Szüntesd meg a szerelmi bánatot húsvétkor!



Varázslatok az ünnepre.Szerelmi csalódás elleni mágia: Karcold a nevedet egy piros gyertyába, majd gyújtsd meg! Ezután fogj egy tojást, amire írd rá annak a teljes nevét, aki fájdalmat okozott neked.

Csepegtess viaszt a tojásra, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Megbántottál, elhagytál, fájdalmat okoztál. De a gyertya lángja megtisztít és felszabadít, és ahogy a viasz folyik, csepeg, úgy száll el belőlem a harag, a gyűlölet és a fájdalom.”

Ha sikerült teljesen beborítani viasszal, akkor tedd félre a tojást, majd másnap menj ki a szabadba, ahol a kezedbe fogott tojással mondd el az alábbi varázsigét:

„Te, ki a fájdalmamat okoztad, most kitéplek szívemből és elfelejtelek, mert nincs már rád szükségem, nem szeretlek. Ég veled.”

A legjobb az, ha egy folyóba dobod a tojást. Ha erre nincs lehetőséged, akkor bárhova elhajíthatod a tojást, aminek eldobásába add bele minden erődet!

Húsvéti átoktörés: Szükséged lesz 1 tojásra, amire írd rá, hogy „átok” és „negatív energia”. Ezután fogd a kezedbe a tojást, és mondd el az alább varázsigét:

„Minden, ami rossz, minden, ami negatív, minden, ami átok és rajtam ül, Jézus/Isten erejével költözzön ebbe a tojásba!”

A varázsszavak után érezd és képzeld el, hogy a benned lévő negatív energia, vagy a rajtad lévő átok, átszáll a tojásba. Amikor úgy érzed, hogy teljesen kiürült belőled mindez, és megtisztultál, akkor teljes erőből vágd földhöz a tojást. Ezzel vége is a szertartásnak.Jólétet vonzó varázs: Húsvét hétfőn végezd el ezt a mágiát, amihez szükséged lesz 1 tojásra, 1 aranyszínű gyertyára és aranyszínű festékre. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a varázslatot azzal, hogy befested a tojást aranyszínűre úgy, hogy közben arra gondolsz, hogy a tojás aranyból van, és képes bevonzani neked a gazdagságot.

Éld át, hogy gazdag vagy, mindenre van pénzed, majd amikor végeztél a tojásfestéssel, akkor rajzold rá a tojásra a fenti képen látható gazdaságot hozó Fehu rúnát is! Ha ezzel is kész vagy, akkor gyújts meg az aranyszínű gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Az istenek kegyeiből válik ez a tojás arannyá. Hozzon nekem gazdagságot és bőséget, mindaddig, amíg élek. Jusson mindenre pénzem, amire csak szeretnék. Aranyélet vár rám és azokra, akikkel élek.”

A varázsszavak után már csak annyit kell tenned, hogy egy biztos helyre teszed a tojást, amit legalább egy hónapig őrizz meg!Szertartás a termékenységért: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 tálkára, mézre és tejre. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a varázslatot azzal, hogy összekevered a kis mézet és tejet egy tálkába.

Ezután gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd vedd a kezedbe a keveréket tartalmazó tálkát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„A Természet Anya, Föld Anya, Nagy Anya legyen kegyes hozzám. A természet újjáéledt, burjánzik az élet, kerüljön hát az én méhembe is egy lélek. Kérem az Istennőt, (Szűz Máriát, ha úgy tetszik) hogy adjon nekem egy kisbabát.”

A varázsszavak után rajzold a hasadra a fenti képen látható istennő szimbólumot! Ha ezzel kész vagy, akkor ülj be a kádba és öntsd lassan magadra a keveréket! Eközben nagyon meggyőzően, az óramutató járásával megegyező irányba, körkörösen simogasd a hasadat, miközben erősen gondolj arra, hogy már van benned egy élet, és ismételgesd, hogy: „Megfogantam”.

Ezt addig csináld, ameddig szeretnéd.

Gyógyító varázslat: Ha gyógyulás céljából szeretnél elvégezni egy szertartást, akkor húsvét vasárnapján készíts elő 1 tojást, majd írd rá, hogy pontosan milyen betegségben szenvedsz, majd fogd a kezeid között, és mondd el az alábbi a varázsigét:

„Jézus Krisztus erejével, kiűzök magamból minden betegséget, ami költözzön át ebbe a tojásba, én pedig hadd gyógyuljak meg húsvét hétfőre.”

A varázsszavak után képzeld el, hogy a betegséged átszáll a tojásba úgy, hogy a karjaidon keresztül átfolyik a tojásba. Miután ezt sikerült elég erősen elképzelned, akkor dobd a tojást kandallóba, a kályhába, vagy legalábbis tűzbe, minimum úgy, hogy tedd egy fazékba, és hagyd, hogy kipukkanjon!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló