Erre számíthatsz a szerelemben áprilisban a csillagok szerint



Neked mit üzen a horoszkóp az érzelmek terén?Kos: Ha párkeresőként nézelődsz a tavasz második havában, akkor is csak az izgalmak, a kihívások és a gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatokra fogsz vágyni. Ha régóta élsz párkapcsolatban, akkor mindez nem lesz igaz, mert vele ugyan próbákat kell kiállnod, de ezek által teljesen megújulhattok és így ismét fellángolhat köztetek a szerelem.

Bika: Ha áprilisban kiegyensúlyozott szerelmi életre vágysz, akkor muszáj helyretenned magadban az értékeket, és iparkodj megtalálni a középutat! Ha van párod, akkor vele keresd az izgalmas élményeket, hiszen így duplán nyerhetsz!

Ikrek: Áprilisban nem bírsz magaddal a szerelem terén. Ha kapcsolatban élsz, akkor azt rombolni kezded, mert vágysz az újra, a kihívásokra és a szabadságra. Ha párt keresel, akkor most nem fognak azok érdekelni, akikkel hosszabb távban gondolkodhatnál.

Rák: Áprilisban igaz szerelemre találhatsz, ha párt keresel. Amennyiben már kapcsolatban élsz, akkor az egymás iránti tisztelet és szeretet miatt lehet határtalan a boldogságotok. A tavasz második havában minden kérésed teljesülhet, ha képes leszel jól megfogalmazni, hogy mire vágysz.

Oroszlán: Egy érzelmi hullámvasúton érezheted magad áprilisban, ugyanis egyszer a fellegekben, máskor a padlón fogod érezni magad. A belső hullámzásaid, érzelmi túlfűtöttséged és lelkesedésed miatt nem számíthatsz állandóságra a szerelmi életedben.

Szűz: Ha kapcsolatban élsz, akkor vitákkal telhet az április. Ugyanakkor ezeket az empatikus, hittel és szeretettel teli szíveddel megelőzheted. Ha párt keresel, akkor egyáltalán nem kell aggódnod, mert a tavasz második havában nem lehet olyan kívánságod, amely ne teljesülne, hiszen nemcsak a külsőddel, hanem a belőled áradó szeretettel is csábítasz.

Mérleg: Jellemző rád, hogy általában mindent elérsz, amit akarsz, és ez a szerelemben sincs másképpen. Áprilisban nemcsak az akaratod hozhat sikert, hanem az is, hogy a ragyogó, hittel, szeretettel és tetterővel teli kisugárzásodnak nem fog tudni ellenállni a kiszemelted.

Skorpió: Érzelmes hangulatba kerülhetsz áprilisban, ez pedig jót tesz a szerelmi életednek, ha nem csap át hisztibe. Áprilisban sugározni fog belőled a tetterő, és bárhova mégy, ott a társaság középpontjába kerülhetsz, így nem lesz meglepő, hogy az emberek felfigyelnek rád és a közeledben akarnak lenni. Ha a pároddal régebb óta alkotsz egy párt, akkor mindez részben lesz igaz, mert esetetekben komoly tisztulásokra számíthatsz áprilisban.

Nyilas: A tavasz második havában égni fog benned a kíváncsiság, rajtad lesz a mehetnék, vágyni fogsz az újra és a kihívásokra, ezért ne is kérjenek tőled hűséget vagy biztosítékot! Ha valakinek mégis ilyesmit ígérnél, vagy kierőszakolnák belőled, akkor biztos, hogy robbantani fogod a kapcsolatot és úgy elszelelsz, hogy a hátadat sem fogják látni. Ha valaki szeretne rád vigyázni áprilisban, de hagyja, hogy élj, akkor engedd neki, mert lehet, hogy idővel mellette akarsz maradni.

Bak: Áprilisban a hatalmas szabadságvágyad, az új emberekkel való megismerkedés utáni vágyad. Ha érkezik is szerelem az életedbe, az tovább fog haladni, mert most nem érdekel a stabil, hosszú távú párkapcsolat lehetősége.

A tavasz második havában azonban minden mozgásba lendül, így a vágyaid is egyik pillanatról a másikra változhatnak. Könnyen lehet, hogy olyan nyugodt energia lesz rád hatással, ami miatt már nem fognak érdekelni az izgalmak, mert szeretnél megállapodni. Ha a pároddal sok ideje alkotsz egy párt, akkor áprilisban rendezhetitek a problémákat és boldogok lehettek.

Vízöntő: Áprilisban küzdelmek, harcok, érzelmek és kihívások várhatóak a szerelmi életedben, amiben te se fogod tudni, hogy mit akarsz, éppen ezért ember legyen a talpán, aki ki fog rajtad igazodni.

Halak: Áprilisban mindenki látni fogja a szerelmes szívedet, hiszen árad belőled az energia, amivel felkelted mások érdeklődését. A tavasz második havában ragyogsz, sugárzol, mosolyogsz, így senki sem mehet el melletted csak úgy, főleg az nem, akit kiszemeltél magadnak.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló