A Belső Föld legendája



Az internetes elmélet szerint a sarkvidéken található az átjáró, amin a nácik is elmenekültek a fejlettebb világba.A „Lapos Föld” után itt az újabb összeesküvés-elmélet, a „Belső Föld” internetes legendája, A felvetés szerint a Földön belül van egy másik Föld, külön földrészekkel, a miénknél fejlettebb civilizációval és élőlényekkel, az igazságszolgáltatás elől elmenekült nácikkal, akik úgy jutottak le oda, hogy átmentek az Északi- vagy a Déli-Sarkon tátongó hatalmas lyukon.

Az összeesküvés-elméletet egyetlen egy tudományos munka sem igazolja, mégis vannak, akik teljesen biztosak abban, hogy mindez igaz, a Föld pedig valójában két dimenzióban létezik, a külsőben és a belsőben.

Állítólag a Föld belsejét már Hitler emberei is keresték, ezért katonai expedíciót indítottak a sarkvidékre, sőt, a legenda szerint sikerült megtalálniuk a lejárót, az ügyről pedig „hiteles náci térképek” is előkerültek.


A Lapos Föld elmélet hívei biztosak abban, hogy a titkos nagyhatalmak nem engedik, hogy eljussunk arra a helyre, ahol megbizonyosodhatunk Az Igazságról. Az Üreges Föld hívei Richard Evelyn Byrd admirálisra és naplójára hivatkoznak, amely szerint a CIA lezárta az Antarktiszon a Belső Földre vezető utat.

Az összeesküvés-elmélet azt is leszögezi, hogy a műholdak nem mutatnak meg mindent. A sarki műhold például pont a fontos területeket hagyja ki. A Lapos Föld és a Üreges Föld hívei abban egyetértenek, hogy a NASA hazudik, eltitkolja az igazat és a Google Earth képeket megszerkesztették.

Egy nagyon elborult elméletekkel foglalkozó oldal szerint a sarkvidéken hatalmas krátert találtak, az erről készült 1968–as műholdas felvétel kiszivárgott, ez pedig bizonyítja, hogy létezik a Belső Földbe vezető alagút.

Az összeesküvés-elmélet ennyivel nem ért véget, ugyanis arról egy másik internetes oldal mesélt, hogy milyen ebben a Belső Földben az élet:

„A földalatti városokban hetente nagyjából 20 órát dolgoznak az emberek, valamennyiük hasznára, mert közösségi tervekhez igazodnak. A közösségek eltartását és a városok egyenletes működését biztosítják.

Itt minden munka egyenértékű és szent, ezért senkinek sem kell fizetnie azért, amit szeretne megszerezni, vagy szüksége van rá. Minden ingyen van. Az élet teljesen stresszmentes, az itt élők maguk választják a munkájukat és élvezik, amit csinálnak.”

Ha azonban ennyire fejlettek és okosak a Föld belsejében élők, akkor miért nem jönnek ide, hogy minket is tanítsanak?

Az elméletnek erre is van egy egyértelmű magyarázata, ugyanis állítólag a Belső Föld lakói nem kíváncsiak ránk és nem akarnak a felszínen élni addig, amíg a tudatosságunk nem vesz sokkal pozitívabb irányt és nem kezdünk el érettebben viselkedni.

Az összeesküvés-elmélet tudományos hitelességét végképp megkérdőjelezi az a felvetés, amely szerint a Föld időjárását tudatosan kellene megváltoztatni, mert az valójában a gondolatok és az érzelmek barométere, ugyanis a tömeges tudatosság befolyásolja.

A teória szerint az extrém hideg és meleg is annak a bizonyítéka, hogy az embereknek extrém negatív gondolatai és érzelmei vannak. Abban az esetben, ha az emberiség visszatér a szeretet útjára, akkor képesek leszünk olyan időjárás generálni, amilyenre csak vágyunk.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló