Képes-teszt, amiből kiderül, hogy mire van a legnagyobb szükséged



Ahány kutyát látsz az alábbi képen, az alapján kapod meg a neked szóló elemzést.Négy kutya: Ha négy kutyát számoltál össze, akkor a neked szóló elemzés szerint el kell fogadnod az életedet, fel kell hagynod a siránkozással és végre cselekedned kell azért, hogy valóra váltsd a szíved vágyát.

Ennek a feladatnak reménnyel és bátorsággal vágj neki. Indulj el az új életed felé! Semmitől se félj, mert most minden esélyed megvan az álmaid megvalósítására, sőt, lehet, hogy ez az egyetlen esélyed, hogy azt tedd, amit akarsz, és úgy ahogy vagy!

Mindig mindenért saját magadat hibáztattad, és úgy érezted, hogy belefulladsz abba a reménybe, hogy egyszer részed lesz valami jóban, és véget ér a rossz állapot, amibe beleragadtál. Most már tudod, hogy az álmaidért harcolnod kell, nem ülhetsz ölbe tett kézzel.

Legbelül tudod, hogy mire van szükséged, hogy mit szeretnél és mit kell tenned érte. Nagyon fontos, hogy szeresd az életedet! Már nem kell sokat várnod, hogy a derű váltsa a borút, az életed pedig megteljen ragyogó színekkel.

Öt kutya: Ha összesen öt kutyát vettél észre, akkor tudnod kell, hogy egyáltalán nem érdemelsz kevesebbet másoknál. Ellenkezőleg! Hiszen már rengeteget küzdöttél és harcoltál azért, hogy a legjobbat érdemeld.

Amire most a legnagyobb szükséged van, az a figyelem, a tisztelet, a szeretet és a siker. Itt az ideje, hogy felszámold azt az akadályt, ami zavarja a boldogságodat. A baj az, hogy nincs önbizalmad, nem becsülöd magad, se azt, amit eddig elértél.

Úgy érzed, hogy kevés vagy, ám ez csak egy álca, amivel azért takarózol, hogy senkinek se kelljen megnyílnod, mert azt hiszed, hogy senki sem kíváncsi rád. Ez a félelem és gondolkodás azonban csak megakadályoz abban, hogy felszabadult és boldog légy.

Ideje, hogy küzdj! Mondogasd magadnak, hogy megérdemled a szeretetet, a boldogságot és a sikert, méghozzá ugyanúgy, ahogy bárki más, mert nem vagy kevesebb! Te is képes vagy sikert aratni, te is lehetsz boldog, csak hinned kell benne. Ha legyőzöd a félelmeidet, akkor végre olyan életed lehet, amilyenre mindig is vágytál.

Hat kutya: Ha hat kutyát számoltál össze, akkor a neked szóló elemzés szerint a határozatlanságod vagy a félelmeid miatt rendszeresen előfordul, hogy elhalasztasz valami „későbbre”. Ez az a rossz szokásod, amivel fel kell hagynod.

Semmit se halassz későbbre, mert a lehetőségeket ott és akkor kell megragadnod, amikor esélyed van rá! Már sok szép pillanatról lemaradtál, úgyhogy ideje, hogy határozottabb és céltudatosabb légy!

Ezt kezdd konkrét feladat megoldásával. Gondolkodj, cselekedj és örülj a sikernek! Haladj apránként, és ne halogass semmilyen feladatot, döntést! Ha ezt megteszed, akkor végre képes leszel bízni magadban, hogy képes vagy tenni azért, hogy jobb legyen az életed, és meg fogod látni, hogy az utad nem is rossz, hiszen tele van sikerélményekkel és pozitív eseményekkel. Végre elkezded újra felépíteni magadat, ami nagyszerű érzéssel tölt majd el.

Hét kutya: Ha hat kutyát vettél ki a képen, akkor a neked szóló elemzés szerint most már készen állsz a szeretetre, amit nemcsak kapni szeretnél, hanem adni is. A múltban sok csalódást ért, ezért eddig féltél kitárni a szívedet, mert el akartad kerülni az újabb kudarcot, ám itt az ideje, hogy legyőzd ezt a félelmedet!

Engedd el a múltat! Légy képes arra, hogy újra nyiss és új tapasztalatokat szerezz, mert akkor új és jobb élmények fognak érni! Amíg a gondolataidat félelmek uralják, addig nem leszel képes észrevenni azokat a lehetőségeket, amelyek az egész életedet megváltoztathatják. Ha hajlandó leszel nyitott szívvel befogadni az új érzéseket, akkor mesés élményekben és hatalmas boldogságban lesz részed.

(Forrás: storymix.hu)

Ajánló

Ajánló