket, amiből kiderült, hogy egy furgon beállt az épület mellé, a holmikat pedig a másodikról, egy ablakon keresztül dobták ki.

A vicc az, hogy a szobát úgy vette ki a nő, hogy megadta a saját nevét és bankkártyáját használta. Amikor megkerestük, akkor mindent vissza akart hozni, de a tárgyakat alaposan megviselte, hogy a másodikról dobták ki őket. Végül letartóztatták.”

Egy havi mocsok: „Az egyik szobában több, mint egy hónapig maradt egy férfi, aki nem kért takarítást. Amikor elment, akkor szörnyű volt belépni a büdös szobába. A pasas dohányt rágott, amivel teleköpködte a fürdőt.

A WC körüli állapot is durva volt. A szoba tele volt törülközőkkel, mert abból minden nap újat kért, de egyet sem adott vissza. A fürdőszoba bepenészedett, a görgős széken pedig annyit ülhetett, hogy kiszakította vele a szőnyeget.”

Lábkörmök: „Nem takarító, hanem recepciós voltam, de hallottam jó pár történetet és én is láttam néhány szörnyű szobát. A kollégáim az egyik alkalommal hatalmas mennyiségű lábkörmöt találtak. Több száz volt a földön. Mintha valaki egy nagy táskányi körmöt kiszórt volna a földre. Ráadásul a két vendég csak egy hetet töltött szobában, nem hónapokat.”

Szexjátékokkal teli szoba: „Az egyik barátom szállodában dolgozik. Egyszer egy találkozó után, amelyen állatjelmezbe bújtak az emberek, egy szoba tele volt szexjátékokkal. Ott üzletelhettek velük és az összejövetel résztvevőit is felhívhatták a szobába.

Amikor a vendégek kijelentkeztek, akkor egy halom szexjátékot hagytak ott, de azt nem tudtam meg, hogy használták-e azokat.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló