Nyolc éve ment hozzá a kutyájához a nő



Egy weboldalon kötötte össze az életét Wilhelmina Morgan Callaghan és Henry.Akinek van kutyája, az jól tudja, hogy a kedvence tényleg a legjobb barátja, hiszen őt nem érdekli, ha gazdi elvesztette a munkáját, szakított, rossz időszakot él át, mert a kutyus minden helyzetben kitart mellette.

Habár a kutyák jó és rossz helyzetekben is hűséges társak, mégis az emberek többsége tudja, hogy egy eb nem lehet házastárs, hiszen ez elég bizarr lenne, ám a XXI. században már arra is van lehetőség, hogy az interneten összeházasodjon a gazdi és a kis kedvenc.

Erre jött a 43 éves Wilhelmina Morgan Callaghan is, aki nem mindennapi módon talált rá „élete szerelmére”, ugyanis örökbe fogadta a párját, a Henry névre hallgató kutyát, aki 8 éve hűséges házastársa.

Callaghan a királyának nevezi az imádott kutyust, aki jóban és rosszban is kitart mellette:

A 2009-es házasságkötésünk óta sok dolog megromlott az életünkben. Elvesztettem a munkám a hullaházban, emiatt szabadúszó balzsamozónak álltam, ami nem fizet jól. Később a víz elárasztotta a házamat.”

Callaghan 2009-ben fogadta örökbe a yorkshire terriert az egyik barátja almából. Nem sokkal ezt követően olvasta az interneten, hogy vannak, akik a kis kedvenceikkel kötnek házasságot. A nő úgy gondolta, hogy csodálatos lenne, ha ő is így tenne.

Nem én vagyok az egyetlen, aki a kisállatával kötötte össze az életét. Egy nő például a macskáját vette el, egy ausztrál hölgy a kígyójával kelt egybe.”

Callaghan azt állítja, hogy Henry, teljes nevén Henry Frederick Stanley Morgan, csodálatos partner, szeret ölelkezni, enni, tévézni. A házaspár egy weboldalon lett „kutya és feleség”, a szertartáson pedig az egyik barátjuk, Rebecca Carter volt a tanú. A házasságot bizonyító oklevelet Callaghan bekeretezte és kiakasztotta a falra.

A nő egyébként nem csak Henryvel osztja meg az otthonát, ugyanis nagy kutyarajongó. A Facebookon Celia Ham álnéven üzemeltet egy oldalt, ahol sealyham terrierekkel foglalkozik, míg a házában tíz másik kutyát tart, köztük csivavákat, kínai meztelen kutyákat és schnauzereket.

Ha esetleg az ebek összekapnak, akkor Henry a békítő köztük, amiért Callaghan még inkább szereti. Ha Callaghan egy új kedvenccel érkezik haza, akkor Henry elsőként köszönti az új családtagot:

Henry nem egy alfa, de kedves, barátságos és könnyű vele együtt lenni.

A pár élete rendkívül boldog és „romantikus”. Callaghan még dalt is írt a férjének, aki azonnal odaszalad hozzá, ha a nő énekelni kezdi aHenry dala” című nótát, aminek a szövege így hangzik: „Henry a szerelmem. Henry az én egyetlenem.”

Callaghan arról is beszélt, hogy nagy szüksége volt egy lelki társra, amikor Írországban 2010-ben sokasodni kezdtek a gazdasági problémák, aminek következtében ő is munkanélküli lett. Henry végig mellette maradt, míg az igazi férfiak elhagyták.

A kutyák tényleg jobbak, mint a férfiak. Sőt, talán csak egyetlen férfi, Gregory Peck, érne fel Henryhez.”

Callaghan szerint a világon házasságok többsége tönkremegy, de ő hisz abban, hogy Henryvel örökre együtt maradnak.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló